- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Yani iyi niyetle yorum yapmışsınız ama nusretten ya da günaydından alabilecek olsa 1. evlilik yıl dönümünde kendi evde yemek yapmazdı sanırım .
Ahh ahh eşim böyle şeyler düşünmeyeceği için tipik bir türk erkeğiYapın yapın hazırlıkları, masaları kurun ilk yıldan daha üç sene sonra kocam niye evlilik yoldönümümüz için özel bişey yapmıyor diye dert yanın.
İlk yıldönümü özeldir. Maddi sıkıntı yoksa dışarda hatta evden uzak bir yerlerde tatilde olmak gerekir bence. Bunu da mümkünse eşler planlasın.
Menü önerim yok malesef ama kırmızı et her zaman iyi gider bu tip organizasyonlarda. Yanına da güzelinden bir şişe şarap.
Ahh ahh eşim böyle şeyler düşünmeyeceği için tipik bir türk erkeği
Oraların marinesi aroması daha güzel oluyo yada pişirtip alsam yemek zamanı biraz ısıtsam olmaz mı ki
O zaman bir önceki sayfadaAhh ahh eşim böyle şeyler düşünmeyeceği için tipik bir türk erkeği
Ankaraya daha yeni geldim hiç gitmedim ama nusrette hemen gidip ettimi alıyorumNusret de normal bir kasap. Et fiyatı belli. Gider uygun geleni alır. En kötü köftesini alır her şeyi çok lezzetli. Gidip orda oturmadıkça o kadar düdükleyemiyolAr :)
Ahh ahh eşim böyle şeyler düşünmeyeceği için tipik bir türk erkeği
Ankaraya daha yeni geldim hiç gitmedim ama nusrette hemen gidip ettimi alıyorum
Evet genelde hep ben önceden düşünüp hazıelıyorum her çok tezcanlıyım heralde hiç bişeyi sonuna kadar bekliyemiyorumİlk yıldönümü de mi düşünmedi? Bence bu sizden kaynaklanıyor. Sizin yapacağınızdan o kadar emin ki.
Çok çok çok teşekkür ederimgünaydın daha uygun ve daha iyi kasap anlamında. ikisi de aynı tarafta oraya da bakın derim
Durumum yok diye evde kutlayacağım mı yazmış konu sahibi. D destinaninannesiYani iyi niyetle yorum yapmışsınız ama nusretten ya da günaydından alabilecek olsa 1. evlilik yıl dönümünde kendi evde yemek yapmazdı sanırım .
Durumum yok diye evde kutlayacağım mı yazmış konu sahibi. D destinaninannesi
kesinlikle et yapmaya karar verdim. İlk olduğu için evde diğer yıllar zaten uğraşcağımı zannetmiyorum1.yıl dönümü bence dışarıda kutlayın derim ve eşinize sinyalinizi verin fikrinizi soracak olursa fikir verirsiniz ama evde yapılacak hem sizi beyin beden olarak yoracak hem de diğer yıllar aynı beklentiyi eşiniz sizden bekleyecektir. Bizim geçen aydı Ramazan ayına denk geliyordu çalıştığımız halde akşam koşa koşa görmediğimiz bir yere gidip yemeğimizi de orada yedik en azından evde geçirmek istemedim yemekle uğraşamazdım doğum günü evde sürpriz planladım mesela ama yıl dönümü bana farklı gelir ilk ya
Yemek fikri olarak evde olacaksa kesin olarak arkadaşların önerdikleri gibi et menüsü yakışır özel bir geceye yanına bir kaç çeşit meze, patates püresi, elma dilim patates, pilav falan ve seveceğiz bir içecek hafif bir tatlı
Yemek yapmakla aram çok kendim bunu halledebilirim. Tatilden daha yeni geldiğimiz için 2. Tatil ancaa yaz sonunaBırak kocan düşünsün bunları.. Yemekle bile kurtaramaz,uzak yerler şart..
İlla ben yaparım diyosun nusr'et iyi fikir.. Orda yerken iyi ama evde nasıl pişirilir bilmem( pişirme kısmıyla aram iyi değil ) bol meze ( börülce,girit,yoğurtlu havuç,patlıcan vs.. ) yanında kırmızı şarap tamam işte..
Aran iyiyse sorun yok ama seneyede senden brklerse ? Tatil olmasa bile otelde yemek sonra konaklama sabah kahvaltı ve eve dönüş olabilir.. Erkekleri alıştırmamak lazım bencee :))Yemek yapmakla aram çok kendim bunu halledebilirim. Tatilden daha yeni geldiğimiz için 2. Tatil ancaa yaz sonunafikirleriniz için çok teşekkürler ❤❤❤❤
Kesinlikle haklısın bu sonduAran iyiyse sorun yok ama seneyede senden brklerse ? Tatil olmasa bile otelde yemek sonra konaklama sabah kahvaltı ve eve dönüş olabilir.. Erkekleri alıştırmamak lazım bencee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?