- 26 Temmuz 2022
- 19
- 13
- 18
- 26
- Konu Sahibi kendimeyatirim
-
Şuan bunları yazarken ağlıyorum çünkü doğru diye bildiğiniz insanın böyle olması herşeye karşı çıkarak onun yanında olmak insanın kendine yapmış olduğu en büyük haksızlıkOturup bu isteğinizi onu kırmadan anlatın önce, beklediğiniz hayatın bu olmadığını, aile olma anlayışınıza yaşadıklarınızın uymadığını ve boşanmak istediğinizi anlatın. Makul karşılarsa çok iyi, yok aileme ne derim, ne boşanması vs gibi gereksiz direnmelere başvuracaksa da olabildiğince kavgaya dahil olmadan kararınızın net olduğunu söyleyip konuyu kapatın. Kendi ailenizle konuşun sonrasında nerde kalacaksınız (çalışıyor musunuz bilmiyorum) nerde çalışıp nasıl bir düzene geçeceksiniz planınızı anlatın zaten sonra karşı tarafla da konuşur öyle davayı açarsanız. Anlaşmalı boşanma olurda tabi ki daha rahat olur süreç. Çekişmelilerde insan çok yıpranıyor. Ama çok gençsiniz daha yani Allah uzun ömür versin daha çok yaşayacak gününüz var ve bu günleri size değer veren insanlarla yaşamak herkesin hakkı
Çok zor üstüme titreyen insan gitti şimdi ilgisiz vurdumduymaz biri geldiBöyle diyen birisi ile evlilik devam etmez, çok zor ...
Seni çantada keklik görüyor bir de hevesini almış belli ki , sana tavsiyem acilen işe gir kendini sağlama al ve sakın çocuk yapma, baktin düzelmeyecek tekmeyi vur gitsin ...Çok zor üstüme titreyen insan gitti şimdi ilgisiz vurdumduymaz biri geldi
Bir musibet bin nasihate bedelmisAilem hep karşı çıkmıştı balık baştan kokar derlerdi ama işte yaşayıp öğrenmem gerekiyormuş
Baya varmis ama kucuk yasta sizinle beraber olmus. Ozgurlugunun kisitlanmasini istemiyor anlasilan. Aileni kaybetme aile herseydir ve seni gercekten sevdiklerinden emin olOnun yaşı 29 ama olgun değil
Kendini yıpratma henüz çok küçüksün, önünde kocaman bir ömür var , eşine gereken sınırları koy ve sineye çekme...Şuan bunları yazarken ağlıyorum çünkü doğru diye bildiğiniz insanın böyle olması herşeye karşı çıkarak onun yanında olmak insanın kendine yapmış olduğu en büyük haksızlık
Yav abartma dicek... oofffff dicek. Ne cok dir dir etmeyw basladin dicekAçık açık söyle. Xxx yaptıkların sonucunda ben kendimi değersiz hissediyorum, evlilik böyle bir şey değil gibi cümlelerle meramını anlat
Onunla konus cozmeye calis.neden boyle oldugunu irdele.Merhaba Ablalarım Daha 23 yaşındayım çok severek evlendim çok savaştık çok çabaladık ailelerimizi dengede tutucaz diye kendimizi harap ettik 5 yıl sevgili kaldık geçen sene evlendik
Evlendik ama 1 ay sonra başladı sorunlar evine erkenden giden insan Artk saat gece 1 2 de gelmeye başladı 6 7 ay boyunca normal karşıladım düğün borcu vs derken borçlarımızı kapatalım dedi ama Artk borcumuz da bitti hala 1 den önce eve gelmeyeye devam etti ilgili aşkla bakan insan gitti sarılmak bile lüks oldu sevgiliyken gezdiğimiz yerlere bile gitmiyoruz. kendimi o kadar kötü hissediyorum ki sadece temizlik yemek cinsel ilişki için kullanılıyor gibiyim çok ağrıma gidiyor hastayken bile hep annemlerle gittim hastaneye işini bırakıp da beni merak edip gelemedi kendi işi olmasına rağmen bırakıp da gelemedi bugün ayağım çatladı yanıma gelmedi çok seviyorum ama bana değer vermiyor ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum
Çünkü size duyulan cinsel ilgi ile sevgiyi karıştırıyorsunuz. Bir adamın kapinizinda yatmasini aşk zannediyorsunuz. Varoş adamlar o cinsellik rutine girince ahaaa bu zaten elimin altında diyor. İki seni seviyorum gulummm yazınca inanıyorsunuz. Çok gençsini,. Çocuk yapmayin bu adamdan. Konuş ama ben ise yarayacagini sanmıyorum.Çok zor üstüme titreyen insan gitti şimdi ilgisiz vurdumduymaz biri geldi
Ben 18 yaşındaki aklımla aşık olduğum adamla evlendim ve boşandım.18 yaşındaki aklımla aşık olduğun adamla evlenseydim kesin boşanırdım ben.
Boşandım arkadaşlarMerhaba Ablalarım Daha 23 yaşındayım çok severek evlendim çok savaştık çok çabaladık ailelerimizi dengede tutucaz diye kendimizi harap ettik 5 yıl sevgili kaldık geçen sene evlendik
Evlendik ama 1 ay sonra başladı sorunlar evine erkenden giden insan Artk saat gece 1 2 de gelmeye başladı 6 7 ay boyunca normal karşıladım düğün borcu vs derken borçlarımızı kapatalım dedi ama Artk borcumuz da bitti hala 1 den önce eve gelmeyeye devam etti ilgili aşkla bakan insan gitti sarılmak bile lüks oldu sevgiliyken gezdiğimiz yerlere bile gitmiyoruz. kendimi o kadar kötü hissediyorum ki sadece temizlik yemek cinsel ilişki için kullanılıyor gibiyim çok ağrıma gidiyor hastayken bile hep annemlerle gittim hastaneye işini bırakıp da beni merak edip gelemedi kendi işi olmasına rağmen bırakıp da gelemedi bugün ayağım çatladı yanıma gelmedi çok seviyorum ama bana değer vermiyor ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum
Anlaşmalı sanırım. Hayırlı uğurlu olsun.Boşandım arkadaşlar
Hayırlısı olsun, Allah güzel günler görmeyi nasip etsinBoşandım arkadaşlar
Aslında bosanma kararini sadece içiniz size söyleyebilir. Lakin yarın da bu bosanmadan pişman olmamak için elinizden gelen herseyi yapmanızı öneririm, alın karşınıza konuşun rahatsız pldugunuzu söyleyin. Hatta ailesine saka yoluyla söyleyin, bir bahane bulup erkenden eve çağırın önüne meyve tabakları koyun çok sevdiği bir diziyi acin evin dışarıdan daha iyi olduğunu görsün. Evlenmeden öncede eve böyle gec mi giderdi bu arada ?Merhaba Ablalarım Daha 23 yaşındayım çok severek evlendim çok savaştık çok çabaladık ailelerimizi dengede tutucaz diye kendimizi harap ettik 5 yıl sevgili kaldık geçen sene evlendik
İnşallah artık çok mutlu ve huzurlu olursunuz, ben sizin yaşındayken üniversitede okuyordum 28 yaşında evlenmiştim, hayatınızın çok başındasınız güzel ve mutlu günler sizi bekliyorBoşandım arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?