- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
- Konu Sahibi Latinachica
-
Erkekler bizim gibi eşyalara pek anlam yüklemiyorlar canım. Senin yaşadıklarını yaşadım tam unuttum dediğim anda karsima çıktı.(1yıl3ay sonra) Evlenme teklifleri neler neler sonra ne mi oldu insanlar asla değişmez bu sefer daha fenasini yaşadim aldatıldım. Uzak dur zaten seni çok seven biri olsa bunları sana yaşatmazdı emin olÇok cok feci yarim kaldim. Bir mesajla terkedildim her seyden ote. Bakiyorum hala profillerine. Manidar sozler yaziyor. Hadi diyorum belki bi kiz buldu ona yaziyor. Ama is yerindeki masasinin bas kosesinde ona aldigim biblo var. Koymus kabak gibi. Neden diyorum neden o orda. Atma ama orda da duymamali. Bakinca hic mi gozun dalmiyo icin sizlamiyo. Biraz fazlaca vakte ihtiyacim var sanirim
O insanin mutlu olacağına inanmıyorum canımEvlenmek üzereyken terkedildim. 1.5 yıl oldu unutmadım unutamadım. Hala çoğu geceler ağlıyorum. Kalp kırıklığının ne şiddetli bir acı olduğunu çok çok iyi anlıyorum ve tam da dediğin gibi yerine kimseyi koyamıyorum koymak istemiyorum ve daha kötüsü ne biliyo musun ? Beni aldatmış o yüzden terketmis ve aldattığı kızla evlendi!! Benim acılarımın gözyaşlarımın hayallerimin umutlarımın üstüne bir yuva kurdu. Bende darmadağın paramparça kaldım. Savrulup duruyorum. Sonu güzel biten hikayelere inanmak istiyorum, pek çok şeyde olduğu gibi bunda da iyiki çok şükür diyeceğim günleri bekliyorum ama bir yanımla da benim için o günlerin gelmeyeceğini yarınların kalmadığını hissediyorum ve seni çok iyi anlıyorum. Ben unutamam umarım sen unutur mutlu olursun
Tek tesellim bu olur artık... umarım.O insanin mutlu olacağına inanmıyorum canım
Ne diym ki ne hissettigini biliyorum. Ben de beni terkettigi icin ona tsk edecgim gunler gelecek diye diye 1 sene oldu iste. Tsk fln edemedim hala. Onun yerine hala oturup agliyorum mesela. Kendimizi mi kandiriyoruz yoksa daha erken mi bilmiyorum. 1 yil 1.5 yil diyoruz ya. 1 yilda neler neler oluyor. Ama her sey dun gibiEvlenmek üzereyken terkedildim. 1.5 yıl oldu unutmadım unutamadım. Hala çoğu geceler ağlıyorum. Kalp kırıklığının ne şiddetli bir acı olduğunu çok çok iyi anlıyorum ve tam da dediğin gibi yerine kimseyi koyamıyorum koymak istemiyorum ve daha kötüsü ne biliyo musun ? Beni aldatmış o yüzden terketmis ve aldattığı kızla evlendi!! Benim acılarımın gözyaşlarımın hayallerimin umutlarımın üstüne bir yuva kurdu. Bende darmadağın paramparça kaldım. Savrulup duruyorum. Sonu güzel biten hikayelere inanmak istiyorum, pek çok şeyde olduğu gibi bunda da iyiki çok şükür diyeceğim günleri bekliyorum ama bir yanımla da benim için o günlerin gelmeyeceğini yarınların kalmadığını hissediyorum ve seni çok iyi anlıyorum. Ben unutamam umarım sen unutur mutlu olursun
Bu kadar detaylı düşünmeyin. Böyle yaparak zaten unutamazsınız.Çok cok feci yarim kaldim. Bir mesajla terkedildim her seyden ote. Bakiyorum hala profillerine. Manidar sozler yaziyor. Hadi diyorum belki bi kiz buldu ona yaziyor. Ama is yerindeki masasinin bas kosesinde ona aldigim biblo var. Koymus kabak gibi. Neden diyorum neden o orda. Atma ama orda da duymamali. Bakinca hic mi gozun dalmiyo icin sizlamiyo. Biraz fazlaca vakte ihtiyacim var sanirim
