Ben 2. yılımızda böyle bir sürpriz yapmıştım en son. Eşim az pişmiş et sever,Ankara veya İstanbul'da yaşıyorsanız nusret veya günaydın steak house gibi yerlerden terbiyelenmiş,pişmemiş t-bone falan alabilirsiniz. Evde kendiniz mühürlersiniz. Ya da normal kendiniz et alıp yapabilirsiniz. Ben günaydından almıştım evde kolayca mühürleniyor zaten. Alkol alıyor musunuz bilmiyorum ama kırmızı şarapla da harika olur.
Ortaya iki üç çeşit meze,salata. Arkasından da hafif bir tatlı. Bu kadar :) Zaten önemli olan beraber özel bir an yaşamak yemek ne olsa gider ama onu da özenerek yapsanız daha güzel olur. Bol şans :))
Yani iyi niyetle yorum yapmışsınız ama nusretten ya da günaydından alabilecek olsa 1. evlilik yıl dönümünde kendi evde yemek yapmazdı sanırım .
Ne alakasi var simdi nusrette yil donumu mu kutlanir? Onerimi yazdim ki zaten almak istemezse normal kasaptan alip evde de terbiyeleyebilecegini soyledim. Insanin esine bir seyler hazirlamak istemesi ya da evinde rahatca zaman gecirmesi icin maddi durumunun onemi yok.
Yıldönümü kutlanır demedim. Sonuçta lüks yerler olduğu için maddi durumuna uymaz çoğu kimsenin oraya gitmek ya da oradan almak.
Yorumunuzun tamamını okudum zaten açıklama yapmanıza gerek yoktu başta da belirtmiştim iyi niyetli bir yorum diye .
İmkanım var ama ilk olduğu için evde istiyorum önerileriniz kafama yattı çok teşekkür ederim :)1. Yıl için imkan varsa dışardan yiyin, veya sipariş verin bence.
Yemekle filan uğraşmayın, keyfini çıkarın.
İlla evde yapılacaksa , basit şeylere kaçardım ben, soğuk meze, salata, kızartma, tavada et gibi.
Yaz mevsimi neticede , kavun karpuz , beyaz peynir bitti gitti.
Ankarada yaşıyorumm ilk olduğu için evde kutlamak istedim yani daha bundan eşiminde haberi yok onada süpriz olcak.. eşim tam bir et tutkunu çoook iyi fikir verdiniz gerçekten ama nusret nerde onuda söylersenizBen 2. yılımızda böyle bir sürpriz yapmıştım en son. Eşim az pişmiş et sever,Ankara veya İstanbul'da yaşıyorsanız nusret veya günaydın steak house gibi yerlerden terbiyelenmiş,pişmemiş t-bone falan alabilirsiniz. Evde kendiniz mühürlersiniz. Ya da normal kendiniz et alıp yapabilirsiniz. Ben günaydından almıştım evde kolayca mühürleniyor zaten. Alkol alıyor musunuz bilmiyorum ama kırmızı şarapla da harika olur.
Ortaya iki üç çeşit meze,salata. Arkasından da hafif bir tatlı. Bu kadar :) Zaten önemli olan beraber özel bir an yaşamak yemek ne olsa gider ama onu da özenerek yapsanız daha güzel olur. Bol şans :))
Ankarada yaşıyorumm ilk olduğu için evde kutlamak istedim yani daha bundan eşiminde haberi yok onada süpriz olcak.. eşim tam bir et tutkunu çoook iyi fikir verdiniz gerçekten ama nusret nerde onuda söylerseniz
Oraların marinesi aroması daha güzel oluyo yada pişirtip alsam yemek zamanı biraz ısıtsam olmaz mı kiNusret de günaydın da gazi osman paşa tarafında. ama dediğim gibi evde kendiniz de yapabilirsiniz eşinizin nasıl sevdiğini bilirsiniz
Yani iyi niyetle yorum yapmışsınız ama nusretten ya da günaydından alabilecek olsa 1. evlilik yıl dönümünde kendi evde yemek yapmazdı sanırım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?