- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.185
- 798
- Konu Sahibi Latinachica
-
Önceden nee 1 yil mii o zamana coktan unutulur diye düşünürdüm
'Ben de ayrildim ölüyorum sandim ama karsima biri cikti simdi evliyiz' tarzindaki anilar isterdim ki umut versin.
Ama başa gelince oyle olmuyormuş.
Ne ben unutabildim ne biri cikti karsima.
Ilk ve hala son sevgilimden ayrilali 1 yil oldu hala agliyorum, hala duygusal bir sarki çaldığında aklima bir tek o geliyor.
Evlenmek uzereyken terkedildim. Cok fena yarım kaldim. Anlasmazligimiz cok olsa da hic ayrilamayiz sanmistim ben.
Icimdeki sızı ne yapsam gecmiyor. O yara kapanmıyor. Daha ne kadar surecegini bilmiyorum ama cok korkuyorum hic unutamamaktan... biraktigi yerde olmaktan
Bu yara nasil sarılıyor
Hiç beklemediğiniz biri sevdiğiniz biri yapınca üzüyorlk etapta ama sonra insan kendi üzülmesine kızıyor ve geçiyor yani. Konu sahibi de takıntı yapmış sevgi değilYa yazilanlara hakkaten inanmiyorum. Yıllarımi verdiğim insan, evlenmeye 2 kala bir sms ile beni terkedecek de ben de hala onu sevip aglayacagim, geri gelir diye umacagim. Yaw, gelse yüzüne tükürürum ya, ne sevmesi hala.
Bence kadınlar dramı seviyor, herkesin bahsettiği erkeklerle asıl farkımız bu,roman kahramanı gibi görüyoruz kendinimizi sanırım. Evlenmeden aldatilsam da aynı hissederdim. Sevginin gramı kalmaz, Allah yüzüme bakti da, son dakka bi şerefsizden kurtuldum derdim.
Önce kendinizi sevin dicem yine.
Evet kalp değil beyin bence de saplantı gibi bir şeySana ışık olsun umut olsun diye yazıyorum.
19 yaşında tanıştım. Asti de hemde. Allahım bir insanın böyle güzel gozleri olabilir miydi. Çekik kahverengi. İnan ilk gördüğüm de için eridi.
4 yıl hatta 4,5 yıl. Her gün konustuk. Sesini duymadan gün aymazdi bana. Kuş olsak dahi arar ismimi soylemesini bekler kapatırdim. Geceler zaten bizimdi.oyle guveniyordum ki ben beni biraksam daha o beni bırakmaz diyordum.
5. Seneye yaklaşırken. Düğün için annemle çeyiz dizerken karısı aradı. 2 ay önce evlenmiş. Bana demişti ki babam ikna olmuyor gel benimle gidelim. Karısı aradı biz evliyiz 2 gün sonra düğünümüz var diye. Dünyamdi bir dakika ulaşamazsan yemin ederim size nefes alamazdım cildirdim Allah'ım bişey mi oldu diye. Ölürüm diyordum olmedim.
Hatta unuttum. Artık yerde ki bir böcek benim için. Sadece unutmak işte beynini ikna et. Unutacaksin inan
İnsanda vicdan kırıntısı olmayınca böyle oluyor demek ki insafsızBurası evlilik üstü yarı yolda bırakılanlarla dolmuş. Beni de alın aranıza kızlar :) düğünüme tam 1 ay kala her şeyim hazırken bi oyuna geldim bırakıldım. Yapılan haksızlığa ayrı, sevdiğime ayrı, emeğine ayrı, gelinliğime ayrı ağladım. Zaman oldu eski nişanlımla ağladım. Sana haksızlık yaptık hakkını yedik ahını aldok dedi. Kırdığımı düzeltmeme izin ver dedi. Pişman olacak bensiz yapamayacak arkamda durup düzeltecek her şeyi diye bekledim. İzne gelicem seni görücem görmeden asla gitmem dedi. Gelme dedim ama içten içe bekliyodum gelcek diye. Gitmesine az kala aradım. Açmadı engelledi. Arkadaşına sordum nişanlanmış. Mutluymuş. Üstüme buz dolu su döktüler sanki ya da tüm kanım çekildi o an öyle bi his bi müddet ağlayamadım sonra susmadım hep ağladım. Kendimi değersiz hissettim. Bittim. Hep buraya yazdım ağlama duvarı gibi oldu benim için. Geçecek dediler, Allahından bulacak dediler, zamana bırak dediler. Öyle yapıyorum. Rüyalar olmasa bi de kafada aniden beliren anılar daha çabuk unutulacak. Daha çok yeni. Yeni ama 5 ay içinde adam nişanlandı yani. Geçmesi lazım yoksa onların yaptığı haksızlık üzerine bizde kendimize haksızlık yapıyoruz.