Ben bu mesajin neden 1 yil 3 ay sonra dondu kismina takiliyorumErkekler bizim gibi eşyalara pek anlam yüklemiyorlar canım. Senin yaşadıklarını yaşadım tam unuttum dediğim anda karsima çıktı.(1yıl3ay sonra) Evlenme teklifleri neler neler sonra ne mi oldu insanlar asla değişmez bu sefer daha fenasini yaşadim aldatıldım. Uzak dur zaten seni çok seven biri olsa bunları sana yaşatmazdı emin ol
Izledim vallaa. Ben de gidiym unutursun icin yana yanayi dinliym olacak sey degil
Bak benimki ( artık benim değil de ) 1.5 yıla isteme nişan düğün sığdırdı baya yol aldı. Ben nerdeyim hala bıraktığı yerde... acım azaldı mi? Hiç. Sadece biraz daha normal görünmeye başladım gündüzleri. Geceler yine aynı. Bir de ne düşünüyorum biliyor musun? Unutmak yaşadıklarıma ihanet gibi, duygularımı hafife almak gibi olur sanki. Midesiz değilim ki ben içimden onu atmadan başka denizlere yelken açayım. Artık ne zaman unutacağım dye de beklemiyorum. İyi hikayeler olduğu gibi bir de bizim gibi hikayeler var. Bize yazılan da bu belki...Ne diym ki ne hissettigini biliyorum. Ben de beni terkettigi icin ona tsk edecgim gunler gelecek diye diye 1 sene oldu iste. Tsk fln edemedim hala. Onun yerine hala oturup agliyorum mesela. Kendimizi mi kandiriyoruz yoksa daha erken mi bilmiyorum. 1 yil 1.5 yil diyoruz ya. 1 yilda neler neler oluyor. Ama her sey dun gibi
Sanirim sende benim gibi sana ulaşcak yer koymamışsn ben bütün hesaplarımı silip ortadan kayboldum . Sonra instagram açtim o da ne bir mesaj ve bir istek. O da zamanında beni ortada koyup gitmişti vicdan yapmış beyefendi. Şimdiki aklim olsa kesinlikle dönmezdim . Unutma her katil olay mahaline geri donüp bakar. Belki o da vicdan yapar ama beklenti içerisinde olmanı önermem. Zira ben tamam bitirdim artık kendi hayatıma bakıyorum dediğim anda çıkıp geldi. Bunlar böyledir .dönse ne ki yaşadıklarının iki katini yaşatıp gitcekBen bu mesajin neden 1 yil 3 ay sonra dondu kismina takiliyorum
Biliyorum hic bir sekilde artik olmayacagini. Seneler sonra unutamayip donenler ancak filmlerde oluyor. Yarin birgun evlilik fotografini gorurum ben anca. Ama neden o doner mi umudu hic gitmiyor. Hala o da seni unutamadi diyor aptal bi yanim. Sanki unutamasa nolcaksa. Aileler girdi olaya. O kadar geri donussuz. Ama iste gonul niye soz dinlemiyor ben anlamiyorum. Bunu kendime itiraf etmem cok zor oldu ama bu surecte hep en azindan bir nasil oldugumu sormasini bekledim. Sormadi
Bak o cok dogru.. ac ve kapa.. hersey beyinde biter diyerek kendilerini kontrol ediyolar. Bunu ben soylemiyorum, erkek cinsi soyluyoTecrube ve bu sitede okuduklarimda anladim ki tecrubeden kastim cevremde yasanilan seyler oluyor
Erkekler de acma ve kapama tusu var bir olay veya kisiyi bitirir bitirmez unutuyorlar hani makine gibi dusunun gecmise takilmiyorlar
Istisnalar var tabi..
Bir de yalniz kalmamak icin sevmese de sevgili yapiyorlar gercekten sevecegi veya cikarina uygun kisi cikarsa onunla oluyorlar.
