- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi Kelebek8989
gormezden gelin cok normal bi durum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben bakıyorum oğluma öyle taciz durumu falan olamaz hep benimle bu arada yanlış yazmışım canım 13 yaşında değil 13 aylıkCocuga kim bakiyo...Allah korusun taciz felan olmasin...Bu kadar kucukken duymamistim
Bi ark.oglu vardi.9 yas civari herkese caktitmadan surtunuyodu.Zamanla herkes uzaklasti.Anne ve cocuk cok uzuldu yalniz kaldi
Slm kızlar 13 aylık bi oğlum var bezini açınca eli direk cinsel organına gidiyo yüzüstü yatıyo ve sürtünüyo yere tuhaf hareketler yapıyo ... Sonra cinsel organında sertleşme oluyo... Eğer engel olursam kızıyo bağırıyo ağlıyo normalmi bu ya çom kafam takılıyo. Doktor kontrolümüz var 2 hafta sonra ama ben bunu erkek bi doktora nasıl anlatırımAyrıca tek yerde yapmıyo bunu bizim ayağımıza bacağımıza denk gelincede aynısını yapıyo
Ayy yerim ben onuu.Çok normal kızma sakın yapabileceğin tek şey ilgisini başka tarafa çekmek dr söylemenede gerek yok bu onun normal gelişim evresi kendini tanıyo bazı çocukta olmuyo ama genelde yapıyolar çok sürmez unutur yaşı küçük daha ilgisi dağıt öp sev oyun oyna yapıcak başka bişey yok.aah ah erkek değilmiSlm kızlar 13 aylık bi oğlum var bezini açınca eli direk cinsel organına gidiyo yüzüstü yatıyo ve sürtünüyo yere tuhaf hareketler yapıyo ... Sonra cinsel organında sertleşme oluyo... Eğer engel olursam kızıyo bağırıyo ağlıyo normalmi bu ya çom kafam takılıyo. Doktor kontrolümüz var 2 hafta sonra ama ben bunu erkek bi doktora nasıl anlatırımAyrıca tek yerde yapmıyo bunu bizim ayağımıza bacağımıza denk gelincede aynısını yapıyo
Benimde kızım 7 aylık bezini açtığım zaman eli hemen oraya gidiyor bırakmıyor. Bence bunun cinsel keşifle alakası yok 7 aylik bebekte olamicagina gore ve ayni seyi yaptigina gore mantikli bir aciklanasi vardir.içgüdüsel bir durum.bezden çıkınca rahatliyor kasiniyor olabilir. Sertlesmeside anormal gelmiyor bana usudugunde korktuğunda kasindiginda falan damarlar buzusuyordur.sinirler geriliyordur. Bebek bu yani cinsellik benim aklıma gelmez bu konuda.doktoruna sorun tabiiDikkatli oku arkadaşım burda kendi cinsel yaşamımızdan onun bunun ilişki seslerinden falan bahsetmiyorum sanki bu konuyu açarken cinsel haz duyuyorum tövbe yarabbim 13 yaşındaki bebek bahsettiğim sıcak bastı ne demek rahatsız olduysan yazmak zorunda değilsin burda endişemizi paylaşıyoruz ve gerçekten bebeğim için endişeleniyorum sen gülüyosun yazma o zaman