- 28 Ocak 2014
- 334
- 865
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bi yönden pisipisine belkide boşanıyoruz
Valla ilk sorunlarımız balayında bana tokat atmasıyla başladı bana tokat atınca otelde bırakıp döndüm babaevine sonra özür diledi aileler arası meseleler oldu falan ben geri döndüm buna döndüm ama sanki ailesi yüzünden kavga etmişiz gibi otu boku onlara bağladı bi kere babasını atamadığım için baya kavga ettik aramıyosan boşanalım falan dedi en sonda annesiyle tartıştım bana seni babanın evine bırakıcam dedi bende ben kendim giderim dedim ve çıktım annesiyle de umreden dönüşte eşimle hiç denk gelemedik ikimiz o polis ben hemşireyim gidemedik eşim olmadan da gitmek istemedim onun için bana demediğini bırakmadı bu sebepten tartıştık eşim hâlâ beni suçluyo defol git dilekçeyi ver bilmem ne dedi bende gittim verdim zaten ha bire defol git dediği için dini nikahımız düştü galiba
Benim eşim ailesine karşı beni siliyo bak sizde eşiniz boşanmaya kalkmış ailesi konuşmuş engel olmuş bunun ailesi dünden razı daha yuvanı yıkma diyeceklerine bitmesini dört gözle bekliyorlar 11 gün oldu evden gideli kimse aramadı beni bu tutumlarından dolayıda benim ailemde istemiyo kesinlikle yanı aslında dilekçeyi ben versemde bu evliliği o bitirdi3 ay bosanmaya karar vermek icin cok kisa bir donem. Bak benim dugun gunumde esim bana oyle bir bagirdi ki yoktan yere yemin ederim uzerimde gelinligim resmen felc indi sanki ustume. Sebep de suydu, biz fotografcidan cikmistik, benim arkadaslarim vardi, gelin arabasini suren kuzenine arkadaslarim yanima gelsin dedim. O da gelir gelmez bir bagirdi bir bagirdi, sen herseye karisiyorsun, karisma vs diye. Tokat yoktu belki ama tokat atmistan fena ortaligi yikti. Onun ustune ben dugun gecirdim de evlendim dusun yani. Evlendik, 1 ay sonra ABD ye gelecektik, annemler beni ugurlamaya gelmisti, ben o gece annemle yatmistim, sabah annemler salonda oturuyor, o bana diger odada agzina gelen en edepsiz, en ahlaksiz kufurleri saydi, ellerim ayaklarim bosaldi neler saydigini duydukca, daha da artirdi gazini ben neye ugradigimi bilemedim. Sonra ABD ye gelince zaten 1 de degil 2 yil boyunca ne kufurler, ne kavgalar, neler neler yasadik... Ben ama hic bosanmaya cesaret edemedim. Isin dogrusu ben esime asik olmustum ve nedendir bilmiyorum o koru korune ask kalbimden cikmiyordu. Aci da ceksem evli kalmaya devam ediyordum. Bir ara esim karar verdi bosanmaya, gitti buyuk tanidiklarina acildi, tabi hemen araya girdiler, bizimle konustular, benimle ozel konustular vs vazgcirdiler. Tam orada da hamile oldugumu ogrendim. Sonrasi zaten hamilelik, bebek vs derken inanilmaz duzeldi. Cok sukur duzeldi ama sadece esim degil ben de duzeldim. Ben de ona saygisizlik yapmiyorum, bir dedigini ikiletmiyorum. O agza alinmayacak, duysaniz akliniz sasacak kufurleri etmeyi birakti, bebekle ugrasmaktan birbirimizle de ugrasamiyoruz zaten. Ailelerden de baya uzak kaldik zaten yurtdisindayiz. Eskisi kadar arama, gorusme yapmaya vaktimiz kalmiyor. Kendi cekirdek ailemizle huzurluyuz.