Evet kapadim her seyi. Ama ulasmak istese yine ulaşırdı. Yapmadı belki yapmamasi gerektigini biliyordu. Benden daha olgundu kabul etmem gerekir. Onu tanidiysam zaten donmez de bi nasilsin bile yazmadi iste o cok koydu.Sanirim sende benim gibi sana ulaşcak yer koymamışsn ben bütün hesaplarımı silip ortadan kayboldum . Sonra instagram açtim o da ne bir mesaj ve bir istek. O da zamanında beni ortada koyup gitmişti vicdan yapmış beyefendi. Şimdiki aklim olsa kesinlikle dönmezdim . Unutma her katil olay mahaline geri donüp bakar. Belki o da vicdan yapar ama beklenti içerisinde olmanı önermem. Zira ben tamam bitirdim artık kendi hayatıma bakıyorum dediğim anda çıkıp geldi. Bunlar böyledir .dönse ne ki yaşadıklarının iki katini yaşatıp gitcek
Biz bir darbeyle yıkıldık sen iki kere almışsın o darbeyiSanirim sende benim gibi sana ulaşcak yer koymamışsn ben bütün hesaplarımı silip ortadan kayboldum . Sonra instagram açtim o da ne bir mesaj ve bir istek. O da zamanında beni ortada koyup gitmişti vicdan yapmış beyefendi. Şimdiki aklim olsa kesinlikle dönmezdim . Unutma her katil olay mahaline geri donüp bakar. Belki o da vicdan yapar ama beklenti içerisinde olmanı önermem. Zira ben tamam bitirdim artık kendi hayatıma bakıyorum dediğim anda çıkıp geldi. Bunlar böyledir .dönse ne ki yaşadıklarının iki katini yaşatıp gitcek
Olabilir onu en iyi sen tanırsın. Niye sorsun ki ne diye soracak hem .Boşver kardeşim o denli gururluysa da sana karşı, diycek bişi kalmiyorEvet kapadim her seyi. Ama ulasmak istese yine ulaşırdı. Yapmadı belki yapmamasi gerektigini biliyordu. Benden daha olgundu kabul etmem gerekir. Onu tanidiysam zaten donmez de bi nasilsin bile yazmadi iste o cok koydu.
Benim katil yeni kurbanlarina bakiyordur. Ama iste kucucuk bi umut kucucuk bekliyor. Merak ya insan oldu mu diye merak eder hic olmadi. Aman belki de iyisini yapiyor
Biz kadınlar çok duygusal davranıyoruz ne yazık ki , erkekler öyle değil.Bak o cok dogru.. ac ve kapa.. hersey beyinde biter diyerek kendilerini kontrol ediyolar. Bunu ben soylemiyorum, erkek cinsi soyluyo
Ben ilahi adalete çok inanıyorum. O denli bir şahsiyet hayati boyunca mutlu olamaz çünkü biliyorum . Yalan var ihanet var üç kağıtçılık var düzenbazlık var. Böylesi birinin hayati boyunca iki yakasi bir araya gelmez .Çok pişman olacağını bildiğim için rahatım.Biz bir darbeyle yıkıldık sen iki kere almışsın o darbeyipeki sana bunları yapan haysiyetsiz ne durumda? Hayır merak ediyorum bunlar nasıl hayatlarına devam edebiliyolar? Bir insanı yıkmak bir ömrü harcamak bu kadar kolay olmamalı. Bunu yapan da paramparça olmalı ama olmuyo işte.
İnşallah.. basit değil çünkü yapılanlar yaşatılanlar...Ben ilahi adalete çok inanıyorum. O denli bir şahsiyet hayati boyunca mutlu olamaz çünkü biliyorum . Yalan var ihanet var üç kağıtçılık var düzenbazlık var. Böylesi birinin hayati boyunca iki yakasi bir araya gelmez .Çok pişman olacağını bildiğim için rahatım.
Bu kadar detaylı düşünmeyin. Böyle yaparak zaten unutamazsınız.
Ben de bu hataları yapıyorum az çok, hemen hemen benzer şeyler yaşamışız. Biz düğüne iki hafta kala ayrıldık ve dediğiniz gibi tek bir mesajla.. Haftasına tatile gidip, benim ona balayında giyer diye aldığım kıyafetle boy boy fotoğraf attı :)
Ben sanmıyorum onların biz kadar kafaya takıp, düşündüklerini.
O hayatına devam ediyor, siz de edin lütfen. Siz unutabildiniz mi diye soracak olursanız eğer, hayır ne yazık ki unutamadım.
Tam gülerken o aklıma gelince hüngür hüngür ağladığım da oluyor. Profiline bakıp küfür ettiğim de..
Ama inanın bana böyle olmaz. Geçmişe dönük yaşanmaz. Hala arada açıp bakmak bize sadece acı verecek, her şeyden bir anlam çıkarmaya çalışarak kendimizi daha fazla üzeceğiz. Peki değer mi ? Asla..
Bak benimki ( artık benim değil de ) 1.5 yıla isteme nişan düğün sığdırdı baya yol aldı. Ben nerdeyim hala bıraktığı yerde... acım azaldı mi? Hiç. Sadece biraz daha normal görünmeye başladım gündüzleri. Geceler yine aynı. Bir de ne düşünüyorum biliyor musun? Unutmak yaşadıklarıma ihanet gibi, duygularımı hafife almak gibi olur sanki. Midesiz değilim ki ben içimden onu atmadan başka denizlere yelken açayım. Artık ne zaman unutacağım dye de beklemiyorum. İyi hikayeler olduğu gibi bir de bizim gibi hikayeler var. Bize yazılan da bu belki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?