Şarkıyı tam olarak nerede kullanacaksınız?Arkadaşlar merhaba yardıma ihtiyacım var oğlum bir yaşına giriyor hazırlık yapıyoruz ama bildiğiniz bir şarki varmı hafif duygusal ve anlamlı kulağa hoş gelen birde doğum günü için fikirleriniz varsa bekliyorum (evde yapacağız hava kötü olduğu için ) bekliyorum fikirlerinizi şimdiden teşekkürler
Doğum günükutkayacagimiz an bir andanda şarkı çalsın istiyoruzŞarkıyı tam olarak nerede kullanacaksınız?
aa nenni nenni kınalı kuzumDoğum günükutkayacagimiz an bir andanda şarkı çalsın istiyoruz
Çok teşekkür ederim dinleyecegim bi hiç bilmiyorum çünkü o şarkıyı anneler hep duygusaldırSezen aksu kınalı kuzum, oğlumun doğumgününde kullandım. Nakaratında ağlayacağınıza eminim, ya da ben fazla duygusalım
İnanın bende bilmiyordum, tesadüf bir postta çıktı karşıma , sezen aksu oğluna 18 yaş doğumgünü hediyesi olarak yazmış, ilk başlar biraz evet ilerki yaş grubu ama, o havaya girdiğinizde maneviyatı veriyor erkek çocuğuna yazılmış çok naif bir şarkı, dinleyip geri dönüş yapmanızı bekelyeceğimÇok teşekkür ederim dinleyecegim bi hiç bilmiyorum çünkü o şarkıyı anneler hep duygusaldır
Anladım teşekkürler müsait bir zamanda dinleyip geri dönüş yapacağımİnanın bende bilmiyordum, tesadüf bir postta çıktı karşıma , sezen aksu oğluna 18 yaş doğumgünü hediyesi olarak yazmış, ilk başlar biraz evet ilerki yaş grubu ama, o havaya girdiğinizde maneviyatı veriyor erkek çocuğuna yazılmış çok naif bir şarkı, dinleyip geri dönüş yapmanızı bekelyeceğim
YouTube da doğum günün kutlu olsun x diye oğlunuzun yaşını yazdığınızda çıkan şarkıyı kullandık bizArkadaşlar merhaba yardıma ihtiyacım var oğlum bir yaşına giriyor hazırlık yapıyoruz ama bildiğiniz bir şarki varmı hafif duygusal ve anlamlı kulağa hoş gelen birde doğum günü için fikirleriniz varsa bekliyorum (evde yapacağız hava kötü olduğu için ) bekliyorum fikirlerinizi şimdiden teşekkürler
Gittiğim her doğumgününde bu şarkı çaldı cidden. Bence de duygusal seçeneklerden iyi. Ne bileyim bir yaş doğumgünü zaten çocuğa hatıra diye yapılıyor eğlenceli bir hatıra olsun, neden ağlamalı duygusal şarkılar düğün girişleri gibi falan olsun kiYouTube da doğum günün kutlu olsun x diye oğlunuzun yaşını yazdığınızda çıkan şarkıyı kullandık bizses nilüferin sesine benziyordu duygusal değil neşeli güzel bir şarkı idi bir bakin isterseniz.
Onu biliyorum o zaten ilk fikirlerden diyebilirim onun haricinde bir fikriniz var mı Mustafa cecilinin küçücük ana dünya kadar uygun bulduk sayılır buna benzer gibi mesala varsa paylaşabilirsinizYouTube da doğum günün kutlu olsun x diye oğlunuzun yaşını yazdığınızda çıkan şarkıyı kullandık bizses nilüferin sesine benziyordu duygusal değil neşeli güzel bir şarkı idi bir bakin isterseniz.
Iyi ki dogdun mizaffer diyin o anda
Huzunlenmezsiniz gulersiniz farkli olur
Gittiğim her doğumgününde bu şarkı çaldı cidden. Bence de duygusal seçeneklerden iyi. Ne bileyim bir yaş doğumgünü zaten çocuğa hatıra diye yapılıyor eğlenceli bir hatıra olsun, neden ağlamalı duygusal şarkılar düğün girişleri gibi falan olsun ki
O halde aslında birden fazla şarkı çalacak doğru anlıyorum değil mi? Direkt olarak erkek çocuğuna yönelik şarkı tam aklıma gelmedi ama mesela Ezginin Günlüğü - Hişt vb minvalde arka planda herkesin dinleyebileceği ve insanların içini kıpır kıpır yapan şarkılar güzel olabilir.Doğum günükutkayacagimiz an bir andanda şarkı çalsın istiyoruz
İlk yaş doğum gününü ağlamaklı değil de neşe içinde kutlamak istersiniz diye onu tavsiye ettim. Oğlumun doğum fotoğrafçısının kullandığı bir müzik vardı bulup atacağımOnu biliyorum o zaten ilk fikirlerden diyebilirim onun haricinde bir fikriniz var mı Mustafa cecilinin küçücük ana dünya kadar uygun bulduk sayılır buna benzer gibi mesala varsa paylaşabilirsiniz
O halde aslında birden fazla şarkı çalacak doğru anlıyorum değil mi? Direkt olarak erkek çocuğuna yönelik şarkı tam aklıma gelmedi ama mesela Ezginin Günlüğü - Hişt vb minvalde arka planda herkesin dinleyebileceği ve insanların içini kıpır kıpır yapan şarkılar güzel olabilir.hayir b
Bekliyorum ağlamaklı değilde işte hafif duygusal güzel ve anlamlı olur diye düşündüm.İlk yaş doğum gününü ağlamaklı değil de neşe içinde kutlamak istersiniz diye onu tavsiye ettim. Oğlumun doğum fotoğrafçısının kullandığı bir müzik vardı bulup atacağım
Hayır bir tane sadece bir süre içinde calicak bakacağım söylediklerinizeO halde aslında birden fazla şarkı çalacak doğru anlıyorum değil mi? Direkt olarak erkek çocuğuna yönelik şarkı tam aklıma gelmedi ama mesela Ezginin Günlüğü - Hişt vb minvalde arka planda herkesin dinleyebileceği ve insanların içini kıpır kıpır yapan şarkılar güzel olabilir.
Ya haklısınız benim amacım ağlamak değilde hafif duygusal olması daha anlamlı geliyor bana o gün şimdiden bile ne çabuk büyüdü diye duygulaniyorum :)Gittiğim her doğumgününde bu şarkı çaldı cidden. Bence de duygusal seçeneklerden iyi. Ne bileyim bir yaş doğumgünü zaten çocuğa hatıra diye yapılıyor eğlenceli bir hatıra olsun, neden ağlamalı duygusal şarkılar düğün girişleri gibi falan olsun ki
Daha güzel günleri görün mutlulukla kutlayım. Duygusallığa gerek yok bence iyi ki doğdun iyi ki doğurdum şeklinde bakmak lazım biraz da.Ya haklısınız benim amacım ağlamak değilde hafif duygusal olması daha anlamlı geliyor bana o gün şimdiden bile ne çabuk büyüdü diye duygulaniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?