1 yaşındaki bebeğinizi annenize bırakıp tatile gider miydiniz?

zehir88

ve, bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmadı...
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
142
140
23
Evet arkadaşlar gider miydiniz? Kafam karman çorman. Bir taraftan bırakamam dayanamam diyorum bi taraftan hastalanır diş döneminde diyorum. Biraz kendi rahatımı da düşünüyorum açıkçası. Ama yine de içim bi garip oluyo onu bırakma duşuncesiyle. 3 gun kalıcaz zaten. Kızım annemi çok sever annemle kaldığında hiç yabancılık çekmez butun gün kalmışlığı vardır annem de ona gozu gibi bakar ama 3 gun uzun sure.. Kararsızım fikirlerinizi paylaşır mısınız?

Gideceğim yer çok uzak değilse, bir sıkıntı falan olursa hemen dönebileceğim bir yerse giderdim sanırım.

Kesinlikle bırakamazdım. 2 kızım var büyüğü 7 küçüğü 2 yaşında. Büyüğü ilk kez 5 yaşındayken bir geceliğine bıraktım. Küçükle daha hiç ayrı kalmadık. Tabi doğru olan bu demiyorum. Eşim çok şikayetçidir bu konuda. Ama napayım ben buyum. Çocuklardan uzak kalıp surat asacağıma, mutsuz olacağıma tavuk ailesi gibi hep cümbür cemaat geziyoruz biz.

Bencede bırakma psikolojik olarak terkedilmişlik duygusuna kapılabilir. Bende tatilden dondum.değil bir yaş aylık bebekler vardı..cocuklar havuzu en kalabalık alandı anneler ve cocukları cok egleniyorlardı.

Üç senedir üç gün degil daha bu yıl mecburı hastane işlerımden dolayı öğleden sonraya kdr annemle idi.(şehir dışinda oldugum için kimseye bırakamıyorum işim olsa bile)inan şöyle iki günü geçtim bir tam gün gece kalmalı tatıle hyrd demezdım:)heleki ikincim gelmeden nede güzel olurdu.....fırsat varken çocuk hasta degil ise annenizde gözü gibi bakacagına göre degerlendir.evliliğin böyle şeylere ihtiyacı var yılda birgun bile olsa.ay ne dertliymişiiiimmm .

Bencede bırakma psikolojik olarak terkedilmişlik duygusuna kapılabilir. Bende tatilden dondum.değil bir yaş aylık bebekler vardı..cocuklar havuzu en kalabalık alandı anneler ve cocukları cok egleniyorlardı.
Evet bende tatılden dondum:)tum haftam havuzda gecti çok eglendi yavrum .bende eglendim ama ensem pişti:)eşim i arada gördüm çunku o denizde idi çocuk havuzu koca adama yetmedi tabi....biz havuz başında baya kadın muhabbetı yaptık çocuklarımız eglendi.allh saglıklarını versın mutlu olsunlar ama gercekten annelerınde dönem dönem dinlenmeye ihtiyacı var

21 aylik kizim var. Bu sene bizde annaneye birakip tatil yapsak mi diye dusunduk esimle ama bir yandan esim bir yandan da ben cocukta eglenmek ister bizde onunla daha cok egleniriz, basbasa kalsakta biraz dinlensek gibisinden cok muallakta kaldik tabii sonrasinda icimiz el vermedi tatile beraber gittik ve inanin cocukla tatil cok daha baskaymis.

Evet pek dinlenme olmuyor ama cocugun o tatilde farkli yonlerini goruyorsunuz ve gercekten onu eglendirirken sizde egleniyorsunuz tatli yorgunluk oluyor.

Gercekten onu almayarak gitmeseymisiz icimde ukte kalacakmis :)

Ben bırakmazdım, birde şehirdışı..
Ben biraz pinpiriğim sanırım yada çeşit bilemiyorum. Hiç ayrılmamıştık gece, Doğuma kadar kalmaya alışsın istiyorum ama uyku tutmuyor. Ya ilk defa yaşadık ondan, zaman gösterecek artık.
Bir de sizinki çook küçük daha. Aynı şehirde gezecek olsam neyse de. Ayrı şehir zor durur gibi

Ben bırakamazdım. Annem bakamayacaği icin değil de içime sinmezdi. 2 yaşından sonra sinemaya bile gidip gelene kadar kötü hissediyordum. Dayanabilirseniz gidin tabi. Çocuksuz tatil ayrı güzeldir ama ben çocukla olanı tercih ederim.

Ben şahsen hic bişeyden tad alamam bırak tatili 3 4 saatligine keyfi gezmek icin biraktigimda bile kulagima kızımın sesi geliyo anne diye seslenisi cocuklar konuştukça bazen ona benzetiyorum sesini tuhaf bi his ama tatile gitmem birakacagima hem götür nolacakki yaramaz bile olsa su sakinlestirir güneşte uykusu gelir zaten biraz zorlugu olabilir evet mamasiydi beziydi kiyafetiydi ama eglenmene engel degil ki bas basada biraz buyudugu zaman gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…