1 yılı dolmadan boşanan var mı?

Aileniz arkanızda, sizi ona ömür boyu bağlayacak çocuğunuz yok, işiniz kendi ayakları üzerinde duracak gücünüz var, bir saniye düşünmeyin ,
Dünyaya bir kere geliyoruz ; koca eziyeti , onun ailesinin dırdırı ile gün geçirmek için mi ?
Yazdıklarınız itibariyle çok iyi Niyetli bir hanım görünüyorsunuz Fakat sevginizi kesinlikle bitirmiş,
Kafasını çok taşlara vursun,
İnsallah karşınıza sizi gerçekten sevecek ve hak edecek bir adam çıksın , Allah yolunuzu açık etsin , mutluluklar ..
Saolun Allah razı olsun..

Bi kaç parça esyamı almak için eve geldim az önce dış fırçasını saç kurutma makinasını falan almış gitmiş göreve falan gitti herhalde zaten bu üç ay evliliğin 1-1buçuk ayı görevlerde geçti o görevdeyken hep dua ederdim ona..

Daha 3 aylık evliyiz boşanma dilekçesini verdim ama dava günü 3 ay sonra belli olur dediler aranızda 1 yılı dolmadan boşanan varmı bu konudaki tecrübelerinizi merak ediyorum
Evlendikten 40 gün kadar sonra boşanma davası açmıştım eski eşime.. Dava avukatın araya girmesiyle 1 ay sonraya falan alabildik.. İlk duruşmamız 3 aylık evliyken oldu.. Ben davaya katılmadım avukatım katıldı.. Eşim olucak şahıs hakime ben karımı seviyorum boşanmak istemiyorum deyince.. Aile birliğinin henüz sağlanamamış olmasından dolayı 2. duruşma 4 ay sonraya ertelendi.. O 4 ayda da allem kullem edip beni yine kandırıp davadan vazgeçirdi.. Sonra tam 1. yılı doldurduğumuzda tekrar anlaşmalı dava açıp tek celsede boşandık.

Evlendikten 40 gün kadar sonra boşanma davası açmıştım eski eşime.. Dava avukatın araya girmesiyle 1 ay sonraya falan alabildik.. İlk duruşmamız 3 aylık evliyken oldu.. Ben davaya katılmadım avukatım katıldı.. Eşim olucak şahıs hakime ben karımı seviyorum boşanmak istemiyorum deyince.. Aile birliğinin henüz sağlanamamış olmasından dolayı 2. duruşma 4 ay sonraya ertelendi.. O 4 ayda da allem kullem edip beni yine kandırıp davadan vazgeçirdi.. Sonra tam 1. yılı doldurduğumuzda tekrar anlaşmalı dava açıp tek celsede boşandık.
Hmm benimki zorluk çıkarmaz galiba anlamına eşi ilk celsede şahitleri falan getirin ikna edici konuşun biter dedi eski Konuklarımıza baktım da tekrar evlenmiş siniz galiba Allah mesut etsin

Hmm benimki zorluk çıkarmaz galiba anlamına eşi ilk celsede şahitleri falan getirin ikna edici konuşun biter dedi eski Konuklarımıza baktım da tekrar evlenmiş siniz galiba Allah mesut etsin
ewt tekrar evlendim çok da mutluyum çok şükür.. İnşallah siz de mutlu olursunuz :) benimki de sorun çıkarmıycak gibi görünüyodu aslında ama dava günü öyle bişey yaptı.. Bu erkeklerin sağı solu belli olmuyo kısacası :) Ne kadar da anlaşmalı gibi olsa çekişmeli davalar biraz hakime bakıyo anladığım kadarıyla ve de eğer hakim birbirinizi sevdiğiniz kanısına varırsa uzattıkça uzatıyo.. Biz o davaya devam etsek sanırım 2 yıldan önce boşanamazdık..

Konu sahibi, konunu okuyunca inşallah barışırlar demiştim.
eski konunu okuyuncada inşallah boşanırlar dedim :S
çok sevecen iyi niyetli bir kız görüyorum karşımda.
hayat tüm güzelliklerini sana sunsun.inş en kısa süredede boşanırsın seni hak eden biriyle evlenirsin..

evlenmeden önce anlayamadınızmı diyenlere de hayret ediyorum ,bir çatı altına girmeden kimse kimsenin ne olduğunu anlayamaz.nişanlıyken bunları yapsaydı bu kız evlenirmiydi ?konu sahibi sizin kaybedecek birşeyiniz yok ne güzel aileniz de destek daha önünüze sizin kıymetinizi bilecek çok insan çıkar hiç üzülmeyin

ewt tekrar evlendim çok da mutluyum çok şükür.. İnşallah siz de mutlu olursunuz :) benimki de sorun çıkarmıycak gibi görünüyodu aslında ama dava günü öyle bişey yaptı.. Bu erkeklerin sağı solu belli olmuyo kısacası :) Ne kadar da anlaşmalı gibi olsa çekişmeli davalar biraz hakime bakıyo anladığım kadarıyla ve de eğer hakim birbirinizi sevdiğiniz kanısına varırsa uzattıkça uzatıyo.. Biz o davaya devam etsek sanırım 2 yıldan önce boşanamazdık..
O beni sevmiyo artık belkide hiç sevmedi hakimde bunu anlar herhalde

