Allah yüzünüze bakmış ya resmen çok şükür bende atlatıcam inşallah Rabbim yanlarına bırakmaz inşallahfazla düsünme artik geri bakarak yol alamazsin böyle yaparsan asla bitmez. Gözünde büyür. Bak benzeri basima geldi hatta daha benimleyken gidipte annesinin buldugu kizla tanisip sözlendi ayrildik (daha önce ayrilmamasinin sebebi benim sinavimi beklemesiymis!!) bir hafta sonra nisanlandi üstüne benimde pesimi birakmadi tam 1,5 yilda atlatim ki benimki beni aldati, kandirdi bunu kendime yediremedim ama atlatim cok sükür. Sen aklindan cikmasini istedigin anda cikar. Ama sürekli böyle düsünürsen zor o hayatina devam eder sen tikanir kalirsin. Civi civiyi söker diyorlar ama bu bende pek ise yaramamisti
Allah yüzünüze bakmış ya resmen çok şükür bende atlatıcam inşallah Rabbim yanlarına bırakmaz inşallah
bide kızı var Allahım Allahım ay bende sizin gibi olucam inşallah umursamam artık biterevet sükür yasadigim soku sonrasini anlatamam bile simdi geri baktigimda garip geliyor. Suan hatta bir kizi var.
sonrasinda 3 yil sonunda benim hayatima ciddi anlamda biri girdi
ben hepinize teşekkür ederim doğru kararlar almamda yardımcı oldunu
bide kızı var Allahım Allahım ay bende sizin gibi olucam inşallah umursamam artık biter
1 yıl su gibi çok Yeniuyanırken onun kokusuyla uyanıyorum şimdiki nişanlısıyla fotolarına bakıyorum sürekli canım yanıyor aklımdan çıkmıyor ben terk ettim öyle olması gerekiyodu bana hiç değer vermedi bi kuru dalı bile çok görüyodu
yeminler ediyodu senden sonrası olmucak diye inanmıştım o kadar seneden sonra ayrıldığımızın 3 ayına nişan taktı ben yüzük dedimmi ben zengin zübbesimiyim küpelimiyim der çıkardı işin içinden anlamak istemezdi
şimdi gözyaşım dinmiyor rüyamda o var uyanıyorum kokusu var gidip yüzleşiyim diyorum
bide gitmiyim nasıl olsa artık başkasına ait diye diye ölüyorum canım çok yanıyor 5 dakkalık
kokusuna tenine hasretim unutamıyorum dahada özlüyorum yaptığı yanlışlara rağmen köpek gibi
özlüyorum geçer diyorlar geçmiyor napiyim yanına gidiyimmi
kendi kendinize acı cektiriyorsunuz suan bakmayın fotoğraflarına yanına gitmekten vazgecin silin o düşünceyi kolay değildir her insan yasar böyle seyler ama emin olun zamanla gecer hem yüzüne cıkıp ne diyceksiniz yani herkes bi süre sonra yalnızlıktan bıkar ve önüne bakar hele de bu bir erkekse sizinde karsınıza daha iyi biri cıkacaktır emin olun bundan ozman görmediğiniz sevgiyi ilgiyi yasayacaksınız suan yasadığınız sey cok normal sabretmeyi unutmayı deneyin kolay olmayacak ama elbet olacak yaniuyanırken onun kokusuyla uyanıyorum şimdiki nişanlısıyla fotolarına bakıyorum sürekli canım yanıyor aklımdan çıkmıyor ben terk ettim öyle olması gerekiyodu bana hiç değer vermedi bi kuru dalı bile çok görüyodu
yeminler ediyodu senden sonrası olmucak diye inanmıştım o kadar seneden sonra ayrıldığımızın 3 ayına nişan taktı ben yüzük dedimmi ben zengin zübbesimiyim küpelimiyim der çıkardı işin içinden anlamak istemezdi
şimdi gözyaşım dinmiyor rüyamda o var uyanıyorum kokusu var gidip yüzleşiyim diyorum
bide gitmiyim nasıl olsa artık başkasına ait diye diye ölüyorum canım çok yanıyor 5 dakkalık
