- 25 Eylül 2011
- 7.570
- 11.485
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Allah razi olsun..agliyorum suan..insallah duzelir insallah..icim parcalandi mübarek gece ya bugün mübarek cuma arkadasim Rabbim yar ve yardimciniz olsun ve meleginize şifa versin insAllah dualarim sizinle benimde 2 yasinda bi melegim var Rabbim onlari bizlere bagislasin
Allah razi olsun..cok cok sagolun aminEn kısa zamanda şifa versin Allah hastalıklar acılar yavrularımızdan uzak olsun Allah size anne babasınada ferahlık versin çok zor
Allah im şifa versinKonuyu bilen duyan başından gecen veya bironden goren varda diye yaziyorum.Allah rizasi icin cevap verin.
Yegenimim beyninde sivi toplamasi vardi.doktorlar gozetim altinda belli tarihlerde takibini yapiyordu.hic bir aksi giden durum yoktu.
Bugun tekrar tesler yapildi.doktorun soyledigi ise, malesef ayak bileklerine vurmuş..yegenim 1.5 yasinda nerdeyse.ayakta durma suresi bi kac saniye.cani yaniyormus meger....
Doktor yuruyedebilir yuruyemeyedebilir demis..yarindan itibaren fizik tedaviye baslanacak.bitik durumdayiz...
Krsin birsey soylemiyorlar.2 doktora gittik ayni seyler soylendi...konuyu okuyanlar Yegenim miracim icin dua etsin..ben hic iyi degilim.bogazim dugum dugum...daha haberin şokundayiz...
Amin canim.Allah razi olsun..duanda eksik etme.ne zaman nefes alirim bilmiyorum..Allah buyukKurban olurum ben ona , Allah.m acil şifalar versin bahtı güzel olsun, inşallah şu günleri geride bırakırsınız.
Allah razi olsun..etmezmiyim hic...Kuzum benim ya Allah bağışlasın çok tatlı. Ben ettim, sizde şafi ismiyle dua edin bol bol..
Allah sifa versin canımKonuyu bilen duyan başından gecen veya bironden goren varda diye yaziyorum.Allah rizasi icin cevap verin.
Yegenimim beyninde sivi toplamasi vardi.doktorlar gozetim altinda belli tarihlerde takibini yapiyordu.hic bir aksi giden durum yoktu.
Bugun tekrar tesler yapildi.doktorun soyledigi ise, malesef ayak bileklerine vurmuş..yegenim 1.5 yasinda nerdeyse.ayakta durma suresi bi kac saniye.cani yaniyormus meger....
Doktor yuruyedebilir yuruyemeyedebilir demis..yarindan itibaren fizik tedaviye baslanacak.bitik durumdayiz...
Krsin birsey soylemiyorlar.2 doktora gittik ayni seyler soylendi...konuyu okuyanlar Yegenim miracim icin dua etsin..ben hic iyi degilim.bogazim dugum dugum...daha haberin şokundayiz...
Yegenimde soldakiablasiyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?