• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yaşındaki bebeğinizi annenize bırakıp tatile gider miydiniz?

Git kardesim annen cocuk konusunda yeterince izveriliyse icin rahat edecekse git seninde dinlenlemeye degisiklige ihtiyacin vardir biraz uzerindeki yorgunlugu sorumlulugu atarsan evladina verecegin daha cok enerjin olur

3 gün bırakmakla ihmal etmiş olmazsınız çocuğunuzu.bence bırakabilirsiniz ama yine de içiniz rahat etmeyecekse,annenize de sizinle beraber gelmeyi teklif etseniz.orada,sizin yanınızda bakar. siz de vicdan yapmazsınız ,hem de dinlenmiş olursunuz.
Kardeşlerim var evde biri 10 biri 16 yaşında annemi goturmeyi çok isterdim ama onları bırakamaz babam da çalışıyor.

Ben gitmem, cocukla da rahat tatil yapiyorum çünkü, belki esimle ve cocugumla alakalidir.

Hastalık, ölüm kalım gibi bir durum olmadığı sürece asla bırakmam.
Kızım 2 yaşındayken umreye gittik, annem kayınvalidem çok ısrar etti çocuğu götürme rahat edemezsin, kaybolur hasta olur mikrop kapar diye kesinlikle bırakmadım.
Kızımı 2 kez gece bıraktım biri dedemiz vefat etmişti diğeri ise eşim ameliyat olmuştu refakatçi kalmıştım.
Hele ki tatil için bırakmak asla yapabileceğim bir şey değil, O olmadan nasıl eğlenirim nasıl keyif alırım.
Ömrüm o benim neşe kaynağım, her ne kadar bunlatsada yorsada onsuz asla.

Bence bırakabilirsiniz, sizinde kısa molalara ihtiyacınız olması normal

Hergün 22 aylik kizimi anneme birakip ise geliyorum. Cok sükür annem benden daha iyi bakiyor o konuda hicbir sIkIntIm yok.
Fakat tatile gideceksem kizimla birlikte gitmek isterim. Evet benim de dinlenmeye ihtiyacim var ama biliyorum aklim hep onda olacak. Öyle tatilin bir tadi olmayacak benim icin. Bu yüzden ben sizin yerinizde olsam cocugumla birlikte giderim.

Evet arkadaşlar gider miydiniz? Kafam karman çorman. Bir taraftan bırakamam dayanamam diyorum bi taraftan hastalanır diş döneminde diyorum. Biraz kendi rahatımı da düşünüyorum açıkçası. Ama yine de içim bi garip oluyo onu bırakma duşuncesiyle. 3 gun kalıcaz zaten. Kızım annemi çok sever annemle kaldığında hiç yabancılık çekmez butun gün kalmışlığı vardır annem de ona gozu gibi bakar ama 3 gun uzun sure.. Kararsızım fikirlerinizi paylaşır mısınız?
kat'a , asla, kesinlikle birakmammmmm.
keyfim icin çocuğuma travma yasatmam .

Anneler in böyle aralara çok ihtiyacı oluyor
bence Anneanne gayet iyi bakar
ara olacak ama gelince ne olacak? o cocuk annem beni terk mi edecek korkusuyla annesine yapisacak . wcye dahi yollamayacak . akli olan cocugundan ayri 1gun bile gecirmez hastalik olsa mecburiyet olsa neyse ama keyif icin . :(

Bırakırsanız pişman olursunuz. Hele ki ilk bebeğiniz ise. Ne tatil ne yedikleriniz zevk vermeyecek. Öte yandan bebeğiniz hırçın Mizaçlı ise tatili berbat edecek. Bence annaneyi de alın giderken. Orada bakımına yardımcı olsun. Ayrı odada kalırsınız.

="su perisi, post: 47588193, member: 483119"]Bırakamazdım,o daha minis o daha minnos tarzı yorumlara acayip gülüyorum.
Sanki cami avlusuna bırakmayı teklif etmiş kadın,bırakın bırakın harika olur size ve eşinize değişiklik olur yabanci değil hem anneniz,iyi tatiller
Sende yok sanirim henüz. Olduğunda anlarsın o zamanda iyi gulersin

ara olacak ama gelince ne olacak? o cocuk annem beni terk mi edecek korkusuyla annesine yapisacak . wcye dahi yollamayacak . akli olan cocugundan ayri 1gun bile gecirmez hastalik olsa mecburiyet olsa neyse ama keyif icin . :KK43:

bu kadar abartmaya gerek yok
sonuçta teknoloji gelişti aksamlari görüntülü konuşup bebeği sakinlestirebilir
çocuklar için düzen önemli sürekli yanında olması değil
bana çok fazla dramatiklestiriliyor geliyor böyle soylenince
bu yaz sicaklarinda evde sıkılmış bunalmış bir anne mi yoksa tatilde dinlenip gelmiş mutlu anne mi bence ikincisi
ayrıca o çocuklar büyüyünce sizi bile dikkate almadan tatile gidecekler
çok da fedakâr olmamak lazım

Nereden duymuştum,aslı astarı nedir bilmiyorum ama; her çocuk yaşı kadar anne babadan ayrı kalabilirmiş,sonrası için tavsiye edilmiyordu.Yani 1 yaşındaysa 1 gün,4 yaşındaysa 4 gün gibi... Ben bırakmazdım o ayrı,bizim tatile ihtiyacımız varsa çocuklarımızın da var.

Anne baba kadar çocukların da tatile ihtiyacı yok mu? Ben bakımından endişe edip aklımın çocuğumda kalmasından ziyade onun gezdigimiz yerlerdeki güzelliklerden mahrum kalmasına uzulurdum.

Bu kadar küçük bebek de gündüz aramayabilir ancak gece muhakkak arar anneyi. Ve bikac günden sonra umudu kesip ona bakan her kimse o kişiyi anne yerine koyar ya da anne der.

Konu sahibi ben bıraktım diye çocuğum travma falan yaşamadı. Anneannesi ve teyzesiyle gayet güzel vakit geçirdiler.

Bir yaşında bıraktım ama şimdi biri 4 biri 5 yaşında artık bırakmıyorum. Çünkü onlar da artık tatilin keyfini çıkarabiliyor.

Madem zor zamanlardan geçiyorsun küçük bir mola iyi gelebilir. Ama kendini en iyi sen bilirsin. Tatile gidip çocuğumu bıraktım diye kendine zehir edeceksen hiç bırakma daha iyi.

Back
X