kokusuna tenine hasretim unutamıyorum dahada özlüyorum yaptığı yanlışlara rağmen köpek gibi
Rabbim dahada mutlu etsinevet suan bir kizi var 2 yasinda falan hatta zor oldu ama atlatim birde insan kendine yapilani yediremiyor kabulenemiyor. Hatta hayatima sonra giren insana daha cok asik oldum onunla uyumum daha iyi :)
ay inşallah daha fazla uzamaz ben kaldıramıyorum sizde umarım mutlu olursunuz bende sizin gibi olmam inşallah unuturum sizde başkalarıyla deneyin şansınızı1 yıl su gibi çok Yeni
Ben 7 yıldır unutamadım
Yerine kimseyi koyamadım
Umarım sen yaşamazsın bunları
Unuttum kurtulmuşum diye konu açarsın inşallah
Rabbim dahada mutlu etsin
çok sağolun çok teşekkür ederimkendi kendinize acı cektiriyorsunuz suan bakmayın fotoğraflarına yanına gitmekten vazgecin silin o düşünceyi kolay değildir her insan yasar böyle seyler ama emin olun zamanla gecer hem yüzüne cıkıp ne diyceksiniz yani herkes bi süre sonra yalnızlıktan bıkar ve önüne bakar hele de bu bir erkekse sizinde karsınıza daha iyi biri cıkacaktır emin olun bundan ozman görmediğiniz sevgiyi ilgiyi yasayacaksınız suan yasadığınız sey cok normal sabretmeyi unutmayı deneyin kolay olmayacak ama elbet olacak yani
Stockholm sendromu nedir acaba ben takıntı yapmadım unutmayıda çok istiyorumGitmek neyi değiştirecek? kendinizi küçük düşüreceksiniz sadece ve ondan sonra bin pişmanlık.
Artık nişanlanmış başkasına ait onunla planlar yapıyor.
Siz kendiniz söylüyorsunuz değer vermiyordu diye. Hayırlısı böyleymiş.
Unutmak için iyi günleri değil kötü günlerinizi düşünün. Gereksiz takıntı yapmışsınız.
Nedense değer vermeyen adamlar bulunmaz Hint kumaşı oluyorlar. Belki Stockholm sendromu, belki kabullenmeme bilemiyorum.
8 sene gibi ilk sneler kabul etmedim başkasıylaydım sonra ayrıldım ben varım dedi seni ölesiye seviyorum dedi ailemdenNe kadarlık bir ilişkiniz vardı eski sevgilinizle ?
Bence git yuzles icindekileri dok sov say en azindan rahatlarsin belki daha kolay unutrsin ama icinde kalmasi daha kotuuyanırken onun kokusuyla uyanıyorum şimdiki nişanlısıyla fotolarına bakıyorum sürekli canım yanıyor aklımdan çıkmıyor ben terk ettim öyle olması gerekiyodu bana hiç değer vermedi bi kuru dalı bile çok görüyodu
Kaldıramadım zaten bu dönemde neler atlattım çok yıprandım çookay inşallah daha fazla uzamaz ben kaldıramıyorum sizde umarım mutlu olursunuz bende sizin gibi olmam inşallah unuturum sizde başkalarıyla deneyin şansınızı
1 yıl su gibi çok Yeni
Ben 7 yıldır unutamadım
Yerine kimseyi koyamadım
Umarım sen yaşamazsın bunları
Unuttum kurtulmuşum diye konu açarsın inşallah
ama gidersem dayanamayabilirim mesela gittim yanına yüzleşmek için güzellikle karşıladı gittik her zamanki yerimizeBence git yuzles icindekileri dok sov say en azindan rahatlarsin belki daha kolay unutrsin ama icinde kalmasi daha kotu
Rabbim daha iyilerini karşımıza çıkarsın unutalım herşeyiKaldıramadım zaten bu dönemde neler atlattım çok yıprandım çook
Benim gibi kimse olmasın gerçekten katlanılması zor
Dualarla ayaktayım
Sende çok mutlu olursun inşallah
Ama şakın üzülme kolay olmuyor biliyorum
Çünkü onların umrunda bile değiliz
Kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?