ayrılması aklımda bile değil ki sadece biraz sarıliyim boynuna biraz ben bunu isteyerek yapmıyorum aklımdan çıkmıyor hepNişanlı adamın yanına mi gideceksiniz ne yapacaksınız kız beni öğrensin ayrılsın diyemi gideceksiniz biraz mantığa davet ediyorum sizi bakmayın resimlere hatırlamayın başka şeylerle oyalanin ne yaparsanız yapın ama size değer vermeyen adam için kendinize bunu yapmayin
Ay hicde yemeden içmeden kesilemem huuu yavrummm kendine gel sana bir yüzük takacak kadar bile değeri vermeyen sevmeyen insana sen neler çekiyorsun yaa ne yazık değmeyen birine bunlar çok fazlalütfen yardım edin yemeden içmeden kesildim
E o kız aldatılmış olacakmıayrılması aklımda bile değil ki sadece biraz sarıliyim boynuna biraz ben bunu isteyerek yapmıyorum aklımdan çıkmıyor hep
gözümün önünde yüzü
ben bıraktım onu bana doğum günümde bile iyiki doğdun demedi bile işi gücü başka şeylerdeydi ben o yüzüğü hak etmiyecek tek birşey yapmadım cadede yürürken bile yan gözle bakmadım başkasına çok seviyorum ama onsuzlukdaKaçan balık büyük olurmuş. O kadar seviyor olsan terketmezdin.Adam keşiş değil ya inzivaya çekilsin tabii ki hayatına devam edecek. Geçmişi bırak geleceğe bak.
oda var ne kadar gitmeyi istesemde onunda bi suçu yok arkadaşca 5 dakka olsa bilmiyorum yaE o kız aldatılmış olacakmı
Kendin söylüyorsun kendin cevap veriyorsun ne diyelimben bıraktım onu bana doğum günümde bile iyiki doğdun demedi bile işi gücü başka şeylerdeydi ben o yüzüğü hak etmiyecek tek birşey yapmadım cadede yürürken bile yan gözle bakmadım başkasına çok seviyorum ama onsuzlukda
ölüm gibi ama bana değer vermiyordu
Arkadascami olcak sence sen gitsen sarilsan bana kalırsa bu işin sonu başka bişeye gider nasılsa bu beni seviyor der gönlünü eyler ama olan senle o kıza oluroda var ne kadar gitmeyi istesemde onunda bi suçu yok arkadaşca 5 dakka olsa bilmiyorum ya
kuşum oğlum ona kimse bakmaz gidemiyorum o yüzden bana değer verenler de var ama ben herkezde o varBence uzun bir tatil sana iyi gelebilir.
Sana değer veren biri ile çıkabilirsin. Çivi çiviyi söker mantığı ile. Değer görmek güzeldir bazen sevmesen de.
haklısınız canım çok yanıyor napiyim ben nasıl unutiyimArkadascami olcak sence sen gitsen sarilsan bana kalırsa bu işin sonu başka bişeye gider nasılsa bu beni seviyor der gönlünü eyler ama olan senle o kıza olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?