- 22 Mayıs 2019
- 72
- 29
- 3
- Konu Sahibi Emina cebeci
-
18 değil 21 aylık olacak23 yasindayim ve 1 yasinda bir kizim var ve dun ogrendim 4 haftalik hamileyim kese falan olusmus ama bi yanim seviniyor bi yanim uzuluyor bilmiyorum neyapacam dogum yapinca kizim 18 aylik oluyor ve sanki herkes bana gulecek gibi geliyor soylemeye cekiniyorum tecrubesi olan nasil bi duygu iki küçük bebis lutfen icimi rahatlatin
Korunmadik ama esim istedi ben hic istemedim zaten 1 kez oyle oldu ve hamile kaldim ardindan oda vazgecti ama artik is isten geçmiştiIki kucuk bebekle tabiki zor olucak. Yasiniz da daha gencmis. Ara verseniz iyi olurdu bence eger planli gebelikse.
Korunurken mi oldu?
Evet canim yanlis yazmisim18 değil 21 aylık olacak
Onu da doğur ve lütfen spiral taktır
Insallah icimi biraz rahatlatiyorum böyle seyler duyunca cook sağolNeden gülsünler ki? Büyütürken çok zorlanırsınız belki ama eğer tekrar çocuk sahibi olmayı düşünmüyorsanız erkenden konu kapanmış olur ve 2 evlat sahibi olmuş olursunuz :))) Üzülmeyin bence. Allah kolaylığını da verir inşallah.
İnşallah :)Evet canim yanlis yazmisimonu en başından taktirmak istedim ama eşim birakmadi demek bu yüzdenmis hain planlari icinmis insallah allah yardim eder cabucak buyurler
Benimde cok yardim edenim yok yipranirim ama bi yanımda ikisi bi anda buyyck ve ardindan rahat edecen diyor bilmiyirum yinede cok sevinemiyorumAnne için zor bi durum çünkü bakıma muhtaç iki pıtırcık olacak. Lütfen eşinizden annenizden kv den yardım almaktan çekinmeyin. Bebekler için bi zorluğu yok bizim abimle aramızda bir buçuk yaş var abi diyorum ama arkadaş gibi büyüdük her şey gayet güzeldi sadece biz küçükken annem fazla yıpranmış yardım edeni de olmayınca.
Eğer planlama yapıyor olsaydınız bazı şartları düşünebilirdiniz ama inanın olan her şey mükemmeldir. Başkası araya daha fazla yaş koyar mutlu olur başkası koymaz mutlu olur. Herkesin şartları farklı ama Rabbim şimdi verdiyse vardır bir bildiği. Hamileliginizin tadını çıkarın ve mutlu olun lütfenBenimde cok yardim edenim yok yipranirim ama bi yanımda ikisi bi anda buyyck ve ardindan rahat edecen diyor bilmiyirum yinede cok sevinemiyorum
Cok tesekkurler canim dusuncelerimi degistirdiginiz içinEğer planlama yapıyor olsaydınız bazı şartları düşünebilirdiniz ama inanın olan her şey mükemmeldir. Başkası araya daha fazla yaş koyar mutlu olur başkası koymaz mutlu olur. Herkesin şartları farklı ama Rabbim şimdi verdiyse vardır bir bildiği. Hamileliginizin tadını çıkarın ve mutlu olun lütfen
Merhaba ablacıgım sakın üzülme bu sana Allah’ımızın bi hediyesi ikisi bir arada büyür benimde kızım ve oğlumun arasında 2 yaş var büyüdüler şimdi 18 ve 16 yaşındalar seninde öyle olacak göz açıp kapayana kadar geçiyor yıllar sonuçta iyiki olmuş diyeceksin biraz küçükken zor olur ama hayatını ona göre düzene koyarsın .Allahım kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun analı babalı büyütmeyi nasip etsin Rabbim23 yasindayim ve 1 yasinda bir kizim var ve dun ogrendim 4 haftalik hamileyim kese falan olusmus ama bi yanim seviniyor bi yanim uzuluyor bilmiyorum neyapacam dogum yapinca kizim 18 aylik oluyor ve sanki herkes bana gulecek gibi geliyor soylemeye cekiniyorum tecrubesi olan nasil bi duygu iki küçük bebis lutfen icimi rahatlatin
Yengem birini doğurdu aynı ay diğerine hamile kaldı araları 10 ay ikiz gibiler23 yasindayim ve 1 yasinda bir kizim var ve dun ogrendim 4 haftalik hamileyim kese falan olusmus ama bi yanim seviniyor bi yanim uzuluyor bilmiyorum neyapacam dogum yapinca kizim 18 aylik oluyor ve sanki herkes bana gulecek gibi geliyor soylemeye cekiniyorum tecrubesi olan nasil bi duygu iki küçük bebis lutfen icimi rahatlatin
Amin ablacim cok sagol insallah ustesinden gelirim ve ikisine yeterim her konuda benimde ablamla aramda 2 yas var ama annem cok zor diye yakinir ve simdiki cocuklar cok yaramaz insallah allah yardim eder ☺Merhaba ablacıgım sakın üzülme bu sana Allah’ımızın bi hediyesi ikisi bir arada büyür benimde kızım ve oğlumun arasında 2 yaş var büyüdüler şimdi 18 ve 16 yaşındalar seninde öyle olacak göz açıp kapayana kadar geçiyor yıllar sonuçta iyiki olmuş diyeceksin biraz küçükken zor olur ama hayatını ona göre düzene koyarsın .Allahım kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun analı babalı büyütmeyi nasip etsin Rabbim
Ayyy gercektenmi simdi nasil zorlanmistir buyuduler mi bariYengem birini doğurdu aynı ay diğerine hamile kaldı araları 10 ay ikiz gibiler
Ay ozamn ben kendime sukur edeyim allahin hikmeti iste isterse hersey olurKız çok var başına gelen, üzülme bi kadın ocakta doğurmuş, sonra hamile kalmış yine hemde ikiz. Aralıkta bir daha doğurmuş. 1yılda 3 çocuğu olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?