Çocuk Hastalıkları 1 yaşında bebek diş etinde mor şişlik

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Oydar

Don't stop talking about palestine 🇵🇸
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
9.233
49.226
548
Kızlar oğlum 1 yaşında. Henüz diş çıkmayan yerde nohut kadar mor bi şişlik var. Elimle baktım yumuşak iltihap gibi. Bu aralar diş çıkartıyor normal mi yoksa endişe etmeli miyim. Başına gelen var mı?

Kızlar oğlum 1 yaşında. Henüz diş çıkmayan yerde nohut kadar mor bi şişlik var. Elimle baktım yumuşak iltihap gibi. Bu aralar diş çıkartıyor normal mi yoksa endişe etmeli miyim. Başına gelen var mı?
Ahhh kızımda nasıl gitmiştim dişçiye oda aklıma kurt düşürdü kist olabilir ilerde diye 😠😠😠 aynı gün çık üniversite hastahanesine orada ki doktor çok tatlıydı şöyle dedi: "Bazen diş suren bebeklerde bunu görebiliyoruz normal, içi kan topluyor. Dış patladığında hafif kan gelebilir, çok huysuzlanirsa ağrı kesici ver başka hiçbir şey ise yaramaz.Ayrica gıdaları sert olmasın ki canı çok yanmasın."

Screenshot_20220208-201703.webp

Bu tarzdı, dışı patladiginda ağzından yatağa kan gelmişti bir miktarda.

Ahhh kızımda nasıl gitmiştim dişçiye oda aklıma kurt düşürdü kist olabilir ilerde diye 😠😠😠 aynı gün çık üniversite hastahanesine orada ki doktor çok tatlıydı şöyle dedi: "Bazen diş suren bebeklerde bunu görebiliyoruz normal, içi kan topluyor. Dış patladığında hafif kan gelebilir, çok huysuzlanirsa ağrı kesici ver başka hiçbir şey ise yaramaz.Ayrica gıdaları sert olmasın ki canı çok yanmasın."
Ay çok rahatladım teşekkür ederim

Bunun adına sürme kisti deniyor. Merak etmeyin diş geldiğinde düzelecektir. Düzelme olmazsa diş hekimine gidebilirsiniz. Buzlukta dondurulabilen diş oyuncaklarından alın. İyi gelecektir😊

Evet bunun gibi biraz daha büyük belki
Fotoğrafını çektiğiniz sayfayı okudum . Ben ilk defa böyle bir şey gördüm. Ama orada parmaklarınızla masaj yapın ve vakit kaybetmeden diş hekimine götürün diyor. Küçük zararsız bir kesi işlemiyle dişin rahat çıkması saglaniyormus. İhmal etmeyin sorunsuz çıkan dişler bile bebeklerin çok canını acıtıyor . Kim bilir nasıl rahatsız etmiştir onu

Back
X