1 yılı dolmadan boşanan var mı?

Adam balayında tokat atmış, üstüne üstük ailesi için defol git, seni babanın evine göndereceğim demiş. Adam yapıp pişman olmamış ki. Resmen konu sahibi boşanırsan adam rahata erecek gibi duruyor.

Valla senin yerinde olsam iş inada binerdi, sevmesemde evimi terketmezdim. O gitsin annesinin evine, herşey ortak. Boşanıp onu rahata erdirme, boşanmak isterse de tazminat iste, sana küfür ederse seni evden kovarsa kayıt et delil topla, avukatınla konuş, donuna kadar al. Burnu sürtsün biraz, evlilik hayalleri olan bir kızın hayallerini yıkmak kolay değil. Ödesin bedelini.
Hiçbirşey için uğraşacak takatim kalmadı ben beni çok sevdiğini sandığım için evlenmiştim bu adamla yoksa mantıksal hiçbir yanı yoktu çok yoruldum bu çok çok kısa zamanda

Balık baştan kokmuş, kararınızdan dönmeyin.
Araya birçok insan girecektir, uzman desteği önerilecektir ama yılmayın!
'bal' ayında hayatınızın en mutlu günlerini geçirmeniz gerekirken şiddet görmüşsünüz, geri kalanını siz düşünün.
Daha yeni evli olduğunuz için 1.5 yılı bulur dava sonuçlaması.
Hayırlısı olsun hakkınızda, Allah sizi bundan sonra iyi yürekli, merhametli ve vicdanlı insanlarla karşılaştırsın.
Mantığım bunları söylüyo bendimde

İşte benimki ailesi için benden vazgeçti..
Canim ben 1 yil dolmadan dava actim ama 5. celsede ancak bosanabildim. 1 yil sürdü dava eger kendine yeni bi av bulup bosanmaya ikna olmasaydi daha da uzun surerdi.
Ama seninki zaten bosanmak istiyo cekismeli olmaz herhalde.
Bu arada karisini iki de bir evden kovan "ananin evine git" diyen adamdan bi p.k olmaz. Katiksiz p.zevenktir haberin olsun.

Balayında tokat yedim falan demiş tamam boşansın ona lafım yokta hani böyle bir durumda genelde kadınlar uzuuuun uzun anlatır balayında şu oldu bu oldu kavga ettik tokat attı vs vs, uzun bir sinir harbi konusu olur, ama burda insanlar bikaç kez sormuş balayında ne oldu diye belli bi açıklama yok, o oldu bu oldu boşanıyoruz şeklinde dümdüz bir konu...
Daha önceki konularımda da anlatmışt ım bu kısa zamanda o kadar çok yoruldum ki bi kaç kez yazmak bile zor geldi bana bunlar üstün körü anlattıklarım o kadar çok şey yaşadımki.. Bide nişanlılık döneminde beni evliliğe ikna etmek için verdiği vaatler sonra yaşadıklarım balayındaki şiddet sonunda ailelerin birbirine düşmesi dayağı ben yemisken haksız duruma düşmem vs vs.. Nerden başlayayım ki

Polismiş kocan, silahı da vardır, vurur seni kafası atınca. Hiç muhatap olmadan tatlılıkla boşan kurtul.

Polisler niye hep böyle psikopat oluyorrr !!! Benimde sevgilim polis ve delirmiş gibi tavırları var kızınca sağı solu yumruklar telefon parçalar bazen ilerde sizin hesap bana şiddet uygulayabileceğini düşündüğüm için ayrılık kararı aldım... Hakkınızda hayırlısı olsun da özel değilse günlerinizde bide balayında neden tokat attı giyiminize falan mı kızdı
Balayında arabada giderken neler harcadığımızı hesapladı bende yanlış hesapladın öyle olsaydı elimizde bu kadar para kalmazdı dedim salak salak konuşma dedi şaka karışık vurdu bi tane ben çok sinirlendim vurmasına tartışmayı büyüttü sonra ben küf7r ettim o daha çok vurdu bende onu orda bırakıp döndüm memlekete

Tanıyamadık galiba çünkü nişanl8yken bana kül köle olan adam evlenince yok oldu
Bir evin bir oglu baska kardesi yok yani bunun sıkıntıları neler .Ailesine asiri bagimli olmasi disinda ,sumarik mi mesela ,doyumsuz mu benim de basim da suan boyle biri olabilecek ????

Valla bi yönden pisipisine belkide boşanıyoruz

Valla ilk sorunlarımız balayında bana tokat atmasıyla başladı bana tokat atınca otelde bırakıp döndüm babaevine sonra özür diledi aileler arası meseleler oldu falan ben geri döndüm buna döndüm ama sanki ailesi yüzünden kavga etmişiz gibi otu boku onlara bağladı bi kere babasını atamadığım için baya kavga ettik aramıyosan boşanalım falan dedi en sonda annesiyle tartıştım bana seni babanın evine bırakıcam dedi bende ben kendim giderim dedim ve çıktım annesiyle de umreden dönüşte eşimle hiç denk gelemedik ikimiz o polis ben hemşireyim gidemedik eşim olmadan da gitmek istemedim onun için bana demediğini bırakmadı bu sebepten tartıştık eşim hâlâ beni suçluyo defol git dilekçeyi ver bilmem ne dedi bende gittim verdim zaten ha bire defol git dediği için dini nikahımız düştü galiba
bişey diyeyim mi boşanmakta haklısınız.bune kendilerine kölemi arıyorlarmış.o annenin bababnın evine gönderirim lafı ne ya manyakmıdır nedir

