1 yasindaki yegenimim hastaligi:( cok uzgunum cook

sanırım hastalığı hidrosefali. ben de bir hidrosefali hastasıyım. genelde beyne şant takıyorlar. ama ben de şant yok beynim uyum sağlamaz.
şayet tahmin ettiğim gibi hidrosefaliyse çok gecikmeyin alanızda uzman doktorlar var. face sayfası var hidrosefali diye. oraya üye olup dr ismi alın mümkünse. çünkü bu hastalıkda geç kalmak kötü hatta alnında iyi memet özek ve adnan dağçınar için çok iyi şeyler söyleniyor.

Dualarımdasınız kuzum çok üzüldüm . Rabbim şifa versin

Çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin .Bahsettiğiniz durumu Hidrosefali diye biliyorum.Beyindeki fazla sıvı giderek çoğalıyor beyni sıkıştırıyor beyne zarar vermeye başlıyor yürümesini hafızasını falan etkileyebiliyor.Bu gibi durumlarda beyin cerrahları şant denilen bir aletle beyindeki sıvının boşaltılmasını sağlıyor.

Bir arkadaşımın çocuğunda da vardı çok şükür düzeldi .Tekrar geçmiş olsun.

rabbim şifalar versin çok üzüldüm resmini de görünce içim cız etti yavrum ne kadar da masum tatlı derdi veren allah dermanınıda verir inşallah

Kıyamam ya kurban olurum kücücükün Allah acil sifalar versin, yardımcısı olsun inşallah sizede sabır versin.

Allahım şifa versin , inanın çoook üzüldüm..inşAllah hamilelerin duası gerçekten kabul oluyordur.Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun inşAllah....

Çok üzüldüm gerçekten, Allah acil şifalar versin!.. Dualarımız sizinle kuzum, daha küçük toparlar inşallah hemencecik fizik tedavi etki eder, inanıyorum ben

rabbim şafi ismi ile versin şifasını inşallah, ne boş şeyleri dert ediyoruz gerçekten sağlıktan sıhhatten daha önemlisi yok bu hayatta.Biran önce kavuşur inşallah sağlığına

Allah şifasını versin küçük melek daha . Hastalığı hidrosefali mi ? Bi öğrencim vardı ? Beynindeki sıvıyı omuriliğe yolluyordu . Ameliyatla . Ama o doğuştan . Zihinsel engeli yürüme engeli hepsi var . Sizinki öyle değil eminin vardır bi çaresi , mübarek günde tez Zaman'da iyileşsin

Ah kiyamam
Sadece son kismi okusaydim keske dualarim sizinle daha pek minik, mutlaka iyilesecektir Allahin izniyle

RABBİM küçük meleginizi ailesine bağışlasın, gülen yüzü hiç solmasın.sizi ve ailesini evlatla imtihan etmesin.ünv. gittiğini,düğününü görürsünüz İNŞALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…