• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1. Yıldönümü

Vipera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
686
482
103
Selam kızlar, evliliğimizin 1.yılı dolacak. Fakat ne yapmam gerektiğini, nasıl kutlamam gerektiğini bilmiyorum. Düşün düşün bir hal oldum ama aklıma yaratıcı hiç birşey gelmiyor. Sıradan bir kutlama, sıradan bir gün olsun istemiyorum. Siz ilk kutlamanızı nasıl değerlendirmiştiniz? Fikir alışverişiyle yardımcı olursanız çok sevinirim.

Canim, gec kalmamisimdir insallah cevabimla :)
Biz 1. Yildönümümüzde disari cikmistik, ilk güzelce kahvalti yaptik, sonra biraz gezdik, dolastik. o güne özel birbirimize esyalar aldik, pahali birsey degil, sirf anisi olsun diye o günün. Esim bana bir Elbise, bende ona kazak aldim :)
Cok abartili seylere gerek yok, ceb dayanmazki buna :KK43:
Sonrasinda öglen yemegi yiyip, biraz daha dolasip, eve geldik.
Demek istedigim: Güzel bir gün gecirin, her zaman yapamadiginiz seyleri yapin, kendinize zaman ayirin.
Eger disari cikmak istemiyorsaniz da, sen güzel yemekler hazirlayabilirsin :) pasta yapabilirsin, üzerine isimlerinizi ve tarihinizi yazip.
Insallah yardimci olabilimisimdir canim sana :KK200:

Canim, gec kalmamisimdir insallah cevabimla :)
Biz 1. Yildönümümüzde disari cikmistik, ilk güzelce kahvalti yaptik, sonra biraz gezdik, dolastik. o güne özel birbirimize esyalar aldik, pahali birsey degil, sirf anisi olsun diye o günün. Esim bana bir Elbise, bende ona kazak aldim :)
Cok abartili seylere gerek yok, ceb dayanmazki buna :KK43:
Sonrasinda öglen yemegi yiyip, biraz daha dolasip, eve geldik.
Demek istedigim: Güzel bir gün gecirin, her zaman yapamadiginiz seyleri yapin, kendinize zaman ayirin.
Eger disari cikmak istemiyorsaniz da, sen güzel yemekler hazirlayabilirsin :) pasta yapabilirsin, üzerine isimlerinizi ve tarihinizi yazip.
Insallah yardimci olabilimisimdir canim sana :KK200:
Çok teşekkür ederim hâlâ geç değil, daha var o güne :) ben ne alayım ne yapayım diye kafayı yerken kazak almak çok daha güzel geldi. Eşim, benim aldığım t shirtleri bile severek giyer. Çok saolun :) :*

Back
X