1 yasinda kizim var ve yine hamileyim basina gelen var mi

21 aylık olacak ilk çocuğun bence korkmana gerek yok. Büyüdüklerinde arkadaş, dost olurlar. Sana biraz zorluk olur ama ara ara yarfım edecek biri olursa çok güzel olur.
Gülünecek bir durum da yok ortada. Ayıp değil, günah değil. Ben olsam kimseye korunduk korunmadık diye açıklama yapmam.. Allah verdi der geçerim. Öyle de yaptım, yapıyorum. Daha rahat bence, boş yorumlardan uzak

Kızım 1. Yaşını doldurduğu ay ben de oğluma hamile kaldım. Hem de planlıydi. Yani sizinkiler gibi. Birlikte büyüdüler. Birbirlerini oyaladilar. Tabi ki koşturmacasi fazla oluyor ama benim tercihimdi hiç pişman olmadım

Bunda eşimin aklina uyup spral takmadım ama bir daha kesinliklr onu dinlemem ona göre cocuk buyutmede ne varmis ben bakarim diyor erkege gore hersey kolay tabi o sanciyi ceken o degil

3 .cocugu büyük konusmayayim ama deliririm galiba oturur aglarim allah olmayana versin

Aynen oyle vala bende oyle diyip gececem cok iyi fikir şuanda 3 cocugunuzami hamilesin allah kucağına almayi nasip etsin

Ayy maşallah ama annelerimiz sabirliydi ve eskinin cocuklari akilliydi yanlismi dusunuyorum allah bizede sabir versin onlar gibi
Vallahi yeğenlerim diye deniyorum ama tam canavarlardı çok aksi ve simariklardi gören yaka silkerdi o yüzden yengem evden çıkmıyordu ama büyüyünce toparladilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…