Bana da aynısı oldu şu an hayatomda biri yok ama iyi ki o da yok.Yaranı hafifletir mi bilmiyorum ama bende 2,5 yıllık sevgilimden bi msj ile ayrılan biri olarak açıkcası arkasından üzülmedim bana verilen değer bu kadarmış diye soğudum ondan sonra tanışmak isteyenler oldu yapamadım anlaşamadık unuttum mu anı olarak kaldı gecen yıl evlendim o suratsız ise hala bekariyiki kocamla evlenmişim diyorum zamanında iyiki onunla evlenerek hata yapmamışım. Bazı şerler vardır farkında olmadan hayatından çıkarlar ancak ilerleyen günlerde farkedebilirlz bunu
Hepimiiiiiiiiiz gardasiiiiiiiiizBurası evlilik üstü yarı yolda bırakılanlarla dolmuş. Beni de alın aranıza kızlar :) düğünüme tam 1 ay kala her şeyim hazırken bi oyuna geldim bırakıldım. Yapılan haksızlığa ayrı, sevdiğime ayrı, emeğine ayrı, gelinliğime ayrı ağladım. Zaman oldu eski nişanlımla ağladım. Sana haksızlık yaptık hakkını yedik ahını aldok dedi. Kırdığımı düzeltmeme izin ver dedi. Pişman olacak bensiz yapamayacak arkamda durup düzeltecek her şeyi diye bekledim. İzne gelicem seni görücem görmeden asla gitmem dedi. Gelme dedim ama içten içe bekliyodum gelcek diye. Gitmesine az kala aradım. Açmadı engelledi. Arkadaşına sordum nişanlanmış. Mutluymuş. Üstüme buz dolu su döktüler sanki ya da tüm kanım çekildi o an öyle bi his bi müddet ağlayamadım sonra susmadım hep ağladım. Kendimi değersiz hissettim. Bittim. Hep buraya yazdım ağlama duvarı gibi oldu benim için. Geçecek dediler, Allahından bulacak dediler, zamana bırak dediler. Öyle yapıyorum. Rüyalar olmasa bi de kafada aniden beliren anılar daha çabuk unutulacak. Daha çok yeni. Yeni ama 5 ay içinde adam nişanlandı yani. Geçmesi lazım yoksa onların yaptığı haksızlık üzerine bizde kendimize haksızlık yapıyoruz.
Yani unutabildiniz :)Bana da aynısı oldu şu an hayatomda biri yok ama iyi ki o da yok.
Yani unutabildiniz :)Bana da aynısı oldu şu an hayatomda biri yok ama iyi ki o da yok.
Emin ol çıkacak iyiki diyeceksin. Arada sosyal medyasına bakıyorum da Allah'ım kurtarmışsın bu şekilsizden beni diyip şükürler edip koçamı daha çok seviyorum:)Bana da aynısı oldu şu an hayatomda biri yok ama iyi ki o da yok.
Sana ışık olsun umut olsun diye yazıyorum.
19 yaşında tanıştım. Asti de hemde. Allahım bir insanın böyle güzel gozleri olabilir miydi. Çekik kahverengi. İnan ilk gördüğüm de için eridi.
4 yıl hatta 4,5 yıl. Her gün konustuk. Sesini duymadan gün aymazdi bana. Kuş olsak dahi arar ismimi soylemesini bekler kapatırdim. Geceler zaten bizimdi.oyle guveniyordum ki ben beni biraksam daha o beni bırakmaz diyordum.
5. Seneye yaklaşırken. Düğün için annemle çeyiz dizerken karısı aradı. 2 ay önce evlenmiş. Bana demişti ki babam ikna olmuyor gel benimle gidelim. Karısı aradı biz evliyiz 2 gün sonra düğünümüz var diye. Dünyamdi bir dakika ulaşamazsan yemin ederim size nefes alamazdım cildirdim Allah'ım bişey mi oldu diye. Ölürüm diyordum olmedim.
Hatta unuttum. Artık yerde ki bir böcek benim için. Sadece unutmak işte beynini ikna et. Unutacaksin inan
Bende anksiyete bozukluğu başladı. Ha şimdi iyiyim. Tabii iyi olanı için belli şeyleri atlattım :)Okurken etkilendim bunlar nasil yasayabiliyor rahatca yastiga kafasini koyuyorlar bir tek onu cozemedim.
sosyal medyasına neden bakıyorsunuz.Emin ol çıkacak iyiki diyeceksin. Arada sosyal medyasına bakıyorum da Allah'ım kurtarmışsın bu şekilsizden beni diyip şükürler edip koçamı daha çok seviyorum:)
Amin inşallahEmin ol çıkacak iyiki diyeceksin. Arada sosyal medyasına bakıyorum da Allah'ım kurtarmışsın bu şekilsizden beni diyip şükürler edip koçamı daha çok seviyorum:)
Unutmak değil de aklıma gelince hep kötü şekilde gelir gram sevgi saygı yok içimdeYani unutabildiniz :)
Bi baltaya sap olmuş mu diye memur olcam filan diyodu olamamış işini gücünü merak ettim büyük konuşuyodu çünküsosyal medyasına neden bakıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?