- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
Nasil unutayım dersen hiç unutamazsın kendi yoluna bakacaksın önüne çıkan insanları az bişey değerlendirmeye çalışacaksın kimse bulunmaz hint kumaşı değil tel kullanma gerekirse internete girme resimlere bakma bir iki günlük tatil gerçekten iyi gelebilirhaklısınız canım çok yanıyor napiyim ben nasıl unutiyim
hırs mı güldürdünüz beni biraz hırs olsaydı içimde yapacaklarımın haddi hududu olmazdı benim sadece canım yanıyor unutmak istediğim insanın ansızın rüyalarıma gelişi var kokusuyla uyanmam var ben sessizce acımı çekiyorum benimken ben onun için herşeyide yaptım o ne istedi daha fazlasını yaptım ama bigün olsun değerim olmadıYaninızda olmadığı için hırs yapmışsınız..
Çaresiz hissetmeniz,yemeden içmeden kesilmeniz sevginizden değil..
Sürekli başkasına ait olduğunu düşündüğünüzden..
Sizin olsaydı değeri bu derece olmazdı emin olun..
Hırs çok kötü bir hastalık..
ben herşeyin bilinciyimde canım acıyor unutmak istiyorum olmuyorKonu sahibi aklıniye başına topla bir musibet defa etmişsin yat kalk şimdi şükür et Rabbilalemine
ben herşeyin bilinciyimde canım acıyor unutmak istiyorum olmuyor
Allah razı olsun sizden haklısınız onuda denicem şimdi berk diye biri var değer veriyor en azından yanımda onunlada dertleşiyorum böyle aslında yapmamam gerek onuda üzmeyi istemiyorumNasil unutayım dersen hiç unutamazsın kendi yoluna bakacaksın önüne çıkan insanları az bişey değerlendirmeye çalışacaksın kimse bulunmaz hint kumaşı değil tel kullanma gerekirse internete girme resimlere bakma bir iki günlük tatil gerçekten iyi gelebilir
Aşk matematik değil ben ona değer verdim o da bana vermeli diyemezsin. Adam seni sevmiyor olabilir, kısaca sen elmayı seviyorsun diye elma da seni sevmek zorunda değil.ben bıraktım onu bana doğum günümde bile iyiki doğdun demedi bile işi gücü başka şeylerdeydi ben o yüzüğü hak etmiyecek tek birşey yapmadım cadede yürürken bile yan gözle bakmadım başkasına çok seviyorum ama onsuzlukda
ölüm gibi ama bana değer vermiyordu
inşallah bazen duamda ağzımdan ansızın çıkıyor Rabbim geri dönsün beş dakka göriyim diye ama dememeliyimUnutursun kimler unutulmuyor ki ......
haklısınız ben onun sevgisine inandığım için sevdim onu 8 seneye yaklaşık konuşuyoduk inşallah unutucam amaAşk matematik değil ben ona değer verdim o da bana vermeli diyemezsin. Adam seni sevmiyor olabilir, kısaca sen elmayı seviyorsun diye elma da seni sevmek zorunda değil.
Şu an aklından geçenleri yaparsan kendini daha da küçültmüş olacaksın. Yerinde olsam böyle biri için asla gururumu ayaklar altına almazdım.
ben böyle biri değilim işte herşeyinde bilincindeyim de unutamıyorumKendin söylüyorsun kendin cevap veriyorsun ne diyelim
haklısınız insanlar karpuz değilki açıp bakalım ama beni gerçekten seviyordu diye düşünüyorum yada hiç sevmedi aklımda binlerce çelişkili soru ben sanırım depresyondayım galiba yani nişanlandığı kişi eski sevgilisiymiş öyle dedi ama biz 8 senedirli konuşuyoruz ve ilk başlarda sadece arkadaştık ben ona anlatıyodum hep oda bana anlatıyodu ama kimse için çok seviyorum demedi beni tüm arkadaşları biliyor en yakın arkadaşı sağolsun oda yavşadı onun haberi yok bune saçmalık yaKusura bakmayın ama sizinle ilişkisi varken de sizi sevdiğini düşünmüyorum. 3 ayda bir başkasına hemen değer verip evlenmek istemiş, emin misiniz nişanlandığı kişiyi çook önceden beri seviyor ve bu sebeple de size -hakkettiğinizi düşündüğünüz- değeri vermiyor olabilir mi?
Yapmayı düşündüğünüz şeyler için diyebileceğim tek şey var, DÜŞÜNMEYİ BIRAKIN. Fırsat kollamaya çalışmayın öyle biri hiç olmamış gibi davranın ve buna kendinizi koşullandırın. Zamanla bunu kabulleneceksiniz. Geçmişi düşündükçe yeniliklere de kapalı olursunuz bir arpa boyu yol alamazsınız, depresyona bile girersiniz. Depresyon yaptıklarınıza kulp olmaz ama bir süre sonra depresyonunuz bahane etmek vicdanınıza uygun gelebilir (!) bu sebeple depresyona girmeden önlemlerinizi alın.
Çivi çiviyi söker. Başka birisini bul. O gitti artık. Alışırsın merak etme. Bir yıl az.ayrılması aklımda bile değil ki sadece biraz sarıliyim boynuna biraz ben bunu isteyerek yapmıyorum aklımdan çıkmıyor hep
gözümün önünde yüzü
inşallah birileri var bakalım inşallah başarıcam biticekÇivi çiviyi söker. Başka birisini bul. O gitti artık. Alışırsın merak etme. Bir yıl az.
bilmiyorum benim merak ettiğim bi çok şey var nerde tanıştılar ne zaman oldu nasıl benden ayrılır ayrılmaz başkasını bulabildi sevgisi bu kadar mıydı ailemin karşısına dahi çıkıp beni istedi bumuydu dediği oluyor insanın ama aklımdan çıksakizmayin ama bana sanki uzun süre sizinle görüsmedigi halde size yüzük takmadigi suanki hayatindaki insanla 3 ayda nisanladigi icin bir kabullenememe var gibi.
bilmiyorum benim merak ettiğim bi çok şey var nerde tanıştılar ne zaman oldu nasıl benden ayrılır ayrılmaz başkasını bulabildi sevgisi bu kadar mıydı ailemin karşısına dahi çıkıp beni istedi bumuydu dediği oluyor insanın ama aklımdan çıksa
bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?