1 yıl flört etmek normal mi

Katina-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
467
107
103
Sevgililiğe dönüşmüyorsa var bu işte bir yanlışlık

Son düzenleme:
1 yıl uzak mesafeden flörtleştiğim aynı zamanda geçmişten gelen biri. bir türlü sevgili mertebesine geçemedim . Çok uyumluyuz çok seviyordum hep oyaladı bahanesi çok . Yanıma bile gelmedi. ilişkiye hazır değilmişşş ve bonus olarak çapkın birisi. acaba nerede hata yapıyorum ? vazgeçemiyorum da napmalıyım bilmiyorum . :(
Yedektesin. Normal hayatta ciddi düşündüğü sevgilisi vardır belki onun

İnsan bunu kendine biye yapar?

Flörtü bile tek başınıza yaşıyorsunuz muhtemelen. 1 yıldır yanınıza gelmeyen, güya ilişkiye hazır olmayan ve üzerine çapkın olan adamın hayatında biri yada birileri vardır şuan. Bu adamdan size bir hayır gelmeyeceğini görüp kabul etmeniz için ne olması lazım 🤷

Hemen kurtulmalisin acilen.Bu adamla bir halt olmaz 1 yil ne demek ya sana deger verse sevse 1 yil oyalar mi?

O istemedigi icin takıntı yapmisin onu ask degil bu inan ki.Bende bu aralar birini takıntı yaptim dun de buraya konu actim hatta ama o bile geçmeye basliyor sen kararlı olunca kararlı ol ve git.Biraz bağımlı kisiligin var sanırım vazgecemem falan bal gibi de vazgeciliyor.

Yıllar once benzeri basima geldi 3 ay konusmustuk sonradan bir sekilde sevgilisini unutmak icin beni basamak olarak kullandığını anladim.Ne aci cekmistim ama o bile gecti.

Vazgeç,unut inan bana en fazla 6 ay,6 ay sonra normale donuceksin.

Değil flört icin maksimum 3 ay hadi şöyle böyle derken 6 ay olsun ama fazlasi kabak tadı veriyor heyecan kalmıyor. O kisi sizi yedeğinde yedeğinde tutuyor

Flörtü bile tek başınıza yaşıyorsunuz muhtemelen. 1 yıldır yanınıza gelmeyen, güya ilişkiye hazır olmayan ve üzerine çapkın olan adamın hayatında biri yada birileri vardır şuan. Bu adamdan size bir hayır gelmeyeceğini görüp kabul etmeniz için ne olması lazım 🤷
Böyle olacağını bilmiyordum ilk zamanlar iyiydik. sonra araya mesafe koymaya uzaklaşmaya başladı. bir gidip bir geliyor bende usandım keşke bu kadar bağlanmasaymışım

Uyumlusunuz çünkü adam flörtöz herkese yaptığı gibi sana da nabza göre şerbet veriyor. Ve sen bunu uyum sanıyorsun💁‍♀️

böyle olacağını nereden bileyim güvenmiştim ilk 9 ay iyiydik sonra ne olduğunu anlamadım araya mesafe koymaya uzaklaşmaya başladı. bir gidip bir geliyor bende hiç mesaj atıp aramıyordum tavrımı koydum ortaya. ama dayanamıyor affediyordum .

böyle olacağını nereden bileyim güvenmiştim ilk 9 ay iyiydik sonra ne olduğunu anlamadım araya mesafe koymaya uzaklaşmaya başladı. bir gidip bir geliyor bende hiç mesaj atıp aramıyordum tavrımı koydum ortaya. ama dayanamıyor affediyordum .
Ego tatmini yapıyor adam iste daha ne olsun.
Dayanamayıp affettigin icin bu kadar rahat iste adam o yuzden gidip geliyor seni elinin altinda goruyor.Bakma sen boyle konuştuğuma ayni teraneleri bende yedim şimdi acisini cekiyorum.

Mesaj tekrarı

böyle olacağını nereden bileyim güvenmiştim ilk 9 ay iyiydik sonra ne olduğunu anlamadım araya mesafe koymaya uzaklaşmaya başladı. bir gidip bir geliyor bende hiç mesaj atıp aramıyordum tavrımı koydum ortaya. ama dayanamıyor affediyordum . Kızla

Vazgeçmeyerek hata yapıyorsunuz.:KK12:
Bir erkek size vakit ayirmiyorsa vakit ayırdığı başkası vardır.
Yara bandı çekmek gibi bir anda engelleyin gitsin..
ilk 9 ay iyiydik sonra ne olduğunu anlamadan araya mesafe koymaya uzaklaşmaya başlamıştı
Ego tatmini yapıyor adam iste daha ne olsun.
Dayanamayıp affettigin icin bu kadar rahat iste adam o yuzden gidip geliyor seni elinin altinda goruyor.Bakma sen boyle konuştuğuma ayni teraneleri bende yedim şimdi acisini cekiyorum.
beklediğimi biliyor şu durumda ne yapıcam ben ? 3 ay oldu konuşmayalı sessizce duruyorum tabi hayatımı ihmal etmiyorum onu beklicem diye. sence ne yapsam değerimi anlaması için

böyle olacağını nereden bileyim güvenmiştim ilk 9 ay iyiydik sonra ne olduğunu anlamadım araya mesafe koymaya uzaklaşmaya başladı. bir gidip bir geliyor bende hiç mesaj atıp aramıyordum tavrımı koydum ortaya. ama dayanamıyor affediyordum . Kızla

ilk 9 ay iyiydik sonra ne olduğunu anlamadan araya mesafe koymaya uzaklaşmaya başlamıştı

beklediğimi biliyor şu durumda ne yapıcam ben ? 3 ay oldu konuşmayalı sessizce duruyorum tabi hayatımı ihmal etmiyorum onu beklicem diye. sence ne yapsam değerimi anlaması için
Değerinizi anlaması için birşey yapmaya çalışmayın. Niye bekliyorsunuz, neyi bekliyorsunuz yahu?

Adam hayatına devam ediyor siz onu bekliyorsunuz. Sizde önünüze bakın. Biraz değer verin kendinize.

Yakında adam sosyal medyada söz nişan ya da ilanı aşk resimlerini paylaşınca aklınız başınıza gelir.

Birşey yapmana gerek yok değer falan anlamıyorlar.Sevse belki anlardi.
Engelle ve unut bence ya valla beklemekle olmuyor.
Beklemeye değer biri değil.

kesinlikle normal değil.
ilişkiye gidecek yok bunun.
maksimum 3 ay diyeceğim ama o bile uzun flört için aslında.

1 yıl uzak mesafeden flörtleştiğim aynı zamanda geçmişten gelen biri. bir türlü sevgili mertebesine geçemedim . Çok uyumluyuz çok seviyordum hep oyaladı bahanesi çok . Yanıma bile gelmedi. ilişkiye hazır değilmişşş ve bonus olarak çapkın birisi. acaba nerede hata yapıyorum ? vazgeçemiyorum da napmalıyım bilmiyorum . :KK43:
1 yıldr gelmemiş ve sevgili olamamıssınz malesef sizi sevmemiş boşta kaldıgında oyalanıyo yada yedek siniz.görüşmeyi derhal kesmelisiniz

Back
X