1 yasindaki yegenimim hastaligi:( cok uzgunum cook

o kadar kötu oldum kı..anne olduktan sonra empatı duygum o kadar arttı kı suan kendı evladım yerıne koydum..annesıne babasına allah peygamber sabrı versın cok zor...doktorlar ne dıyor pekı? yani ilerler mi? neden boyle oldu...? M ManzaramDeniz

o kadar kötu oldum kı..anne olduktan sonra empatı duygum o kadar arttı kı suan kendı evladım yerıne koydum..annesıne babasına allah peygamber sabrı versın cok zor...doktorlar ne dıyor pekı? yani ilerler mi? neden boyle oldu...? M ManzaramDeniz
Allah razi olsun canim insallah atlatacagiz bu sureci:( bizde hic iyi degiliz.Mirac ayakta suruyor.3_3adim atip yere dusuyordu.meger cani aciyormus.zekada hic problem yok.hatta bu konuda cok iyi.ayak bileklerine vurmus.ventrikul genislemesi varmis ondan olmus birde beyinde su toplamasi.simdi fizik tedaviye basladik.doktor duzelebilur diyor ama cok kesin konusmuyor..insallah rabbim herkesin evladini korusun..cok sagolun

Allahım şifa versin , inanın çoook üzüldüm..inşAllah hamilelerin duası gerçekten kabul oluyordur.Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun inşAllah....
Allah razi olsun..bugun fizik tedaviye basladik.fotografini paylastigim ablasi bile durumun farkinda bugun konustuk.iyilesecekki diyor kuzum..duanizi eksik etmeyin olur mu.zor bi sinava girdik..cok cok sagolun.rabbim bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasil etsin

Allah şifasını versin küçük melek daha . Hastalığı hidrosefali mi ? Bi öğrencim vardı ? Beynindeki sıvıyı omuriliğe yolluyordu . Ameliyatla . Ama o doğuştan . Zihinsel engeli yürüme engeli hepsi var . Sizinki öyle değil eminin vardır bi çaresi , mübarek günde tez Zaman'da iyileşsin
Ventrikul genislemesi var beyninde sivi topluyor.tam arak oyle degil.zohninde hic problem yok cok sukur.ayakta duruyor 3_5 adim atabiliyor.hastalik bilegine agri veriyor o yuzden fizik tedaviye basladik.doktorlar cok umitsiz degil cok da umutlu konusmuyor..insallah duzelir

sanırım hastalığı hidrosefali. ben de bir hidrosefali hastasıyım. genelde beyne şant takıyorlar. ama ben de şant yok beynim uyum sağlamaz.
şayet tahmin ettiğim gibi hidrosefaliyse çok gecikmeyin alanızda uzman doktorlar var. face sayfası var hidrosefali diye. oraya üye olup dr ismi alın mümkünse. çünkü bu hastalıkda geç kalmak kötü :KK66: hatta alnında iyi memet özek ve adnan dağçınar için çok iyi şeyler söyleniyor.
Evet oyle.ama birde ventrikul genislemesi var.cok sagolun.sizin tam olarak nasil.vucudunuzda etki ettigi bisey var mi?

Evet oyle.ama birde ventrikul genislemesi var.cok sagolun.sizin tam olarak nasil.vucudunuzda etki ettigi bisey var mi?

Ben birgün körlük yaşadım ve norologa gittim. Mr çekildi ve hidrosefalisin deyip beyin cerrahına yolladı o da onayladı karşılıklı vah vah daha gencmis yapıp Giz doktoruna yolladilar. Göze zarar vermiş mi baktı ve bişey yok. Sonra ben üniversite hastanesine gittim hocaya göründum. Saolsun beni rahatlattı. Kontrolde yim şu an.

Minikkus cok tatli masallah. Acil sifalar diliyorum. Dualarim onunla kosup hopladigi gunleri yazacaksiniz insallah buraya. Allah yardimciniz olsun sifasini guzel bir hekime denk getirsin.

Konuyu bilen duyan başından gecen veya bironden goren varda diye yaziyorum.Allah rizasi icin cevap verin.
Yegenimim beyninde sivi toplamasi vardi.doktorlar gozetim altinda belli tarihlerde takibini yapiyordu.hic bir aksi giden durum yoktu.
Bugun tekrar tesler yapildi.doktorun soyledigi ise, malesef ayak bileklerine vurmuş..yegenim 1.5 yasinda nerdeyse.ayakta durma suresi bi kac saniye.cani yaniyormus meger....

Doktor yuruyedebilir yuruyemeyedebilir demis..yarindan itibaren fizik tedaviye baslanacak.bitik durumdayiz...

Krsin birsey soylemiyorlar.2 doktora gittik ayni seyler soylendi...konuyu okuyanlar Yegenim miracim icin dua etsin..ben hic iyi degilim.bogazim dugum dugum...daha haberin şokundayiz...
Allah teâlâ kimseyi evladıyla imtihan etmesin kardeş inan çok zor lakin sabırını veriyor.
Benim yaşım 40 benim 45 li yaşlarda bir çocukluk arkadaşım var onunda doğuştan beyni su topluyordu biz küçükken bizden 5 yaş büyük olmasına rağmen bizim yaşıtımız gibi dursa da o zamanın şartlarına göre beynine ince bir hortum takılmıştı ve o hortum beyninin su toplamasına engek oluyordu bir kaç Ameliyat olmuştu. Annesi anlatırdı yürüyemez yemek yemezmiş bebekken ama ameliyattan sonra su toplamayı engelledikten sonra fizşk tedavilerle ilgiyle sevgiyle yürümüş.Okula da gitti meslek sahibi de oldu hatta düğüne falan gittiğimiz de bizden önce kalkar göbek atmaya başlardı.Biraz zayıf ve çelimsizdi ama evde işleri o yapardı hep.Hala da Maşallahı var.
Yapmanız gereken inanmak ve sabırlı olup pozitif enerjiyle yeğeninize destek olmak.
Beynin de ki suyun toplanmasına çare bulunursa gerisi sorun değil.
Allah teâlâ yar ve yardımcınız olsun
Gebe halime binaen Rabbim dileklerimi duyup yeğeninize Şafi ismiyle Şifalar versin inşaAllah.
İçimden bir ses herşeyin çok güzel olacağını söylüyor yeterki inancınızı yitirmeyin.
Enbiya sûresinin Türkçesini mutlaka okuyun ;)
Tekrardan geçmiş olsun

Back
X