1 yas

301114

Hukabo
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
430
511
23
35
1 yaşında oglum okadar istahsiz ki sadece inek sutu içiyor onunda fazlası zarar yarım litre kadar iciriyirum gün içinde ama başka bişey yemiyor sebze meyve yogurr vs eline veriyirum minciklayip atıyor
Doktora götürdüm kanina baktirdim herseyi normal
Istah açması için onerebileceginiz bişey var mı gerçekten yemeyince artık sinirlenir oldum kaşığı görünce agliyo elimle vermeye çalışıyorum yemiyor
Sakın bi dille tamam bitanem yemiyosan ısrar yok diyorum 1 saat sonra yine deniyorum yine yemiyor 1 ayı geçti böyle

Hah aynı benim oğlan cabalama kuzum zamanla yicek tabi cildirmazsan

Şu balık yağı falan dıyorlar ?
Almaz miyim onuda aldım kaşıkla veriyodum kaşığı görünce basıyor çığlığı siringa aldım balil yağını onunla veriyim diye nafile sadece biberona ağzını acıyor 3 4 gündür balık yağını da veremiyorum o yüzden :KK12:

benim kız da öyleydi önce ben bebe bisküvi süte ezip verdim katı gıda sevmezdi çorbalarla devam ettim öyle alıştı ama gene de hem sabah hem akşam bir biberon süt mutlaka içer ben sıcak suyla sulandırıp verıyorum fazla içmesin diye doktoru tavsiye etmişti

Almaz miyim onuda aldım kaşıkla veriyodum kaşığı görünce basıyor çığlığı siringa aldım balil yağını onunla veriyim diye nafile sadece biberona ağzını acıyor 3 4 gündür balık yağını da veremiyorum o yüzden :KK12:

Kendı catal kasık tutabılıyorsa kendı yese . Yada parkta falan yedırmeyı denesenız cızgıfılm vs .

Tamam zor ama zorlamayacaksiniz cocugu, aksama kadar zaten acikip biseyler isteyecek o yani annem boyle soyluyor bizi boyle buyutmus :))

benim kız da öyleydi önce ben bebe bisküvi süte ezip verdim katı gıda sevmezdi çorbalarla devam ettim öyle alıştı ama gene de hem sabah hem akşam bir biberon süt mutlaka içer ben sıcak suyla sulandırıp verıyorum fazla içmesin diye doktoru tavsiye etmişti
Evet bende suan süt biraz şu ve içine bebe buskuvisi koyarak biberonla veriyorum ama o da Nerede kadar başka hiç bişey yemiyor

Sakinligimi koruyorum hiçbir şekilde ters davranış sergilemiyrum sergilemem de ama disimi sikiyorum artık

Benimki 3 yaşında banyoya gidip havlu disliyorum o dereceyim artk

Ama sebze tarzı yemeyenler genelde et tavuk vs yerler denedin mi
Kahvaltı tabaklarini eğlenceli hazırla araba vs gibi ama oda çözüm değil bi saatten sonra. . Istah açıcı surup dene bakalım

Tamam zor ama zorlamayacaksiniz cocugu, aksama kadar zaten acikip biseyler isteyecek o yani annem boyle soyluyor bizi boyle buyutmus :))
Aç bırakıyorum umrunda değil onun aç olduğunu bilince dayanamıyorum yine bi deneme yapıyorum ağzına kaşığı gituruyorum yine yemiyor :cry:

Bence hiç bir ilaç filan verme kilosu boyu iyiyse emsallerine göre sorun yok..
Acıkınca elbet bir şeyler yiyecektir,ne sevip sevmediğini biliyorsanız sevdiği şeyleri yapın

Benimki 3 yaşında banyoya gidip havlu disliyorum o dereceyim artk

Ama sebze tarzı yemeyenler genelde et tavuk vs yerler denedin mi
Kahvaltı tabaklarini eğlenceli hazırla araba vs gibi ama oda çözüm değil bi saatten sonra. . Istah açıcı surup dene bakalım
Tabagini süsleyip vermek aklıma gelmemişti ama suslesemde suan için anlamaz diye düşünüyorum ama denemekte fayda var tabi

Aç bırakıyorum umrunda değil onun aç olduğunu bilince dayanamıyorum yine bi deneme yapıyorum ağzına kaşığı gituruyorum yine yemiyor :cry:

1 yasindaki cocuk arrik cogu seyi anliyordur mamamama diyebiliyordur diye dusunuyorum. tv de cikan super dadida da oyle yapiyorlardi ogun zamani anne sofra hazirliyor zaman bittiginde yese de yemese de sofrayi kaldiriyor cocuk annenin kararliligini gorunce bidaha ki yemek zamani karnini doyurmaya ugrasiyor. bir gun deneseniz ? Kararli olmaniz lazim

Keçiboynuzu pekmezi diyorum üstüne tanımam:) ama soğukpress olması önemli. Marka vermem uygun mu bilmem ama extra glikoz ve koruyucu içermeryen üniversite labarotuarlarınfan onaylı olursa iyi olur

Bence hiç bir ilaç filan verme kilosu boyu iyiyse emsallerine göre sorun yok..
Acıkınca elbet bir şeyler yiyecektir,ne sevip sevmediğini biliyorsanız sevdiği şeyleri yapın
Inanin aç bırakıyorum hiç ugrasmiyacam diyorum gönlüm razı gelmiyor en çok tarhana sever onu yapıyorum ağzıni bile açmıyor domatesi eline verirdim dile saça yerdi yemiyor allaha şükür boy kilo iyi ama anne yüreğimi desem ne desem bilmiyorum hiç rahat değilim

Back
X