1 yaş doğum günü partisi

chanelcoco

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2012
111
0
96
Ankara
Arkadaşlar 2013 şubat anneleri artık bebişlerimizin Allahın izniyle 1 yaşına çok az kaldı.burda doğum günlerine dair planlarımızı yapacaklarımızı ve hatta sonrasında fotoğraflarını paylaşabiliriz.
Önerinizi ve paylaşımlarınızı bekliyorum

Merhabalar 2012 eykul annesiyim.kizimin dogumgununu yaptik dilerseniz minni mouse konseptlibd.gunumuzun karelerini paylasabilirim.

gerçekten de çok şirin çok güzel olmuş...ben henüz hangi konseptte yapacağıma karar veremedim hepsi güzel minnie mi melek mi uğur böceğimi vs.. çok kararsızım.siz nerden aldınız süsleme kağıtlarını?

ben ıstanbulda oturuyorum ıstoc tan aldım.benım ılk basta nıyetım ugurbocegıydı ama oraya gıdınce degıstı fıkrım..armagan oyuncak ve toyzz shoplardada bu suslemelerı bulabılırsınız..benım kızıma pembe daha guzel yakıstıgı ıcın mınnı mouse dondum acıkcası sıyah saclı bı kızım olsaydı kesın ugurbocegı yapardım

Canım çok gusel olmuş. ALLAH analı babalı buyutsun. Uzun ömürler versin. Tütü eteği nerden aldın fiyati nekadar?

Arkadaşlar doğum günleriniz için bana özelden ulaşabilirsiniz link vermek yasak olduğu için size yardımcı olabilirim

Dogumgünü için hediyelik kutu yapıyorum. Meraklılara duyurulur :) bana destek olursanız sevinirim kızlar
Facebook sayfam oğumgünü konsepti ve kece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…