- 8 Ekim 2012
- 17.018
- 9.176
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardeşlerim var evde biri 10 biri 16 yaşında annemi goturmeyi çok isterdim ama onları bırakamaz babam da çalışıyor.3 gün bırakmakla ihmal etmiş olmazsınız çocuğunuzu.bence bırakabilirsiniz ama yine de içiniz rahat etmeyecekse,annenize de sizinle beraber gelmeyi teklif etseniz.orada,sizin yanınızda bakar. siz de vicdan yapmazsınız ,hem de dinlenmiş olursunuz.
kat'a , asla, kesinlikle birakmammmmm.Evet arkadaşlar gider miydiniz? Kafam karman çorman. Bir taraftan bırakamam dayanamam diyorum bi taraftan hastalanır diş döneminde diyorum. Biraz kendi rahatımı da düşünüyorum açıkçası. Ama yine de içim bi garip oluyo onu bırakma duşuncesiyle. 3 gun kalıcaz zaten. Kızım annemi çok sever annemle kaldığında hiç yabancılık çekmez butun gün kalmışlığı vardır annem de ona gozu gibi bakar ama 3 gun uzun sure.. Kararsızım fikirlerinizi paylaşır mısınız?
ara olacak ama gelince ne olacak? o cocuk annem beni terk mi edecek korkusuyla annesine yapisacak . wcye dahi yollamayacak . akli olan cocugundan ayri 1gun bile gecirmez hastalik olsa mecburiyet olsa neyse ama keyif icin .Anneler in böyle aralara çok ihtiyacı oluyor
bence Anneanne gayet iyi bakar
Tabiki bırakırım. Hatta bıraktım bile. Herkes gayet mutluydu. Şimdi de küçük ananede. 1,5 yaşında. Bayramda bırakmıştik. İzinler kapanınca kaldı. Keyfide iyi diye almadik. 2 hafta sonra alcaz.
Böyle olanlar kocalarını acayip bağlıyor işte. Benimki garip odaya bir giriyor büyük yere döşek atmış ortanca küçüğün beşiği nde küçük de koynumda. . Gidip salonda yatıyor..
Sende yok sanirim henüz. Olduğunda anlarsın o zamanda iyi gulersin="su perisi, post: 47588193, member: 483119"]Bırakamazdım,o daha minis o daha minnos tarzı yorumlara acayip gülüyorum.
Sanki cami avlusuna bırakmayı teklif etmiş kadın,bırakın bırakın harika olur size ve eşinize değişiklik olur yabanci değil hem anneniz,iyi tatiller
ara olacak ama gelince ne olacak? o cocuk annem beni terk mi edecek korkusuyla annesine yapisacak . wcye dahi yollamayacak . akli olan cocugundan ayri 1gun bile gecirmez hastalik olsa mecburiyet olsa neyse ama keyif icin .![]()