• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1. Yıldönümümüz.

Kololove

H'erseyin farklı ♥
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
1.305
0
106
Bu bir dert değil tabii. Ama danışmak istiyorum sizlere kızlaar.
Bizim yıldönümüne 2,5 ay bir zaman kaldı. Çok heyecanlıyım. Onunla 1 yıl olacak ve bu beni çok mutlu ediyor.
:21:
Ben geçen ay kalp şeklinde bir kutu aldım. Karton aldım onları minik minik kalp şeklinde kesip aklıma gelen bizim anlamlı günlerimizin tarihlerini filan,
sonra ona söylediğim güzel sözler vs yazdım. Tam 365 tane olcak bu kalpler.Daha bitmedi fırsat bulduğum anlarda yaptığım için şu an daha 150 kalp var.Yaptıklarımı koyuyorum kutuya.
Kutunun orta yerinde kalpler var kenarlarına da renkli boncuklar,nazar boncuğu ve 2 tane deniz kabuğu koydum. Birinin içinde onun baş harfi birinde benim baş harfim yazıyor.

Kutunun kapağına da ona ilk söylediğim slow şarkının resimli şeklini çıkardım onu yapıştırdım. Velhasıl bunun yanında bir de kullanabileceği bir hediye arıyorum.
İşine yarayacak birşey aradığım için dün aklıma ayakkabı geldi. Bir spor ayakkabı almayı düşünüyorum. Sizce nasıl fikir? Bir konuda arkadaşlar erkeklerlerin öyle minik kalpti kutuydu öyle uğraşılan şeyleri pek sevmeyeceği gibi birşeyler yazmış.Demin okudum ve moralim bozuldu. Romantiktir benim sevgilim ama ne bileyim. Siz ne düşünüyorsunuz?
:31:

bnce cok yaratıcı bı düşünce tatlım maddıyat deıl ona verdıın değeri gösteren senı azcık uğrastıran hedıyeler daha anlamlı ona verdığın değeri kıymeti anlar gıbıme gelıo bnm kocacım bole seylerden hoslanıo yanı:) ayakkabıda gayet gusel gıydıkce senı hatırlar cüzdanda hos hep ynlarında tasıdıkları ıcın içine bide fononu koyarsan bayılır bnce;):)

bnce cok yaratıcı bı düşünce tatlım maddıyat deıl ona verdıın değeri gösteren senı azcık uğrastıran hedıyeler daha anlamlı ona verdığın değeri kıymeti anlar gıbıme gelıo bnm kocacım bole seylerden hoslanıo yanı:) ayakkabıda gayet gusel gıydıkce senı hatırlar cüzdanda hos hep ynlarında tasıdıkları ıcın içine bide fononu koyarsan bayılır bnce;):)

Çok teşekkür ederim canım yorumun için. Bende öyle düşünüyorum. Emeğimi veriyorum sonuçta.
Ayakkabı alacağım sanırım bakalım... :)
:17:

ya açıkcası ben giysi almaktan pek yana değilim sanki senin giyimini beğenmiyorum der gibi :) ama eğer süpriz değilde ona desen ihtiyacın olan bir sey varmı almak istiyorum diye eğer derse ayakkabı yada vs. bir şey onu al derim erkekler genelde böyle düsünülmeyi severler

ya açıkcası ben giysi almaktan pek yana değilim sanki senin giyimini beğenmiyorum der gibi :) ama eğer süpriz değilde ona desen ihtiyacın olan bir sey varmı almak istiyorum diye eğer derse ayakkabı yada vs. bir şey onu al derim erkekler genelde böyle düsünülmeyi severler

Hmm bilmem hiç böyle düşünmemiştim. Geçen yaz diyordu spor ayakkabılarım iyice eskidi yenisini almak lazım filan diye ondan dolayı istedim biraz da.
Eğer sorarsam istemez almamı,huyunu biliyorum.:)
Alacağım ayakkabı da şu ;

L_20112-1KA220Z8-G00_A.jpg

Bu bir dert değil tabii. Ama danışmak istiyorum sizlere kızlaar.
Bizim yıldönümüne 2,5 ay bir zaman kaldı. Çok heyecanlıyım. Onunla 1 yıl olacak ve bu beni çok mutlu ediyor.
:21:
Ben geçen ay kalp şeklinde bir kutu aldım. Karton aldım onları minik minik kalp şeklinde kesip aklıma gelen bizim anlamlı günlerimizin tarihlerini filan,
sonra ona söylediğim güzel sözler vs yazdım. Tam 365 tane olcak bu kalpler.Daha bitmedi fırsat bulduğum anlarda yaptığım için şu an daha 150 kalp var.Yaptıklarımı koyuyorum kutuya.
Kutunun orta yerinde kalpler var kenarlarına da renkli boncuklar,nazar boncuğu ve 2 tane deniz kabuğu koydum. Birinin içinde onun baş harfi birinde benim baş harfim yazıyor.