Görücü usulünü de şundan sordum,biri polis biri hemşire ya genelde aileler ikisi de memur diye denk getirir ya o sebepten,dışarısı asker polis oğluna öğretmen hemşire gelin arayan teyzelerle dolu
Yok ortak arkadaşlarla tanıştık ben hayatta polisle evlenmem diyodum büyük konuşmuşum bide ortak arkadaşımız eşimin bütün hatalarına bahane bulup onu haklı çıkarıyodu hep kabul etmem için herkes bin takla attı kandırıldım birazda ama hata bende inanmamalıydım ailemi karşıma almıştım bu salak için

hakkınızda hayırlısı olsun
Adam madem pişman değil şuan doğru yoldasınız
Ki ailesinden bile destek olan yok aksine köstek oluyorlar
Birde balayında tokat :KK57:daha ilk günler ya ne alaka ?

Çekismeli bosanirsiniz bence iyide olur siddet uyguladiginda rapor almissan isin daha kolay tazminat da talep et iyi bir av. Bul bence 3 ay icin adin bosanmis olacak sonucta. Allah yardimcin olsun.
Çenemde kolumda morluklar vardı antalyadaydım ailem çok ısrar etti rapor al diye yaşadığım şok ve hayal kırıklığıyla hiçbirşey yapacak güç bulamadım kendimde sadece ilk uçakla geri döndüm

Ohooo bu konuya göre adam resmen tayin için evlenmiş evlilik falan umru değil, erkeğim bana ne olacak 2 ay evli kalır boşanırım demiş resmen
İnan hep bu geliyo aklıma ve canım daha çok acıyo insanlar bu kadar menfaatine düşkün olmamalı bunu söyleyince kesinlikle kabul etmiyo şırnağa tayin istiycem zaten huzurun olmadan burası benim neyime diyo nişanlıyken de düğün seneye olsun demiştim uzamasın eğer senden ayrıl8rsam ailem yüzünden herşeyi bırakır şırnağa giderim ailemlede bağımı koparırım falan diyodu bende vicdan yapıyodum

Bir evin bir oglu baska kardesi yok yani bunun sıkıntıları neler .Ailesine asiri bagimli olmasi disinda ,sumarik mi mesela ,doyumsuz mu benim de basim da suan boyle biri olabilecek ????
Aslında yıllarca ailesi bunu pek hesaba almamış hep dedesinin yanındaymış yatılı okullarda okumuş ne olduysa evlenince kıymete bindi önce adam hakkariye gidiyordu ailesinin umrunda değildi evlenince günde 2 kez aramaya başladılar

Bu açtığım başlık ve içerikle belki duygusuz göründüm ama bunları yazarken bile ağlıyorum bazen kendi kendime cehennemin dibine kadar yolu var diyorum bazen de evli mutlu arkadaşları görünce biz niye mutlu olamadık diye için sızlıyo ben oysa çok bişey istemedim o kadar zengin kültürlü mükemmel insanlar karşıma çıktıki hepsini reddettim aradığım bu değildi karşılıklı birbirimizi sevelimsevelim istedim yiyecek bir lokma ekmeğimiz olsun ama kalbimiz bir atsın istedim bilmiyorum belkide çok şey istedim..

Cok gecmis olsun arkadasim. Benim tecrubem yok ama sadece gecmis olsun demeye ve iyiniyetlerimi sunmaya geldim. Umarim ya esin islah olur senin kadrini kiymetini anlar ya da karsina seni pamuklara sarip sarmaliycak bir adam cikar. Boyle konulari gordukce hepten korkuyorum evlilikten. Evlenmeyip kendim gibi bekar bir adamla kari koca hayati yasamak fikrini dusunuyorum Allah affetsin :KK53: Gecenlerde bir tanidigimiz abi esiyle ayrildi. 6,7 senedir sevgililermis, evlendiler 2 ay sonra ayrildilar. Naptilar nettiler bilmiyoruz,soramiyoruz tabii. Arkadaslar size fikir verecektir. Saglicakla kalin.
Babam bile daha çok gençsin yine evlenirsinki dedi dilekçeyi verirken ama o kadar uzak bi cümle ki benim için bi daha kimseye inanamam herhalde :(

hakkınızda hayırlısı olsun
Adam madem pişman değil şuan doğru yoldasınız
Ki ailesinden bile destek olan yok aksine köstek oluyorlar
Birde balayında tokat :KK57:daha ilk günler ya ne alaka ?
Allah içimi biliyo ya hiç art niyetim olmadı bu evlilikte herşeye rağmen iyi niyetli oldum belkide aptallık ettim..

Aileniz arkanızda, sizi ona ömür boyu bağlayacak çocuğunuz yok, işiniz kendi ayakları üzerinde duracak gücünüz var, bir saniye düşünmeyin ,
Dünyaya bir kere geliyoruz ; koca eziyeti , onun ailesinin dırdırı ile gün geçirmek için mi ?
Yazdıklarınız itibariyle çok iyi Niyetli bir hanım görünüyorsunuz Fakat sevginizi kesinlikle bitirmiş,
Kafasını çok taşlara vursun,
İnsallah karşınıza sizi gerçekten sevecek ve hak edecek bir adam çıksın , Allah yolunuzu açık etsin , mutluluklar ..

Back
X