Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yedektesin. Normal hayatta ciddi düşündüğü sevgilisi vardır belki onun1 yıl uzak mesafeden flörtleştiğim aynı zamanda geçmişten gelen biri. bir türlü sevgili mertebesine geçemedim . Çok uyumluyuz çok seviyordum hep oyaladı bahanesi çok . Yanıma bile gelmedi. ilişkiye hazır değilmişşş ve bonus olarak çapkın birisi. acaba nerede hata yapıyorum ? vazgeçemiyorum da napmalıyım bilmiyorum .![]()
Böyle olacağını bilmiyordum ilk zamanlar iyiydik. sonra araya mesafe koymaya uzaklaşmaya başladı. bir gidip bir geliyor bende usandım keşke bu kadar bağlanmasaymışımİnsan bunu kendine biye yapar?
Flörtü bile tek başınıza yaşıyorsunuz muhtemelen. 1 yıldır yanınıza gelmeyen, güya ilişkiye hazır olmayan ve üzerine çapkın olan adamın hayatında biri yada birileri vardır şuan. Bu adamdan size bir hayır gelmeyeceğini görüp kabul etmeniz için ne olması lazım![]()
böyle olacağını nereden bileyim güvenmiştim ilk 9 ay iyiydik sonra ne olduğunu anlamadım araya mesafe koymaya uzaklaşmaya başladı. bir gidip bir geliyor bende hiç mesaj atıp aramıyordum tavrımı koydum ortaya. ama dayanamıyor affediyordum .İnsan bunu kendine biye yapar?
Flörtü bile tek başınıza yaşıyorsunuz muhtemelen. 1 yıldır yanınıza gelmeyen, güya ilişkiye hazır olmayan ve üzerine çapkın olan adamın hayatında biri yada birileri vardır şuan. Bu adamdan size bir hayır gelmeyeceğini görüp kabul etmeniz için ne olması lazım![]()
Ego tatmini yapıyor adam iste daha ne olsun.böyle olacağını nereden bileyim güvenmiştim ilk 9 ay iyiydik sonra ne olduğunu anlamadım araya mesafe koymaya uzaklaşmaya başladı. bir gidip bir geliyor bende hiç mesaj atıp aramıyordum tavrımı koydum ortaya. ama dayanamıyor affediyordum .
Mesaj tekrarıböyle olacağını nereden bileyim güvenmiştim ilk 9 ay iyiydik sonra ne olduğunu anlamadım araya mesafe koymaya uzaklaşmaya başladı. bir gidip bir geliyor bende hiç mesaj atıp aramıyordum tavrımı koydum ortaya. ama dayanamıyor affediyordum .
böyle olacağını nereden bileyim güvenmiştim ilk 9 ay iyiydik sonra ne olduğunu anlamadım araya mesafe koymaya uzaklaşmaya başladı. bir gidip bir geliyor bende hiç mesaj atıp aramıyordum tavrımı koydum ortaya. ama dayanamıyor affediyordum . Kızlaİnsan bunu kendine biye yapar?
İnsan bunu kendine biye yapar?
ilk 9 ay iyiydik sonra ne olduğunu anlamadan araya mesafe koymaya uzaklaşmaya başlamıştıVazgeçmeyerek hata yapıyorsunuz.
Bir erkek size vakit ayirmiyorsa vakit ayırdığı başkası vardır.
Yara bandı çekmek gibi bir anda engelleyin gitsin..
beklediğimi biliyor şu durumda ne yapıcam ben ? 3 ay oldu konuşmayalı sessizce duruyorum tabi hayatımı ihmal etmiyorum onu beklicem diye. sence ne yapsam değerimi anlaması içinEgo tatmini yapıyor adam iste daha ne olsun.
Dayanamayıp affettigin icin bu kadar rahat iste adam o yuzden gidip geliyor seni elinin altinda goruyor.Bakma sen boyle konuştuğuma ayni teraneleri bende yedim şimdi acisini cekiyorum.
Değerinizi anlaması için birşey yapmaya çalışmayın. Niye bekliyorsunuz, neyi bekliyorsunuz yahu?böyle olacağını nereden bileyim güvenmiştim ilk 9 ay iyiydik sonra ne olduğunu anlamadım araya mesafe koymaya uzaklaşmaya başladı. bir gidip bir geliyor bende hiç mesaj atıp aramıyordum tavrımı koydum ortaya. ama dayanamıyor affediyordum . Kızla
ilk 9 ay iyiydik sonra ne olduğunu anlamadan araya mesafe koymaya uzaklaşmaya başlamıştı
beklediğimi biliyor şu durumda ne yapıcam ben ? 3 ay oldu konuşmayalı sessizce duruyorum tabi hayatımı ihmal etmiyorum onu beklicem diye. sence ne yapsam değerimi anlaması için
Birşey yapmana gerek yok değer falan anlamıyorlar.Sevse belki anlardi.böyle olacağını nereden bileyim güvenmiştim ilk 9 ay iyiydik sonra ne olduğunu anlamadım araya mesafe koymaya uzaklaşmaya başladı. bir gidip bir geliyor bende hiç mesaj atıp aramıyordum tavrımı koydum ortaya. ama dayanamıyor affediyordum . Kızla
ilk 9 ay iyiydik sonra ne olduğunu anlamadan araya mesafe koymaya uzaklaşmaya başlamıştı
beklediğimi biliyor şu durumda ne yapıcam ben ? 3 ay oldu konuşmayalı sessizce duruyorum tabi hayatımı ihmal etmiyorum onu beklicem diye. sence ne yapsam değerimi anlaması için
1 yıldr gelmemiş ve sevgili olamamıssınz malesef sizi sevmemiş boşta kaldıgında oyalanıyo yada yedek siniz.görüşmeyi derhal kesmelisiniz1 yıl uzak mesafeden flörtleştiğim aynı zamanda geçmişten gelen biri. bir türlü sevgili mertebesine geçemedim . Çok uyumluyuz çok seviyordum hep oyaladı bahanesi çok . Yanıma bile gelmedi. ilişkiye hazır değilmişşş ve bonus olarak çapkın birisi. acaba nerede hata yapıyorum ? vazgeçemiyorum da napmalıyım bilmiyorum .![]()