Yaşınız genç hiç belli olmaz. Her ay aynı sayıda yumurta görünmüyor. Bir dahaki aylar belki daha fazla olur kim bilirTüp bebek yaptırmak için gittiğimiz doktorda 1 yumurta gözüktü yaşım 28 amh düşüklüğüm var 1 yumurtayla tüp bebek yapan var mı doktpr şansımın %50 altında olduğunu söyledi
Merhabalar bende bugün tedaviye başladım ve sağ 2 sol 1 olmak üzere 3 yumurta görüldü insallah döllenir bir yumurta olsun kaliteli olsun moralinizi yüksek tutun bu çok önemli benim amh 0.18Tüp bebek yaptırmak için gittiğimiz doktorda 1 yumurta gözüktü yaşım 28 amh düşüklüğüm var 1 yumurtayla tüp bebek yapan var mı doktpr şansımın %50 altında olduğunu söyledi
Benim0.12Merhabalar bende bugün tedaviye başladım ve sağ 2 sol 1 olmak üzere 3 yumurta görüldü insallah döllenir bir yumurta olsun kaliteli olsun moralinizi yüksek tutun bu çok önemli benim amh 0.18
2 arkadaşım da böyle oldu tek yumurta ile gebelik olduTüp bebek yaptırmak için gittiğimiz doktorda 1 yumurta gözüktü yaşım 28 amh düşüklüğüm var 1 yumurtayla tüp bebek yapan var mı doktpr şansımın %50 altında olduğunu söyledi
Altın yumurtadır belki öyle düşün ve doktorunu dinle o sana mutlaka doğru olanı söyleyecektir benim ilk tedavimde 4 yumurtam toplandı 3 ü olgun çıktı geriden gelen 2.günde döllendi ama devam edemedi transfer olamadım şuan 2.tedavimdeyim bugün iğnemin 5.günü ve 7 yumurtam gözüktü ikisi çok geriden geliyor ama geriden gelenleri büyütmek istiyor doktor sadece tek korkum Lh inanılmaz yüksek çıktı yumurtam çatladı sandım Cetrotide oldum bugün rahatladımTüp bebek yaptırmak için gittiğimiz doktorda 1 yumurta gözüktü yaşım 28 amh düşüklüğüm var 1 yumurtayla tüp bebek yapan var mı doktpr şansımın %50 altında olduğunu söyledi
Merhabalar bende tedavinin ilk günündeyim ilk deneyim benim için de amh 0.18 benimde 3 yumurta görüldüAltın yumurtadır belki öyle düşün ve doktorunu dinle o sana mutlaka doğru olanı söyleyecektir benim ilk tedavimde 4 yumurtam toplandı 3 ü olgun çıktı geriden gelen 2.günde döllendi ama devam edemedi transfer olamadım şuan 2.tedavimdeyim bugün iğnemin 5.günü ve 7 yumurtam gözüktü ikisi çok geriden geliyor ama geriden gelenleri büyütmek istiyor doktor sadece tek korkum Lh inanılmaz yüksek çıktı yumurtam çatladı sandım Cetrotide oldum bugün rahatladım
Ben varım. Tek yumurta ile kızım 9 aylık çok şükür. Sıkma canını her şey olacağına varir. Stres yapmaTüp bebek yaptırmak için gittiğimiz doktorda 1 yumurta gözüktü yaşım 28 amh düşüklüğüm var 1 yumurtayla tüp bebek yapan var mı doktpr şansımın %50 altında olduğunu söyledi
Dilerim ilkte o güzel haberi alırsın ilaç ne verdiler sanaMerhabalar bende tedavinin ilk günündeyim ilk deneyim benim için de amh 0.18 benimde 3 yumurta görüldü
Bir yumurta toplanıp mı oldu? Benim de rezervim çok düşük. Umut oldunuz şu anBen varım. Tek yumurta ile kızım 9 aylık çok şükür. Sıkma canını her şey olacağına varir. Stres yapma
Suan gonal f 225 menapur 150 vuruyorum dün başladım bugün de aynı doz uyguladım yarında aynı doz cuma kontrolüm var sizin dozlar ve ilaçlar nedirDilerim ilkte o güzel haberi alırsın ilaç ne verdiler sana
Merhaba havuz yöntemi ne oluyor tam olarak benimde amh 0,52 de o yüzden sordumHızlı davranmalisin.cnm.zaman kaybetme havuz yöntemi direk yaptır muhakak
2.3 kere yumurta toplama ile emriyolari dondurarak havuz birikimi kumbara gibi düşününMerhaba havuz yöntemi ne oluyor tam olarak benimde amh 0,52 de o yüzden sordum
Kenarda emriyo kalsın diye menepoz oranı amh düşük olunca yüksek olunca menepoz girilmeden yumurtaları toplama gibiMerhaba havuz yöntemi ne oluyor tam olarak benimde amh 0,52 de o yüzden sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?