1 yasindaki yegenimim hastaligi:( cok uzgunum cook

Rabbim acil şifalar versin. inşallah en kısa zamanda dermanı bulunur. bir de alternatif tıpta da çözüm arayın. belki şifası oradadır.

Allah yardımcısı olsun inşallah toparlanır yavrucak...dualarımda olacak..

Canım benım Rabbim tez zamanda şifasını versin, cok ama cok uzuldum, 2 tane yegnım var, cok cok ii anlayabılıorum senı. Allah ım yardım etsın, dermanı versın inşallah. Dualarımda olacaksınız

İçim parçalandı
Benimde bir Miraç'ım var
Konu hakkında bilgim maalesef yok
Sizin için sadece bol bol dua edebilirim
Allah tez zamanda şifa versin yavruma ,gelip geçici olsun rahatsızlığı mübarek cuma gününün hürmetine

Allah yardimciniz olsun sifa versin. Ayni durum mu bilemiyorum ama bir arkadasimin evladinda da beynin bir bolumunde sivi toplamasi ve malesef ur vardi. onun da yemek yeme sorunlari oldu. sant taktilar beyindeki siviyi sanirim bosaltiyor. suanda fiziksel olarak iyi ama psikolojik olarak zor zamanlar atlatiyor ama eminim iyi olacak. insallah yavrucak da iyi olur.

geçmiş olsun dualarım sizinle.
cerebral palsi dedikleri durum bu sanırım.yanılıyor muyum? eğer öyleyse dernekleri var. ceyda düvenci nin de kızı doğuştan cp hastası.ben onun vasıtası ile haberdar olmuştum derneklerinden..hem bilgilendirme hem tedavi konusunda yardımcı oluyorlar.çok farklı çeşitleri olan ama epeyce ilerleme kaydedilen bir hastalık.

Acil şifa diliyorum hem yavruya hem de şifa bekleyen herkese.

Hayırlı haberler alın doktorlardan inşallah.

Öpüyorum kuzu'yu güzel gözlerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…