iyi fikir ben bunların oldukça pahalı olacağını düşünmüştüm bir araştırayım teşekkür ederim.Eki Görüntüle 1563708 böyle bişey
teşekkür ederim bencede iyi bir hediye ama legoları varlegonun 1,5 yaş için setleri var, şimdi oynayamasa da zamanla sevecektir.
iyi fikir ben bunların oldukça pahalı olacağını düşünmüştüm bir araştırayım teşekkür ederim.
Süper bir fikir ama doğumgününde giymek üzere alınan bir tütü takımı var ikinciye ihtiyacı olur mu acaba diye düşünüyorum şu an.oyuncak disinda siddetle tütü takimi tavsiye edebilirim, kiz bebislere super yakisiyor
Teşekkür ederim bende internetten tam ona bakıyordum minnie figürlü beğendim bir tane fiyatıda uygun.Aktivite masalari var...gerci dediginiz rakami asar birazcik ama eger yurumuyorsa ilk arabam var onlarada bakabilirsiniz..
Sizinkinide Allah bağışlasın siz de çok nazik ve tatlısınızbebek yürüyor mu??? itekleyerek kullanılan yürüteç tipi şeyler var..onlarda kullanışlı biz kullanıyoruz..ayrıca çok düşüncelisiniz...arkadaşınızın bir ihtiyacı giderilecek bebekler masraflı küçük tatlı şeylerdir :)
İlk arabam en iyi seçenek sanırım.Evet bol miktarda pembe elbise ve lcw giyisileri dolup taşıyor bebeklerin yaşgünlerinde çok doğru o yüzden benim de tercihlerim arasında değil.İlk arabam diye bi oyuncak var. O olabilir.
Lütfen elbise almayın hele pembe hiç almayın
çok güzel tarif etmişsiniz tuşlarına basınca müzik çalıyor çok iyi anladım, olabilecek listeme aldım teşekkür ederim.Böyle çubuğu olan ve üzerinde piyano tuslari gibi tuslardan olan ama metal olan oyuncaklar oluyor adi ne bilmiyorum da bence cok hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?