• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kütüphanede beni bi adam kandırdı yardımm??

Duyguhasn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
26
Puanlar
28
Merhabalar kütüphanede çalışırken yanımabi çocuk geldi tıp okuduğunu psikiyatri bitirdiğini deneyim kazanmak için ücretsiz terapi verdiğini anlatti bna instagramdan takip ettirdi bnde yedim hemen sonra sevgililikten cinsellikten bahsetti bm dedim sıcak bakmıyorum neyse işte 4 yıl sonra belki fikrin değişir felan dedi bnde değişmez dedim sonra rahatsız etmiym dedi ve gitti bana jeton düştükten sonra engelledim terapi hesabını instagramdan ben nasıl yedim bunu yaa 25 yaşındaymış bide hemen inandım üniversite 1 im başıma bela olur mu adımı soyadımı bölümümü sınıfımı biliyor bn onun hakkında hiç bir şey bilmiyorm çünkü sormadım çok safım

Merhabalar kütüphanede çalışırken yanımabi çocuk geldi tıp okuduğunu psikiyatri bitirdiğini deneyim kazanmak için ücretsiz terapi verdiğini anlatti bna instagramdan takip ettirdi bnde yedim hemen sonra sevgililikten cinsellikten bahsetti bm dedim sıcak bakmıyorum neyse işte 4 yıl sonra belki fikrin değişir felan dedi bnde değişmez dedim sonra rahatsız etmiym dedi ve gitti bana jeton düştükten sonra engelledim terapi hesabını instagramdan ben nasıl yedim bunu yaa 25 yaşındaymış bide hemen inandım üniversite 1 im başıma bela olur mu adımı soyadımı bölümümü sınıfımı biliyor bn onun hakkında hiç bir şey bilmiyorm çünkü sormadım çok safım
Bir şey olacağını sanmıyorum buna benzer bir hikaye daha önce de duymuştum. Siz de her yeni tanıştığınız insanı ekleyip adınızı soyadınızı bölümünüzü sınıfınızı vermemeniz gerektiğini öğrenmişsinizdir. Bu kadar kolay güvenmeyin.

adımı soyadımı bölümümü sınıfımı biliyor
ogrenmek isteyen herkes kolayca bu bilgileri ögrenebilir. panik olmaya gerek yok
guvenlikteki adam, yemekhane kartini gosterdigin adam, kütüphanedeki adam, gittiğin herhangi bir etkinlikte kendini tanittiginda orada olan onlarca kisi... herkesin kolayca sahip oldugu bu bilgiyle hicbir sey yapamaz merak etm3

Back
X