Diyecegim o ki, bir yuva kolay kurulmuyor, yikmak kolay. Sadece evlenecek kisiyi bulmak bile cok zor bir kararken, siz karar, isteme, nisanlilik, dugun badirelerini atlatmis evlenmissiniz. Erkekler aileye cok duskun oluyorlar, evlendiklerini yillar surse de farkedemiyorlar. Biz 4 senedir ABD deyiz, sanki ayni evdeymis gibi surekli onun ailesiyle konusurduk, onun ailesinin dertleriyle ugrasirdik, kendimiz zaten ogrenciyiz, onun ailesine para yollardik ki hala yolluyor, muhabbettimiz de hep onun ailesi idi. Tr ye gidip gelmelerimiz bile onun ailesine gore planlaniyor. Hala en cok onun ailesi konusulur evimizde. Yavas yavas cocuk da olunca esim kendi cekirdek ailemize yonelmeye basladi. 2. ve 3. cocuklarla zamanla daha da iyi olacagina inaniyorum. Polisler meslek icabi midir nedir dayakci kisiler oluyorlar. Benim babam da polisti, bizi cok sevmesine ragmen annemi, kardesimi, beni hep doverdi. Diyecegim o ki eger kurtulma umidi varsa evliliginize biraz sans tani, 3 ay cok kisa bir donem bosanmaya karar vermek icin.
Bizim o balayından sonra hiç şiddet olmadı ama ailesi oldu adamın derdi başı ailesi için benden vazgeçti üstelik ailesiyle aramda bi seçim yapmak zorunda falan bırakmadım da yaniArkadasimla ayni durumdasin. Hatta bi an o sandim. Oda iki ay evli kaldi. Balayinda siddet gordu ve sonrasinda defalarca.. Gecen gun avukatina birlikte gittik. Adam hicbirsey talep etmezsen anlasmali olursa dava hemen sonuclanir , ama cekismeli oldugu icin bir bucuk iki sene surer en gec dedi.
Esim ailesine degil buradaki tanidik yasca ve ilimce buyuklerine acildi. Hicbir aile evladi kotu olsun, bosansin, yuvasi bozulsun istemez. Onun ailesi de sizi kotu goruyordur belki de. Ya da yaklasimlari soguktur, umursamazdir. Bence evliligine sans tani. Erkekte aileye duskunluk faktoru yillar surdukce azalacak bir kavram, oyle birden olmuyor.Benim eşim ailesine karşı beni siliyo bak sizde eşiniz boşanmaya kalkmış ailesi konuşmuş engel olmuş bunun ailesi dünden razı daha yuvanı yıkma diyeceklerine bitmesini dört gözle bekliyorlar 11 gün oldu evden gideli kimse aramadı beni bu tutumlarından dolayıda benim ailemde istemiyo kesinlikle yanı aslında dilekçeyi ben versemde bu evliliği o bitirdi![]()
Ya insanlar çok tuhaf, çeşit bol hakiketen. Her seferinde çıkardıgım ders şu. Kimsenin kuralı yok herkes her durumda olmadık tepkiler verip olmadık hatalar yapabiliyor.Benim eşim ailesine karşı beni siliyo bak sizde eşiniz boşanmaya kalkmış ailesi konuşmuş engel olmuş bunun ailesi dünden razı daha yuvanı yıkma diyeceklerine bitmesini dört gözle bekliyorlar 11 gün oldu evden gideli kimse aramadı beni bu tutumlarından dolayıda benim ailemde istemiyo kesinlikle yanı aslında dilekçeyi ben versemde bu evliliği o bitirdi![]()
Noktasına virgülüne katılıyorum bu yorumun..Esim ailesine degil buradaki tanidik yasca ve ilimce buyuklerine acildi. Hicbir aile evladi kotu olsun, bosansin, yuvasi bozulsun istemez. Onun ailesi de sizi kotu goruyordur belki de. Ya da yaklasimlari soguktur, umursamazdir. Bence evliligine sans tani. Erkekte aileye duskunluk faktoru yillar surdukce azalacak bir kavram, oyle birden olmuyor.
Tabi canim vazgecti. Aslinda dedim ya uste cikma meselesi var baya diye. Sinirleniyorum ben bosanacan diyordum o tamam derdi 1~2 gune barisirdik O bosanacam diye tuttur aile terapistine gidelim diye ben vazgecirdim. En uzun 2 ay sürdü kavgamiz.Peki eşiniz sizden vazgeçti mi hiç![]()
Aynen bunu yazacaktım dimdirek yazılmış,hiç mi sevgi emek üzüntü yok ortada?Görücü usulü mü bu evlilik, belki sinirden bilemiyorum ama konunda hiç duygu yok gibi, acı sevgi karmaşa...hiçbir duygu almadım