Evet bende tatılden dondum:)tum haftam havuzda gecti çok eglendi yavrum .bende eglendim ama ensem pişti:)eşim i arada gördüm çunku o denizde idi çocuk havuzu koca adama yetmedi tabi....biz havuz başında baya kadın muhabbetı yaptık çocuklarımız eglendi.allh saglıklarını versın mutlu olsunlar ama gercekten annelerınde dönem dönem dinlenmeye ihtiyacı varBencede bırakma psikolojik olarak terkedilmişlik duygusuna kapılabilir. Bende tatilden dondum.değil bir yaş aylık bebekler vardı..cocuklar havuzu en kalabalık alandı anneler ve cocukları cok egleniyorlardı.
Ben bırakamazdım. Annem bakamayacaği icin değil de içime sinmezdi. 2 yaşından sonra sinemaya bile gidip gelene kadar kötü hissediyordum. Dayanabilirseniz gidin tabi. Çocuksuz tatil ayrı güzeldir ama ben çocukla olanı tercih ederim.Evet arkadaşlar gider miydiniz? Kafam karman çorman. Bir taraftan bırakamam dayanamam diyorum bi taraftan hastalanır diş döneminde diyorum. Biraz kendi rahatımı da düşünüyorum açıkçası. Ama yine de içim bi garip oluyo onu bırakma duşuncesiyle. 3 gun kalıcaz zaten. Kızım annemi çok sever annemle kaldığında hiç yabancılık çekmez butun gün kalmışlığı vardır annem de ona gozu gibi bakar ama 3 gun uzun sure.. Kararsızım fikirlerinizi paylaşır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?