1 yasinda bebegim var yine hamileyim.

Bebeğim 10 aylıkken süpriz şekilde hamile kaldım. Gebeliğimi öğrendiğimde ben de ikileme düşmüştüm. Doğurmayı seçtim. Şimdi 38 yaşımda elimde bir 22 aylık bir de 3 aylık bebek var. Henüz yolun başındayım ama hiç pişman değilim.
Benzer bir durumu yaşamış olduğum için güncel bir örnek vereyim istedim. Ne karar verirseniz aileniz için hayırlısı olsun.

Merhaba eski mesajlarınızda eşinizin ileri hız düşük olduğunu proxeed plus kullandığını okudum. İşe yaramış miydi doğal yolla mi oldu başka oonerileriniz olabilir mi,. İleri hız düşükse gebelik imkansız diyen de var olur ama geç olur diyen de yaşım 29 onun da 36

2 yaş sendromunda bir erkek bebeğini aylarca gözlemlemiştim. Korkunçtu resmen amazon ormanlarında 8saat koşması gereken bir şempanze enerjisi vardı. Nasıl 2 çocuğa aynı anda bakılır bilmiyorum. Kürtaj seçeneğini tü kaka diyenlerin iki taraflı oynadıklarına inanıyorum.

Maşallah. Sürpriz dediğine göre doğal yollardan olmuş demek ki de mi? Yooo tamamen kısmet.neler neler okuduk buralarda.

Maddi olarak zorda değilseniz gündüz bakıcı tutabilirsiniz hem cocuklara hem eve yardımcı olur sizde rahat edersiniz.

Ülkede doğan insanların yüzde 80'i sürpriz zaten.eee inanırsan tabi. sürpriz olaylarına da katılmıyorum.içten içe isteniyor bence.bilinçaltı diye birşey var.hani şikayet falan edersem zaten bilinçli yapmadım demek için.bence tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…