Konu sahibi, konunu okuyunca inşallah barışırlar demiştim.
eski konunu okuyuncada inşallah boşanırlar dedim :S
çok sevecen iyi niyetli bir kız görüyorum karşımda.
hayat tüm güzelliklerini sana sunsun.inş en kısa süredede boşanırsın seni hak eden biriyle evlenirsin..
Saolun şuan için asla bi daha evlenmem diyorum ama iyi dilekleriniz için çok saolun

evlenmeden önce anlayamadınızmı diyenlere de hayret ediyorum ,bir çatı altına girmeden kimse kimsenin ne olduğunu anlayamaz.nişanlıyken bunları yapsaydı bu kız evlenirmiydi ?konu sahibi sizin kaybedecek birşeyiniz yok ne güzel aileniz de destek daha önünüze sizin kıymetinizi bilecek çok insan çıkar hiç üzülmeyin
Aynen öyle bide evlenmek için kırk takla atarsa.. Ve o kadar çok vaatte bulundu ki bana bazı telefon konuşmalarımızı anı olsun diye kaydetmistim dinliyorumda iki lafından biri sen rahat ol iyiki evlendim diyeceksin çok mükemmel bi koca alıyosun farkında değilsin falan diyodu şimdiki halime bak bide..

O beni sevmiyo artık belkide hiç sevmedi hakimde bunu anlar herhalde
O zaman direk davayı açın iyi bi avukatla görüşün duruşmaya şahitlerinizi götürmeyi ihmal etmeyin ve ne olursa olsun hakim öyle bi sorarsa ki sorar.. Sevmiyorum diye cevap verin.. Bi an önce kendinizi sevmeyen bu şiddet meraklısı manyaktan kurtulun.. Hayat bu tiplerle zaman öldürmek için çok kısa

Aynen öyle bide evlenmek için kırk takla atarsa.. Ve o kadar çok vaatte bulundu ki bana bazı telefon konuşmalarımızı anı olsun diye kaydetmistim dinliyorumda iki lafından biri sen rahat ol iyiki evlendim diyeceksin çok mükemmel bi koca alıyosun farkında değilsin falan diyodu şimdiki halime bak bide..

ne varmış halinde sen hiç üzülme evet çok mutlu olursun ama bu eşinle değil ,bundan sonraki adımlarını daha bilinçli atarasın ,en azından yollun neresinden dönersen kardır,bebeğin yok bişeyin yok,

zaten bir erkek seni yaşatacam evlenince şöyle olcam böyle olcam diyorsa fostur.
yani ancak ağızlarında oluyor.
kendini şanslı hisset, 1. erkenden kurtulacaksın bu adamdan 2. eğerki evlilik düşünürsen çok tecrübe katacak bu yaşadıkların, 3. hayata bakış açın değişecek. ,duygusal güç kazanmanda cabası.

offf! niye böyle oluyor yaa... ben çok üzülüyorum böyle şeyler duyduğumda.
kardeşimin nisan da 1 senesi dolacak ama hiç anlaşamıyorlar. her yalnız kaldıklarında gürültü patırtı.
yalan yok eniştem çok sinirli, ama benim kardeşim de cok geçimsiz. insanı çok kışkırtıyor haliyle tartışmalar kavgalara kol sıkmalara kadar gidiyor... aslında coğunda da kardeşim haksız. kardeşime evlilik zor geldi. rahata alışmıştı.
enişteme de kardesime de üzülüyorum. ayrılacaklar galiba.
Allah size de kolaylık versin. Konuyu tamamen okumadım ama zor süreçlerden geçeceksiniz gibi görünüyor.

O zaman direk davayı açın iyi bi avukatla görüşün duruşmaya şahitlerinizi götürmeyi ihmal etmeyin ve ne olursa olsun hakim öyle bi sorarsa ki sorar.. Sevmiyorum diye cevap verin.. Bi an önce kendinizi sevmeyen bu şiddet meraklısı manyaktan kurtulun.. Hayat bu tiplerle zaman öldürmek için çok kısa
Ablamın eşi avukat onlar başka şehirdeler dilekçemide o yazdı ilk celsede şahitleri götürün ikna edici konuşun dedi bakalım hayırlısı ve güzeli olsun inşallah

benimkide öyle canım ....
boşanmak üzereyiz ailesi yüzünden
Hayırlısı olsun canım Allah'ın en sevmediği helal boşanmak yine Peygamber efendimiz de boşanmalardan yana olmamış Rabbim yuvanıza huzur muhabbet versin kurtulma şansı varsa kurtulsun evliliğin

Tanıyamadık galiba çünkü nişanl8yken bana kül köle olan adam evlenince yok oldu
Canm üzüldüm senin için bu kadar kısa zamanda yaşadıklarına. Ama lütfen şu kafalardan çıkın ya. Bana kul köle oluyodu yok bana tapıyodu herkes bize imreniyodu ama sonu hep kocam beni dövdü bana tokat attıyla bitiyo. Demek ki kendiniz kafanızda yüceltiyosunuz öyle bişey yok.

Okurken bi gülme geliyo zaten. Neyse hakkında hayırlısı olsun. sen doğru kararı vermişsin.

Back
X