Kutunun kapağına da ona ilk söylediğim slow şarkının resimli şeklini çıkardım onu yapıştırdım. Velhasıl bunun yanında bir de kullanabileceği bir hediye arıyorum.
İşine yarayacak birşey aradığım için dün aklıma ayakkabı geldi. Bir spor ayakkabı almayı düşünüyorum. Sizce nasıl fikir? Bir konuda arkadaşlar erkeklerlerin öyle minik kalpti kutuydu öyle uğraşılan şeyleri pek sevmeyeceği gibi birşeyler yazmış.Demin okudum ve moralim bozuldu. Romantiktir benim sevgilim ama ne bileyim. Siz ne düşünüyorsunuz?
:31:

yaa ben bulamadım bişey:(
martta bizimde inşallah 1.yıldönümümüz
ama bende hala tık yoq ne yapacağımı
bilmiorum(

Bence çok güzel düşünmüşün canım.
1. senemizde bende ayakkabı almıştım ona ayakkabı çok sever çeşit çeşit ayakkabası vardır bide ben değişik bişey almak istemiştim beğenmiştide bence güzel fikir...

bence çok iyi fikir canım :34::34: ayakkabılarda çok hoş

yaa ben bulamadım bişey:(
martta bizimde inşallah 1.yıldönümümüz
ama bende hala tık yoq ne yapacağımı
bilmiorum(

Canım zevkini sen bilirsin sonuçta hoşlanacağı şeyleri filan az çok.
Sende ihtiyacı olan birşey varsa alabilirsin.

Bence çok güzel düşünmüşün canım.
1. senemizde bende ayakkabı almıştım ona ayakkabı çok sever çeşit çeşit ayakkabası vardır bide ben değişik bişey almak istemiştim beğenmiştide bence güzel fikir...

Sağol canım. İnşaAllah bakalım alıyorum o zaman.:)

bence çok iyi fikir canım :34::34: ayakkabılarda çok hoş

Teşekkür ederim canım,alacağım inşaAllah...:)

bende yaptım bu sürprizi 4. yılımızda :nazar:

kim demiş romantik erkek yok diye..vallahi benim AŞKIM benden romantık:nazar:

canım sen o kutuyu iyiki hazırladın..adam romantiklikten anlamasa bile o emeği görürde duygulanır ya:1:

ben unutsamda AŞKIM unutmaz hergün kalp çekmeyi kutudan:)

O kutuyu ben de yaptım hem de hepsi el emeği göz nuru :)
Cok duygulandı ve çok beğendi.
Sonuçta uğraşıp yaptığın hazırladığın bir hediyeden başka değerli ne olabilir ki:)

Çok ince düşünmüşsün bence de. Keşke herkesin senin gibi sevgilisi olsa. ne kadar çok değer veriyorsun sevgine.
Ben pek beceremem böyle ayrıntı şeyleri. kalp kutu resim falan düşündüm. Benim de bir arkadaşım çok seviyor bu tarz hediyeleri yapmayı ama ben hazırcıyım:)
genelde giyim veya parfüm alıyorum. bizim de 1. yıldönümümüz Eylüldeydi ben de gömlek almıştım. ondan da evlenme teklifi beklemiştim sadece bence en büyük anlamlı hediye bu olurdu ama etmedi kolye aldı sadece bana :((

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok ince düşünmüşsün bence de. Keşke herkesin senin gibi sevgilisi olsa. ne kadar çok değer veriyorsun sevgine.
Ben pek beceremem böyle ayrıntı şeyleri. kalp kutu resim falan düşündüm. Benim de bir arkadaşım çok seviyor bu tarz hediyeleri yapmayı ama ben hazırcıyım:)
genelde giyim veya parfüm alıyorum. bizim de 1. yıldönümümüz Eylüldeydi ben de gömlek almıştım. ondan da evlenme teklifi beklemiştim sadece bence en büyük anlamlı hediye bu olurdu ama etmedi kolye aldı sadece bana :((

Çok teşekkür ederim canım. :) Hayırlısı olsun belki bir daha ki yıldönümüne gelir teklif.:)

Sana bu konuyla alakalı yaşadığım benzer bir olayı anlatayım canım..Bir gün erkek arkadaşımın yanına gittim,odasında bir kutu vardı baya süslü püslü bir şey..bu ne dedim,askerden kaan diye bir arkadaşı yeni gelmiş onunmuş(diğer odaya geçmiş geldiğini görmemiştim)..ben de merak ettim baktım..kutuyu kaan ın kız arkadaşı hazırlamış,kutunun içine kaan la görüşmediği her bir gün için,güzel sözler yazmış küçük küçük kağıtlara ve her birini sarıp üzerine poşet lastiği geçirmiş,kutuyu da tamamen kendisi yapmış,o kadar şirin bir şeydi ki,ben çok beğendim..sonra kaan geldi,ben onu incelerken,erkek arkadaşımla ikisi o kağıtlara güldüler,çocukca dediler..hazırlamış işte,kırılmasın diye beğendiğimi söyledim dedi..ben de bir sürü emek vermiş kz,bunları atma dedim..(saklasa bile anlamı yok yani)..erkek arkadaşıma diyor ki istiyorsanız burda kalsın :53::53:erkek arkadaşım da götür dedi

O olaydan sonra erkeklere böyle şeyler yapmamak gerektiğini anladım..anlamıyorlar işte,onlara göre değil böyle şeyler..onun yerine git sevidği bir oyunu al,nasıl havalara uçar..
Ama madem hazırlamışsın götür canım,her insan bir değildir..

Son düzenleme:
Back
X