• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yıl bile dolmamış evliliğim bitiyor..

İnanamıyorum ne insanlar var. Allah korkusu da yok bunlarda yahu. Rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.

son gelişme
annem ve eşim bu sabah konuşmuş
eşim saat 8de eve gitmiş 12 ye kadar eve gitmemi beklemiş gelmediğimi anlayınca da annesine gitmiş.
karımı seviyorum tabiki eve gidicem demiş
bende buna güldüm

Anneni arayıp boşanıcam dememiş miydi?
Adam da dengesiz ha..

Öncelikle Herkese Merhaba,
1 yılı bile dolmamış evliliğimin bitiş günlerindeyim. Eşimin ailesiyle büyük kavgalar ettik. Ben görüşmüyordum yaklaşık 3 aydır ama son 1 aydır hiç görüşmüyorum telefonlarına bile çıkmıyorum. Gerçi onlarda sadece kavga etmek için arıyorlardı.
Dün eşimde benim ailemle konuşmama kararı aldı. Sonra uyumak için yatağa geçtiğimizde birden bire anneni Silivride biriyle görmüşler dedi. Annem küçük kız kardeşimle yaşıyor onu bırakacak kimsesi yok hayatta onu bırakıp silivriye gidecek bir insan değil.
ben kimin bu iftirayı attığını sordum söylemedi.Gece sinir küpüydüm. kv ve annemde kavgalı. Anneme iftira atacaklarını hiç düşünmemiştim. Sabah annemi aradım eşimin söylediğini söylemeden bir şekilde sordum sen hi hayatında silivriye gittin mi diye yoo hiç gitmedim dedi ve rahatlıkla. Yalan söylüyor gibi değildi yani.
Eşimi aradım. Benim anneme birdaha iftira atacak olursa mahvederim kimse benim anneme iftira atamaz şimdi arıyorum senin anneni dedim.
Sen annene sordun mu dedi evet sordum dedim
şimdi eşyalarını topluyorsun babanın evine gidiyorsun ve bir daha eve gelmiyorsun dedi.
bende kapattım.
şimdi işyerindeyim.
soracak olursanız eşinin ailesiyle neden kavgalısın diye:
görümcem bana instagramdan laf attı yok külkedisi yok kendini prenses sanma gibilerinden
ve kv ve görümce bana küstüler. görümce beni aradı durup dururken sen benden özür dileyeceksin sen kendini prenses mi sanıyorsun kardeşimi kandırabilirsin ama beni asla dedi ve senin ağzına s.carım o.pu k.ltak diye kufur etti gorumce bende yuzune kapattım ve kv mı aramıştım kv meğer onun yanındaymıs birlikte aramışlar ama bana yanında değilmiş gibi konuştu sonra bana iftira attılar guya ben sen kimsin ki demişim görümceme..
ama desem bile kufur edilir mi??? ben hayatımda böyle bişey görmedim.
kv da kızı istemiyor diye benımle gorusmuyor aılecek benden nefret etme kararı almışlar.
bana inat mı yapıyor nedir ama hafta sonu ikimizde evdeyiz her hafta sonu eşimi çağrıyor eskiden böyle yapmazdı bu olaylar olduğundan beri hadi gel senı beklıyorum hadi bize gel hastayım gelsene hep aynı ama
eşimin bu son sözünden sonra ben bugün eve gitmem, çunku bana annenı gorduklerını söylediler yanlısta gormus olabilirler haberın varmı dogru mu dıye sormadan dırek anneme ıftıra attılar.
bu evlılık bıtıyor. tesellilerinize çok ıhtıyacım var
Gerçekten üzülüyorum size çok özveride bulundunuz şimdiye kadar hep takip ettim konularınızı ama o adam o iki kadının ağzına baktıktan sonra sanada iftira atarlar neler yapar o kötü kalpli kv ve görümcen ne yapsan yeridir kötü gelin olup burunlarından getirsen belki yola gelirlerdi allah bildiği gibi yapsın yuvanı onlar yukuyor benim gördüğüm kadarıyla

Konu sahibi, eşin müthiş bir akıl tutulması yaşıyor. Bir süre sonra kendine geldiğinde eşekten düşmüşe dönecek. Hepimiz zaman zaman bazı şeyleri idrak etmede güçlük yaşayabiliriz. Belki eşin de yakında idrak edecek hatasını.
Bir süre birbirinizin üstüne gitmeyin bakalım, en azından düzelmesi için bir şans tanımış olursunuz.

Abooovv hem anneye böyle iftira atacaklar!birde pişkin pişkin sen anana mi sordun diyip kovacaklar hee nerdemis öyle dünya! ?
Koşarak evime giderim kilidi değiştirir icligini goğneyini bi torbada kapıya koyarım!

Ay bitir Allahaskina.bunlar insanmi ne kadar seviyesiz mahalle karisi agizlari.esin es degilmis kac kurtul ya yasanirmi boyle.surundur cekusmeli bosan nafakani al alabildigini al tukur suratlarina..

Sizin aranızdaki kıvılcımı başlatan bu insta mesajlarından sonrası olmuş.peki size bunları yazmayı sebep görecek ne yaşandı aranızda?? Mutlaka öncesi de var gibi.. Durduk yerde mi?

Gerçekten üzülüyorum size çok özveride bulundunuz şimdiye kadar hep takip ettim konularınızı ama o adam o iki kadının ağzına baktıktan sonra sanada iftira atarlar neler yapar o kötü kalpli kv ve görümcen ne yapsan yeridir kötü gelin olup burunlarından getirsen belki yola gelirlerdi allah bildiği gibi yapsın yuvanı onlar yukuyor benim gördüğüm kadarıyla
evet onlar yıkıyor
çünkü benden nefret ediyorlar sevmiyorlar ve bunu açıkca söylüyorlar

bugün de annen de mi kaldın B bikahve95 var mı bi gelişme?
gelişme olarak bugün babamlara giderken eşimle karşılaştım meğer benimle yolda karşılaşmak için babamların evinin yoluna gelmiş
yok biz iftira atmayız biz öyle demek istemedik sen abarttın yanlış anladın vs vs

gelişme olarak bugün babamlara giderken eşimle karşılaştım meğer benimle yolda karşılaşmak için babamların evinin yoluna gelmiş
yok biz iftira atmayız biz öyle demek istemedik sen abarttın yanlış anladın vs vs

eşin biraz hatasını anlamaya başladı ama daha çok erken, o kv ile görümce de yola gelene kadar en azından eşin onların ne olduğunu anlayana kadar hiç geri adım atma canım. yoksa 3-5 gün sonra herşey başa dönmesin. azıcık sabret.

Ailen başka şehirde mi? Ben olsam çilingir alıp eve gider kilidi değiştirip çöp poşetine de o adamın elbiselerini koyar kapıya bırakırdım. Geldiğinde kimi kovuyormuş görürdü soyu bozuk! Kendim de çıkar dışarda kendime yemek ısmarlardım :)

Benim 2 aylık evliliğim bitiyor. Ugrassaydım 1 yıl sonra 1 yıllık evliliğim bitiyor derdim. Eninde sonunda bitiyor yani. Konularını okudum da elinden geleni yapmıssın gibi geliyor. Ailenizden destek alın. Uzatmaları oynuyorsunz.

Back
X