Gebeliğe Hazırlık 1 yumurta göründü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tatlikavun

Kova Burcu kadını ♒️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
1.403
2.168
63
Alttan muayene de 1 tane yumurta göründü bu normal bi durum mu doktorum bişey demedi perşembe günü bidaha gidicem 1 tane Yumurta ile hamile kalıınır mı

Ben dayanamayıp bugün kan verdim sonuç yarın çıkacak dualarınızı esirgemeyin Allah hepimizin dualarını kabul etsin
Yarın mı çok geç değil mi sağlık ocagindan kan verdiysen bir barkod verirler oradan girip laboratuvarında sitesine kontrol edebilirsin daha hızlı görürsün enabiz a geç düşüyor çünkü

Yarın mı çok geç değil mi sağlık ocagindan kan verdiysen bir barkod verirler oradan girip laboratuvarında sitesine kontrol edebilirsin daha hızlı görürsün enabiz a geç düşüyor çünkü

Canım özelden resim attım bakarmısın o numarayla öğrenebilirmiyim

Valla evde 4 negatif gördükten sonra hiç umudum kalmadığı için sonucu almaya da gitmedim e nabız da görene kadar bekliycem çünkü içimden bir his negatif diyor

Valla evde 4 negatif gördükten sonra hiç umudum kalmadığı için sonucu almaya da gitmedim e nabız da görene kadar bekliycem çünkü içimden bir his negatif diyor
Kaçıncı denemen canım rabbim gönlüne versin olsun bu ay olmadıysa her ay umut var demektir bende yarın olacağım iğneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…