- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
- Konu Sahibi Tatlikavun
-
17 mm idi igne yaptım o akşam malesef olmadı bu ay tekrar başladım bugün ilacın 3. Gunu perşembe yumurta kontrolüne gidicemCanım senin yumurta ölçüsü neydi iğne verdi doktor ben bugün gittim 17 dedi iğne olucam akşamüstü
Benimde olmaz mı acaba17 mm idi igne yaptım o akşam malesef olmadı bu ay tekrar başladım bugün ilacın 3. Gunu perşembe yumurta kontrolüne gidicem
Neden olmasın canım gebelik için bir sperm bir yumurta yeter yeter ki nasip olsun .. Bu benim 3. İlaç denemem bakalım ne olacakBenimde olmaz mı acaba
Hadi hayırlısı olsun inşallah bakalımNeden olmasın canım gebelik için bir sperm bir yumurta yeter yeter ki nasip olsun .. Bu benim 3. İlaç denemem bakalım ne olacak
Bugün doktora gittim ya canım doktor dedi yumurta gelişmiş güzel 17 mm dedi bende sonra tek yumurtamı var üzüldüm keşke daha çok olsaydı dedim güldü hayır tek yumurta olsun büyümüş olsun daha sağlıklı bizim istediğimiz her zaman tek yumurta ve sağlıklı olması dedi bende mutlu oldum sonraYorumunuzu iyikide gördüm dünden beri kafama takılıyor konularda 3 tane oluştu benim diyenler var google'da baktım yumurta sayısı fazla olursa gebelik şansı artar diyordu baya üzüldüm de şimdi yorumunuzu görünce bir tane olması daha iyi galiba demi bütün gücünü ona harcayacak daha kalitelide olurmu acaba o zMan teşekkür ederim şimdiden
Üçüncü deneme neden olmuyor ölçüleri kaç kaçtı yumurtaların ve ilişki sıklığı nasıldı ben bugün iğne olucam ya yarın akşam ilişkiye başla dedi bu akşamı boş geçicez yani dimiNeden olmasın canım gebelik için bir sperm bir yumurta yeter yeter ki nasip olsun .. Bu benim 3. İlaç denemem bakalım ne olacak
İğne olduğunuz gün ilişki oldu mu bana bu akşamüstü iğne olucam yarın akşam ilişkiye başla dedi bu akşam boş geçicezBenimde 2 tarafta birer tane 19.mm oldu iğne yaptılar bekliyorum sonuç ne olacak dua edelim
Aynen 22 nisan da sabah 9 da vuruldum 23 nisan akşam 9 da ilişki istedi 36 saat sonraİğne olduğunuz gün ilişki oldu mu bana bu akşamüstü iğne olucam yarın akşam ilişkiye başla dedi bu akşam boş geçicez
Bana bugün 5 vurul dedi yarın akşam ilişki olsun dedi öyle mi oluyorAynen 22 nisan da sabah 9 da vuruldum 23 nisan akşam 9 da ilişki istedi 36 saat sonra
Bugün ikindi 5 te vurulursan ertesi gün sabah 5 oluyor üzerinden 36 saat geçince bi hesap et saati on göre ertesi gün müsait olacağın saate ayarlayıp vurul iğneyi benceBana bugün 5 vurul dedi yarın akşam ilişki olsun dedi öyle mi oluyor
Valla neden olmuyor bilmiyorum nasip galiba .. uc kere kullandım klomen hep bir yumurta oluştu 17-18 mm arasi olunca igne oluyorum iğneden bir gün sonra, 36 saat sonra değerlendiriyorum ve sonra bir hafta gün aşırı ancak malesef olmadı bu ay femera ya başladım bakalım fark olacak mıÜçüncü deneme neden olmuyor ölçüleri kaç kaçtı yumurtaların ve ilişki sıklığı nasıldı ben bugün iğne olucam ya yarın akşam ilişkiye başla dedi bu akşamı boş geçicez yani dimi
Doktor neden bana bugün 5 vurul yarın akşam ilişki olsun dedi bilemedimBugün ikindi 5 te vurulursan ertesi gün sabah 5 oluyor üzerinden 36 saat geçince bi hesap et saati on göre ertesi gün müsait olacağın saate ayarlayıp vurul iğneyi bence
Ben ilk femera kullandım olmadı bu kez doktor değiştirdim bu doktor da klomen ile başladı tedaviye. İki hap ve iğneden sonra progestan a başlattı iki tane yumurtam gelişmiş 19. Mm olmuş ama perde gördü bende o perde bebeğin yerleşeceği yerde dedi doktor iki ay bu şekilde denicez olmazsa perdeyi kaldıracak ameliyatla Allahım inşallah Murat eder ilk iğne deValla neden olmuyor bilmiyorum nasip galiba .. uc kere kullandım klomen hep bir yumurta oluştu 17-18 mm arasi olunca igne oluyorum iğneden bir gün sonra, 36 saat sonra değerlendiriyorum ve sonra bir hafta gün aşırı ancak malesef olmadı bu ay femera ya başladım bakalım fark olacak mı
Doktor neden bana bugün 5 vurul yarın akşam ilişki yumurtana bağlı herhalde büyümesiyle alakalı galiba net ilişki saatini net öğren yanlış saat olmasın
Hayırlısı canım inşallah bu güzel ayda olucak inanıyorum benValla neden olmuyor bilmiyorum nasip galiba .. uc kere kullandım klomen hep bir yumurta oluştu 17-18 mm arasi olunca igne oluyorum iğneden bir gün sonra, 36 saat sonra değerlendiriyorum ve sonra bir hafta gün aşırı ancak malesef olmadı bu ay femera ya başladım bakalım fark olacak mı
İğne olan gün boş geçer doğru vermiş ilişki takvimini canım iğneden sonraki iki gun ve sonra bi bes gün falan gün aşırı ilişki önerirler geneldeHayırlısı canım inşallah bu güzel ayda olucak inanıyorum benBana bugün 5 vurul dedi yarın akşam ilişki olsun dedi yanlış zamanlama mı verdi acaba sence
Çok sağol canım hayırlısı bakalım artık 24-40 saat arası çatlama oluyormuş sanırım bugün boş geçip yarın başlıcaz inşallah olur nasipİğne olan gün boş geçer doğru vermiş ilişki takvimini canım iğneden sonraki iki gun ve sonra bi bes gün falan gün aşırı ilişki önerirler genelde
Herşey de vardır bi hayır canım bizim için böylesi hayırlı demekki 1 tane olsun sağlıklı olsun doktorunun dediği gibiBugün doktora gittim ya canım doktor dedi yumurta gelişmiş güzel 17 mm dedi bende sonra tek yumurtamı var üzüldüm keşke daha çok olsaydı dedim güldü hayır tek yumurta olsun büyümüş olsun daha sağlıklı bizim istediğimiz her zaman tek yumurta ve sağlıklı olması dedi bende mutlu oldum sonra
Aynen öyle canım bende iğnemi oldum an itibariyle hayırlısı bakalımHerşey de vardır bi hayır canım bizim için böylesi hayırlı demekki 1 tane olsun sağlıklı olsun doktorunun dediği gibi
Hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberlerini de alırızAynen öyle canım bende iğnemi oldum an itibariyle hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?