1 yıl oldu hala çıkmazdayım

Konu sahibi aklıni başına topla bir musibet def etmişsin yat kalk şimdi şükür et Rabbilalemine

haklısınız canım çok yanıyor napiyim ben nasıl unutiyim
Nasil unutayım dersen hiç unutamazsın kendi yoluna bakacaksın önüne çıkan insanları az bişey değerlendirmeye çalışacaksın kimse bulunmaz hint kumaşı değil tel kullanma gerekirse internete girme resimlere bakma bir iki günlük tatil gerçekten iyi gelebilir

hırs mı güldürdünüz beni biraz hırs olsaydı içimde yapacaklarımın haddi hududu olmazdı benim sadece canım yanıyor unutmak istediğim insanın ansızın rüyalarıma gelişi var kokusuyla uyanmam var ben sessizce acımı çekiyorum benimken ben onun için herşeyide yaptım o ne istedi daha fazlasını yaptım ama bigün olsun değerim olmadı

Allah razı olsun sizden haklısınız onuda denicem şimdi berk diye biri var değer veriyor en azından yanımda onunlada dertleşiyorum böyle aslında yapmamam gerek onuda üzmeyi istemiyorum

Aşk matematik değil ben ona değer verdim o da bana vermeli diyemezsin. Adam seni sevmiyor olabilir, kısaca sen elmayı seviyorsun diye elma da seni sevmek zorunda değil.
Şu an aklından geçenleri yaparsan kendini daha da küçültmüş olacaksın. Yerinde olsam böyle biri için asla gururumu ayaklar altına almazdım.

haklısınız ben onun sevgisine inandığım için sevdim onu 8 seneye yaklaşık konuşuyoduk inşallah unutucam ama

Kusura bakmayın ama sizinle ilişkisi varken de sizi sevdiğini düşünmüyorum. 3 ayda bir başkasına hemen değer verip evlenmek istemiş, emin misiniz nişanlandığı kişiyi çook önceden beri seviyor ve bu sebeple de size -hakkettiğinizi düşündüğünüz- değeri vermiyor olabilir mi?

Yapmayı düşündüğünüz şeyler için diyebileceğim tek şey var, DÜŞÜNMEYİ BIRAKIN. Fırsat kollamaya çalışmayın öyle biri hiç olmamış gibi davranın ve buna kendinizi koşullandırın. Zamanla bunu kabulleneceksiniz. Geçmişi düşündükçe yeniliklere de kapalı olursunuz bir arpa boyu yol alamazsınız, depresyona bile girersiniz. Depresyon yaptıklarınıza kulp olmaz ama bir süre sonra depresyonunuz bahane etmek vicdanınıza uygun gelebilir (!) bu sebeple depresyona girmeden önlemlerinizi alın.

haklısınız insanlar karpuz değilki açıp bakalım ama beni gerçekten seviyordu diye düşünüyorum yada hiç sevmedi aklımda binlerce çelişkili soru ben sanırım depresyondayım galiba yani nişanlandığı kişi eski sevgilisiymiş öyle dedi ama biz 8 senedirli konuşuyoruz ve ilk başlarda sadece arkadaştık ben ona anlatıyodum hep oda bana anlatıyodu ama kimse için çok seviyorum demedi beni tüm arkadaşları biliyor en yakın arkadaşı sağolsun oda yavşadı onun haberi yok bune saçmalık ya

ayrılması aklımda bile değil ki sadece biraz sarıliyim boynuna biraz ben bunu isteyerek yapmıyorum aklımdan çıkmıyor hep
gözümün önünde yüzü
Çivi çiviyi söker. Başka birisini bul. O gitti artık. Alışırsın merak etme. Bir yıl az.

kizmayin ama bana sanki uzun süre sizinle görüsmedigi halde size yüzük takmadigi suanki hayatindaki insanla 3 ayda nisanladigi icin bir kabullenememe var gibi.

kizmayin ama bana sanki uzun süre sizinle görüsmedigi halde size yüzük takmadigi suanki hayatindaki insanla 3 ayda nisanladigi icin bir kabullenememe var gibi.
bilmiyorum benim merak ettiğim bi çok şey var nerde tanıştılar ne zaman oldu nasıl benden ayrılır ayrılmaz başkasını bulabildi sevgisi bu kadar mıydı ailemin karşısına dahi çıkıp beni istedi bumuydu dediği oluyor insanın ama aklımdan çıksa
bari

fazla düsünme artik geri bakarak yol alamazsin böyle yaparsan asla bitmez. Gözünde büyür. Bak benzeri basima geldi hatta daha benimleyken gidipte annesinin buldugu kizla tanisip sözlendi ayrildik (daha önce ayrilmamasinin sebebi benim sinavimi beklemesiymis!!) bir hafta sonra nisanlandi üstüne benimde pesimi birakmadi tam 1,5 yilda atlatim ki benimki beni aldati, kandirdi bunu kendime yediremedim ama atlatim cok sükür. Sen aklindan cikmasini istedigin anda cikar. Ama sürekli böyle düsünürsen zor o hayatina devam eder sen tikanir kalirsin. Civi civiyi söker diyorlar ama bu bende pek ise yaramamisti

Hadi terk edilsen anlicamda hem terk etmissin adami sonra adam kendine yeni bir hayat kurmuş evlilik yoluna girmiş yok özledim gidim kendimi hatirlatim bi güzel huzurlarini kacirayim yeter ki benim özlemim geçsin. Bence önce bir silkelen yeni hayatina bak birilerini tani tanış.

Son düzenleme:
Akindaki sorularin cevabini almak icin bile olsa onunla gorusmemelisin. Zaman unutturur. O sorularin da onemi kalmaz o zaman. Sen gidiyim diyorsun da gidince de umdugun gibi olmayinca kendini daha da kotu hissedeceksin. Su an senin onun icin hissettiklerini o hissetmiyor. Bunu kabullenmelisin. O da hissetse baskasiyla nisanli olmazdi. Kimler unutmadi ki unutirsun merak etme. Biraz kendine yogunlas iyi gelecektir. Yapmak isteyip de yapamadiklarini yap. Ve bence bir psikologdan yardim al.

ya bırakın allah aşkına yok senden sonrası olmucakmış falan sizde bunlara inanıyormusunuz . insanoğlunun fıtratında unutmak var insanların eşleri ölüyor bisüre sonra yeniden evleniyorlar çünkü insan unutur , unutmasada alışır . hiçbizaman inanmadım yok sensiz olamam , senden sonrası yok lafları çok bayat geliyor bana. sen unutmam lazım falan demişssinde her lafında unutmak için hiçbişey yapmıyosun hala görsemde boynuna sarılsam diyorsun hayal ediyosun nasıl unutmayı düşünüyosun bu şekilde. Değer vermeyenlerin peşinden , bana bir dalı bile çok gördü diyenlerin peşinden bu hallere düşmek bence acıya bağımlılık , saplantılı ruh hali. Hayat kimsenin etrafında dönmüyor , dünyanızı sadece kendi etrafınızda döndürün, kendinizi herkesten önce sevinki insanların size daha değer verdiğini göreceksiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…