• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yıl bile dolmamış evliliğim bitiyor..

Al eşyalarını git benim de eşim ailesini çok sever arada sıkıntılar olur ama krizi eşim iki tarafı da kırmadan halleder belli senin eşinde sıkıntı var boşver üzülme al eşyalarını çık git dönmemek üzre

Öncelikle Herkese Merhaba,
1 yılı bile dolmamış evliliğimin bitiş günlerindeyim. Eşimin ailesiyle büyük kavgalar ettik. Ben görüşmüyordum yaklaşık 3 aydır ama son 1 aydır hiç görüşmüyorum telefonlarına bile çıkmıyorum. Gerçi onlarda sadece kavga etmek için arıyorlardı.
Dün eşimde benim ailemle konuşmama kararı aldı. Sonra uyumak için yatağa geçtiğimizde birden bire anneni Silivride biriyle görmüşler dedi. Annem küçük kız kardeşimle yaşıyor onu bırakacak kimsesi yok hayatta onu bırakıp silivriye gidecek bir insan değil.
ben kimin bu iftirayı attığını sordum söylemedi.Gece sinir küpüydüm. kv ve annemde kavgalı. Anneme iftira atacaklarını hiç düşünmemiştim. Sabah annemi aradım eşimin söylediğini söylemeden bir şekilde sordum sen hi hayatında silivriye gittin mi diye yoo hiç gitmedim dedi ve rahatlıkla. Yalan söylüyor gibi değildi yani.
Eşimi aradım. Benim anneme birdaha iftira atacak olursa mahvederim kimse benim anneme iftira atamaz şimdi arıyorum senin anneni dedim.
Sen annene sordun mu dedi evet sordum dedim
şimdi eşyalarını topluyorsun babanın evine gidiyorsun ve bir daha eve gelmiyorsun dedi.
bende kapattım.
şimdi işyerindeyim.
soracak olursanız eşinin ailesiyle neden kavgalısın diye:
görümcem bana instagramdan laf attı yok külkedisi yok kendini prenses sanma gibilerinden
ve kv ve görümce bana küstüler. görümce beni aradı durup dururken sen benden özür dileyeceksin sen kendini prenses mi sanıyorsun kardeşimi kandırabilirsin ama beni asla dedi ve senin ağzına s.carım o.pu k.ltak diye kufur etti gorumce bende yuzune kapattım ve kv mı aramıştım kv meğer onun yanındaymıs birlikte aramışlar ama bana yanında değilmiş gibi konuştu sonra bana iftira attılar guya ben sen kimsin ki demişim görümceme..
ama desem bile kufur edilir mi??? ben hayatımda böyle bişey görmedim.
kv da kızı istemiyor diye benımle gorusmuyor aılecek benden nefret etme kararı almışlar.
bana inat mı yapıyor nedir ama hafta sonu ikimizde evdeyiz her hafta sonu eşimi çağrıyor eskiden böyle yapmazdı bu olaylar olduğundan beri hadi gel senı beklıyorum hadi bize gel hastayım gelsene hep aynı ama
eşimin bu son sözünden sonra ben bugün eve gitmem, çunku bana annenı gorduklerını söylediler yanlısta gormus olabilirler haberın varmı dogru mu dıye sormadan dırek anneme ıftıra attılar.
bu evlılık bıtıyor. tesellilerinize çok ıhtıyacım var
byle insanlar olmaasın ya senn kayinvalidnnde kızı vaar onada byle yapılsa napar acaba ben anllamiyorum vallla. bnde cok cektim canm 1sene olmus olmamis evleneli esimle tartistik babamn evde durdum neyse geldi aldi beno sonra 2kere daha byle oldu gine zorda olsa geldi sonkinde gelmedi ven geldim ama benim esim ailemle 2 bucum sene knusmadi yalvardim yaakardm hasta oldu cenaze oldu gtmedi kaynanm ve kynm bayraaamda yalvardı oyle barıştı smdi iyiyiz allaha skur bnm ne kaynanm ne kaynm ne gorumcelerim ne esimden skintim yok ama benim ortancı eltim var bana iyi gözüküp bütün laflari aldi aldi amdi bnmle knusmuyo oda kendi kendine sorun ckariyo buyuk kaynmn mal varligini almaya çalışıyo yağlayıp ballıyo bnm kucuk sebepptn çocuğum olmuyo tüp bebege giristik bildigi halde bana neler yapppiyo bırak cnm allahlarndan bulsun

Back
X