- 19 Eylül 2018
- 99
- 153
- 8
- 29
- Konu Sahibi Latinachica
-
Evlenmek üzereyken terkedildim. 1.5 yıl oldu unutmadım unutamadım. Hala çoğu geceler ağlıyorum. Kalp kırıklığının ne şiddetli bir acı olduğunu çok çok iyi anlıyorum ve tam da dediğin gibi yerine kimseyi koyamıyorum koymak istemiyorum ve daha kötüsü ne biliyo musun ? Beni aldatmış o yüzden terketmis ve aldattığı kızla evlendi!! Benim acılarımın gözyaşlarımın hayallerimin umutlarımın üstüne bir yuva kurdu. Bende darmadağın paramparça kaldım. Savrulup duruyorum. Sonu güzel biten hikayelere inanmak istiyorum, pek çok şeyde olduğu gibi bunda da iyiki çok şükür diyeceğim günleri bekliyorum ama bir yanımla da benim için o günlerin gelmeyeceğini yarınların kalmadığını hissediyorum ve seni çok iyi anlıyorum. Ben unutamam umarım sen unutur mutlu olursun
çivi çiviyi söker. erkek milleti için asla ağlamayın.
değmez.en iyisinin canı tuvalette çıksın.
Bu bir senede o kadar zor gunler gecirdim ki. Benim icin cok onemli bir tez ve sinavi verdim. Bir hayli baslayamamistim kendime gelememistim. Calisiyordum ama mola verdgimde aklimda o oluyordu. Evet ilk zamanlara gore cok daha iyiyim. Yara kapandi GIBI gorunuyor disardan. soranlara iyiyim diyorum. Ama o yara hala sizliyor. Kimselere artik ben hala unutamadim diyemiyorum. Isim gucum var. Ahh var da iste..Geçecek mutlaka. Ama önce kafanda karar verip bitirmen lazım. Kimseye ihtiyacın muhtaçlığın olmamalı. Bi uğraşın, hedefin falan yok mu? Yoksa belirle. Ona odaklan. Kendini geliştir. Kafanı dağıt.
Ben senin eski konuştuğun kişinin de mutlu olacağını düşünmüyorum anlattgin gibiyse .Ne demek bir insanın hayallerini yıkıp üstüne yuva kurmak, büyük vebal. O kızın sizden haberi var mıydıİnşallah.. basit değil çünkü yapılanlar yaşatılanlar...
Erkek ve kadini birbirinden ayiran bir ozellik.Biz kadınlar çok duygusal davranıyoruz ne yazık ki , erkekler öyle değil.
Önceden nee 1 yil mii o zamana coktan unutulur diye düşünürdüm
'Ben de ayrildim ölüyorum sandim ama karsima biri cikti simdi evliyiz' tarzindaki anilar isterdim ki umut versin.
Ama başa gelince oyle olmuyormuş.
Ne ben unutabildim ne biri cikti karsima.
Ilk ve hala son sevgilimden ayrilali 1 yil oldu hala agliyorum, hala duygusal bir sarki çaldığında aklima bir tek o geliyor.
Evlenmek uzereyken terkedildim. Cok fena yarım kaldim. Anlasmazligimiz cok olsa da hic ayrilamayiz sanmistim ben.
Icimdeki sızı ne yapsam gecmiyor. O yara kapanmıyor. Daha ne kadar surecegini bilmiyorum ama cok korkuyorum hic unutamamaktan... biraktigi yerde olmaktan
Bu yara nasil sarılıyor
Karşına başkası çıktığında, onu sevdiğinde, mutlu olduğunda, iyi ki ayrılmışız diyeceksin ancakNe diym ki ne hissettigini biliyorum. Ben de beni terkettigi icin ona tsk edecgim gunler gelecek diye diye 1 sene oldu iste. Tsk fln edemedim hala. Onun yerine hala oturup agliyorum mesela. Kendimizi mi kandiriyoruz yoksa daha erken mi bilmiyorum. 1 yil 1.5 yil diyoruz ya. 1 yilda neler neler oluyor. Ama her sey dun gibi
Gecer gecer merak etme hayatta neler geçiyor. Insanlar anne babalarini evlatlarını kaybediyorlar zamanla onun bile acisina alisiyorlar. Elin oglu nedor1ki acısı bir ömür sürsün . Hayatta unutulmayacak hic kimse ve gecmeyecek hic bir aci yok zamanla o burnunun diregini sizlatan adam aklina bile gelmiyor uzulme.Önceden nee 1 yil mii o zamana coktan unutulur diye düşünürdüm
'Ben de ayrildim ölüyorum sandim ama karsima biri cikti simdi evliyiz' tarzindaki anilar isterdim ki umut versin.
Ama başa gelince oyle olmuyormuş.
Ne ben unutabildim ne biri cikti karsima.
Ilk ve hala son sevgilimden ayrilali 1 yil oldu hala agliyorum, hala duygusal bir sarki çaldığında aklima bir tek o geliyor.
Evlenmek uzereyken terkedildim. Cok fena yarım kaldim. Anlasmazligimiz cok olsa da hic ayrilamayiz sanmistim ben.
Icimdeki sızı ne yapsam gecmiyor. O yara kapanmıyor. Daha ne kadar surecegini bilmiyorum ama cok korkuyorum hic unutamamaktan... biraktigi yerde olmaktan
Bu yara nasil sarılıyor
Unutucaksin evleneceksin ve o kişinin yuvasının dağıldığını goruceksin Allah kimsenin ettiğini kimseye bırakmıyor sabırlı ol bekleEvlenmek üzereyken terkedildim. 1.5 yıl oldu unutmadım unutamadım. Hala çoğu geceler ağlıyorum. Kalp kırıklığının ne şiddetli bir acı olduğunu çok çok iyi anlıyorum ve tam da dediğin gibi yerine kimseyi koyamıyorum koymak istemiyorum ve daha kötüsü ne biliyo musun ? Beni aldatmış o yüzden terketmis ve aldattığı kızla evlendi!! Benim acılarımın gözyaşlarımın hayallerimin umutlarımın üstüne bir yuva kurdu. Bende darmadağın paramparça kaldım. Savrulup duruyorum. Sonu güzel biten hikayelere inanmak istiyorum, pek çok şeyde olduğu gibi bunda da iyiki çok şükür diyeceğim günleri bekliyorum ama bir yanımla da benim için o günlerin gelmeyeceğini yarınların kalmadığını hissediyorum ve seni çok iyi anlıyorum. Ben unutamam umarım sen unutur mutlu olursun
Evet kızın benden haberi oldu ben onun varlığından bir haberken ama kıza da suç bulmuyorum nasıl kandırdığını dil döktüğünü çok iyi tahmin ediyorum. Ben onlar nişanlandıginda her şeyi anladım. Amin bundan sonra tek dileğim tek duam onun mutsuz olması. Bu kötü kalpli olmak değil. Bana yapılanların bir cezası olmalı.Ben senin eski konuştuğun kişinin de mutlu olacağını düşünmüyorum anlattgin gibiyse .Ne demek bir insanın hayallerini yıkıp üstüne yuva kurmak, büyük vebal. O kızın sizden haberi var mıydı
Evlenip evlenmemem çok mühim değil de umarım unuturum ve inşallah benim acımın üstüne kurduğu yuvanın altında kaldığını görürümUnutucaksin evleneceksin ve o kişinin yuvasının dağıldığını goruceksin Allah kimsenin ettiğini kimseye bırakmıyor sabırlı ol bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?