Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keçiboynuzu pekmezi yarın alıyorum ozamn canım özelden marka yazarsan çok sevinirim onu bulmaya çalışırım peki keçiboynuzu özü varmış bide arasındaki fark nedir bilginiz var miKeçiboynuzu pekmezi diyorum üstüne tanımam:) ama soğukpress olması önemli. Marka vermem uygun mu bilmem ama extra glikoz ve koruyucu içermeryen üniversite labarotuarlarınfan onaylı olursa iyi olur
Tabagini süsleyip vermek aklıma gelmemişti ama suslesemde suan için anlamaz diye düşünüyorum ama denemekte fayda var tabi
Demiri az düşük çıktı ama doktorumuz okadarda önemli değil o düşüklük demişti çinko değerine bakilmadi amaBi de iştah eksiliğinde özellikle demire ve çinko değerine bakıyorlar onlar da iştahsızlık yapıyor diye ben de benim kıza baktıracağım inş.
Inanin aç bırakıyorum hiç ugrasmiyacam diyorum gönlüm razı gelmiyor en çok tarhana sever onu yapıyorum ağzıni bile açmıyor domatesi eline verirdim dile saça yerdi yemiyor allaha şükür boy kilo iyi ama anne yüreğimi desem ne desem bilmiyorum hiç rahat değilim
1 yasa verilir mi bilginiz var mı acabaÇörekotu yağı da iştah açıyo. Sütten hemen önce verirseniz tabiki.
Sadece kanina bakıldı idrar vs alınmadıİyiyse sorun etme ,anne olarak zor anlayabiliyorum seni ama geçici bir süreçtir atak haftasında olabilir,diş çıkarıyo olabilir,enfeksiyonu olabilir bu iştahsızlıgın bir sebebi vardır illa ki.
İdrar tahlili yaptırmadıysan yaptır derim
Fotosunu çekiim atayım sana. Bir de facebookta gruplar var orda tabak fln süslüyorlar bayaa etkili oluyormuş. Havuç tohumu da artırıyormuş gruptan okuduğum kadarıylaKeçiboynuzu pekmezi yarın alıyorum ozamn canım özelden marka yazarsan çok sevinirim onu bulmaya çalışırım peki keçiboynuzu özü varmış bide arasındaki fark nedir bilginiz var mi
Size zahmet grubun adınida yazar misiniz takip ediyim orayıFotosunu çekiim atayım sana. Bir de facebookta gruplar var orda tabak fln süslüyorlar bayaa etkili oluyormuş. Havuç tohumu da artırıyormuş gruptan okuduğum kadarıyla
Sadece kanina bakıldı idrar vs alınmadı
Yoksa yarın bikere daha mı gitsem hastaneye 1 ayı geçti böyle
meyveyi püre yap azıcık peynir ez bal ya da pekmezde ekle sütün içine ekle biberonun ucunuda hafif kes.. Bari oradan alsın vitamini. Ben öyle yapıyorum.
Yarına randevu alaçam artik sinirimden agliyorum inş bişeyi yoktur sozdende allah razı olsun yardimci oldunuzBir ara baktır bakalım,idrar yolu enfeksiyonu varsa da iştahsız olabiliyorlar
Reklam izlemeye her bebek gibi çok seviyor bende hiç yapmak istemeyerek reklam açıyorum önüne sofra bezi eline oyuncak guluyo oynuyo takı ağzına kaşık gelene kadarac birak biraz yani aciksin iyice parkta falan yorulsun evede gelince ilgisini cekecek bisey ver eline yada tv falan ac corba tarzi pure tarzi agzini cok yormicak cignemeyecegi seylerle baslayabilirsin suan o sute alismis nasilsa yorulmadan lokur lokur cekiyo belki ondan yemek yiyesi gelmiyodur
onun icin biberon vermemeye ozen goster cay bardagiyla ver kasik catal falan ogretmeye basla yada birak elleriyle yesin benim ogluma polivitmiydi neydi bi istah acici surup vermisti doktor ama o surup bi anda vucuttaki bi takim vitaminleri yukseltiyo diyo kullanmamistim sonra baktim olmicak sadece emiyo herseyi tabakla koydum onune serdim sofrayi ustune doke doke yemeye basladi ama oncesinde bisey vermedim sutumde dahil acikinca nasilsa yemeye basliyo biseyleri bosver doksun sorun etme yeterki yesinReklam izlemeye her bebek gibi çok seviyor bende hiç yapmak istemeyerek reklam açıyorum önüne sofra bezi eline oyuncak guluyo oynuyo takı ağzına kaşık gelene kadar
Ever o konuda haklısınız biberona alıştı lok lok geliyo ordan ona da alıştı tabi
Keçiboynuzu pekmezi alaçam yarın onu ozamn sabahları aç karnina icireyim artık nasıl ivireceksem siringayla falan veririmCanım sabah uyandığında aç karnına pekmez içirebilirsen iştahı açılır. Kahvaltıyı uyanır uyanmaz yedirme, üzerinden 2 saat geçsin. Ben iştahsız olduu günler çizgifilmle yediriyorum ama genelde kendi kurduğumuz sofra dışında yemek vermiyorum, abur cubur yok, bebe bisküvüsü iştahı keser sadece gece yatarken bazen veriyorum. Zamanla alışacaktır üzülme canım.
Önüne sofra bezini seriyirum kek yaptim dün onu koydum mesela ergenlige giren çocuk gibi dağıttı fırlattı keki canı sağolsunonun icin biberon vermemeye ozen goster cay bardagiyla ver kasik catal falan ogretmeye basla yada birak elleriyle yesin benim ogluma polivitmiydi neydi bi istah acici surup vermisti doktor ama o surup bi anda vucuttaki bi takim vitaminleri yukseltiyo diyo kullanmamistim sonra baktim olmicak sadece emiyo herseyi tabakla koydum onune serdim sofrayi ustune doke doke yemeye basladi ama oncesinde bisey vermedim sutumde dahil acikinca nasilsa yemeye basliyo biseyleri bosver doksun sorun etme yeterki yesin
Acemi anne olmak nekadar zor hele birde yalnizsan yanımda ne annem ne bi akrabam hepsi 10 saat uzaklıktaonun icin biberon vermemeye ozen goster cay bardagiyla ver kasik catal falan ogretmeye basla yada birak elleriyle yesin benim ogluma polivitmiydi neydi bi istah acici surup vermisti doktor ama o surup bi anda vucuttaki bi takim vitaminleri yukseltiyo diyo kullanmamistim sonra baktim olmicak sadece emiyo herseyi tabakla koydum onune serdim sofrayi ustune doke doke yemeye basladi ama oncesinde bisey vermedim sutumde dahil acikinca nasilsa yemeye basliyo biseyleri bosver doksun sorun etme yeterki yesin
Keçiboynuzu pekmezi alaçam yarın onu ozamn sabahları aç karnina icireyim artık nasıl ivireceksem siringayla falan veririm
Bebe bisküvi sinin ıstah kestiğini bilmiyodum bunu öğrendiğim de iyi oldu
Peki inek sutu nekadar icmeli günde bilginiz var mi