- 9 Şubat 2021
- 1.403
- 2.168
- 63
- Konu Sahibi Tatlikavun
-
Adetken mi görüldü.Alttan muayene de 1 tane yumurta göründü bu normal bi durum mu doktorum bişey demedi perşembe günü bidaha gidicem 1 tane Yumurta ile hamile kalıınır mı
Yok adetim bu ayın 8.inde bitti ne bileyim bazı kadınlarda daha fazla yumurtlama oluyormuşAdetken mi görüldü.
Niye kalinmasin herkes birtaneyle kalıyor
Yok yahu her ay 1 yumurta salgılar vücut normal süreç budur istisna diğerleriYok adetim bu ayın 8.inde bitti ne bileyim bazı kadınlarda daha fazla yumurtlama oluyormuşKafama takıldı
İçim rahatladı valla sağolun bazen çok Araştırma yapınca bilgi kirliliği oluyorYok yahu her ay 1 yumurta salgılar vücut normal süreç budur istisna diğerleri
Google başım ağrıyo yazsan kötü hastalık cıkarıyo en iyisi internetten bakmamakİçim rahatladı valla sağolun bazen çok Araştırma yapınca bilgi kirliliği oluyor
HaklısınGoogle başım ağrıyo yazsan kötü hastalık cıkarıyo en iyisi internetten bakmamak
Ne kullandınız acabaBenimde 1 yumurtam çatladı 15 nisanda test yapacam bekliyorum
Hayırlısı olur inşallahOvitrelle çatlatma iğnesi
Ayni gün test yapacağız inşallah ikimizde güzel haber alırızBenimde 1 yumurtam çatladı 15 nisanda test yapacam bekliyorum
Ben dayanamayıp bugün kan verdim sonuç yarın çıkacak dualarınızı esirgemeyin Allah hepimizin dualarını kabul etsinAyni gün test yapacağız inşallah ikimizde güzel haber alırız
Yarın mı çok geç değil mi sağlık ocagindan kan verdiysen bir barkod verirler oradan girip laboratuvarında sitesine kontrol edebilirsin daha hızlı görürsün enabiz a geç düşüyor çünküBen dayanamayıp bugün kan verdim sonuç yarın çıkacak dualarınızı esirgemeyin Allah hepimizin dualarını kabul etsin
Yarın mı çok geç değil mi sağlık ocagindan kan verdiysen bir barkod verirler oradan girip laboratuvarında sitesine kontrol edebilirsin daha hızlı görürsün enabiz a geç düşüyor çünkü
Canım özelden resim attım bakarmısın o numarayla öğrenebilirmiyimYarın mı çok geç değil mi sağlık ocagindan kan verdiysen bir barkod verirler oradan girip laboratuvarında sitesine kontrol edebilirsin daha hızlı görürsün enabiz a geç düşüyor çünkü
Sonucunuz ne oldu hamilesinizdir umarımCanım özelden resim attım bakarmısın o numarayla öğrenebilirmiyim
Kaçıncı denemen canım rabbim gönlüne versin olsun bu ay olmadıysa her ay umut var demektir bende yarın olacağım iğneyiValla evde 4 negatif gördükten sonra hiç umudum kalmadığı için sonucu almaya da gitmedim e nabız da görene kadar bekliycem çünkü içimden bir his negatif diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?