1 yıllık evliyim boşanmalı mıyım

Şuan bunları yazarken ağlıyorum çünkü doğru diye bildiğiniz insanın böyle olması herşeye karşı çıkarak onun yanında olmak insanın kendine yapmış olduğu en büyük haksızlık

Şuan bunları yazarken ağlıyorum çünkü doğru diye bildiğiniz insanın böyle olması herşeye karşı çıkarak onun yanında olmak insanın kendine yapmış olduğu en büyük haksızlık
Kendini yıpratma henüz çok küçüksün, önünde kocaman bir ömür var , eşine gereken sınırları koy ve sineye çekme...

Açık açık söyle. Xxx yaptıkların sonucunda ben kendimi değersiz hissediyorum, evlilik böyle bir şey değil gibi cümlelerle meramını anlat

Onunla konus cozmeye calis.neden boyle oldugunu irdele.

Çok zor üstüme titreyen insan gitti şimdi ilgisiz vurdumduymaz biri geldi
Çünkü size duyulan cinsel ilgi ile sevgiyi karıştırıyorsunuz. Bir adamın kapinizinda yatmasini aşk zannediyorsunuz. Varoş adamlar o cinsellik rutine girince ahaaa bu zaten elimin altında diyor. İki seni seviyorum gulummm yazınca inanıyorsunuz. Çok gençsini,. Çocuk yapmayin bu adamdan. Konuş ama ben ise yarayacagini sanmıyorum.

Bence konuşmak çözmeye çalışmak pek işe yaramıyor böyle durumlarda. Bu videoyu öneriyorum. Çift terapisi de çözüm olabilir

Konuş falan demişler ama neden hep kadın çabalamak zorunda? Zaten yeterince konuşmuş ve cevabini almışsın. Aynı nickin gibi kendine yatirim yap ve kurtul bu duyarsız adamdan.

Boşandım arkadaşlar

Aslında bosanma kararini sadece içiniz size söyleyebilir. Lakin yarın da bu bosanmadan pişman olmamak için elinizden gelen herseyi yapmanızı öneririm, alın karşınıza konuşun rahatsız pldugunuzu söyleyin. Hatta ailesine saka yoluyla söyleyin, bir bahane bulup erkenden eve çağırın önüne meyve tabakları koyun çok sevdiği bir diziyi acin evin dışarıdan daha iyi olduğunu görsün. Evlenmeden öncede eve böyle gec mi giderdi bu arada ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…