1 yumurtam çıktı tüp bebek

• Konu Sahibi Konu Sahibi brfi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tüp bebek yaptırmak için gittiğimiz doktorda 1 yumurta gözüktü yaşım 28 amh düşüklüğüm var 1 yumurtayla tüp bebek yapan var mı doktpr şansımın %50 altında olduğunu söyledi
Yaşınız genç hiç belli olmaz. Her ay aynı sayıda yumurta görünmüyor. Bir dahaki aylar belki daha fazla olur kim bilir

Tüp bebek yaptırmak için gittiğimiz doktorda 1 yumurta gözüktü yaşım 28 amh düşüklüğüm var 1 yumurtayla tüp bebek yapan var mı doktpr şansımın %50 altında olduğunu söyledi
Merhabalar bende bugün tedaviye başladım ve sağ 2 sol 1 olmak üzere 3 yumurta görüldü insallah döllenir bir yumurta olsun kaliteli olsun moralinizi yüksek tutun bu çok önemli benim amh 0.18

Merhabalar bende bugün tedaviye başladım ve sağ 2 sol 1 olmak üzere 3 yumurta görüldü insallah döllenir bir yumurta olsun kaliteli olsun moralinizi yüksek tutun bu çok önemli benim amh 0.18
Benim0.12

Önemli olan yumurtanın sayısı değil kalitesi, sizin de yaş avantajınız var, tek 1 sağlıklı yumurta yeterli, bu sizi sayısı çok daha fazla ama sağlıksız olan kişilere göre avantajlı bile yapabilir, o yüzden bu çerçeveden bakıp pozitif düşünün bence. Erken yaşta amh ınıza baktırıp yol alabildiğiniz için de gayet bilinçli davranmışsınız, bu yönden de avantajlısınız. Son olarak h er döngüde, uygulanan protokolle birlikte, yumurta sayısı da değişiyor bu arada, ve tamamen şansa bağlı, matematiksel bir algoritması yok, hepsi birbirinden bağımsız. Bol şans ve kolaylıklar diliyorum

2 arkadaşım da böyle oldu tek yumurta ile gebelik oldu

Havuz yöntemine başlayın işinizi şansa bırakmayın inşallah nasibinizde olsun

Altın yumurtadır belki öyle düşün ve doktorunu dinle o sana mutlaka doğru olanı söyleyecektir benim ilk tedavimde 4 yumurtam toplandı 3 ü olgun çıktı geriden gelen 2.günde döllendi ama devam edemedi transfer olamadım şuan 2.tedavimdeyim bugün iğnemin 5.günü ve 7 yumurtam gözüktü ikisi çok geriden geliyor ama geriden gelenleri büyütmek istiyor doktor sadece tek korkum Lh inanılmaz yüksek çıktı yumurtam çatladı sandım Cetrotide oldum bugün rahatladım

Merhabalar bende tedavinin ilk günündeyim ilk deneyim benim için de amh 0.18 benimde 3 yumurta görüldü

Ben varım. Tek yumurta ile kızım 9 aylık çok şükür. Sıkma canını her şey olacağına varir. Stres yapma

Benim de amh düşüklüğüm var 0,41. 9 yumurtam döllendi sadece 1 tane 3. gün yumurtam var transfer olacağım. Umudumuzu kaybetmemeliyiz yapıcak bişey yok

Benimde zamanında 19 yumurta toplanmıştı 1 tane 3.gün embriyosu kaldı sadece oda tuttu 3.5 yaşında şuan yeterki ol desin rabbim şuan kardeş için gittik ama tutmadı 2 tane kaliteli embriyo olmasına rağmen zaman geçtikçe şans azalıyor amh 0.70 FSH 10 larda hiç ummadığın zamanda oluyor nasip bu işler

merhaba, benim amh 0,3 yaş temmuzda 30 olacak. İlk transferimde 4 yumurta toplanmış. 3’ü dejenere olmuş 1 tanesi 5. Güne ulaştı transfer oldum ama tutmadı. Geçen hafta salı günü adetin 1. Günü ikinci tedaviye başladık. Cuma günü opu olacak. 5 yumurta görünüyor. Doktorum taze transferden umutlu yine bakalım.

Gonal f 225, pergovoris, letrol ve son 4 gündür de cetrotide kullanıyordum bugün iğneler bitti. 10.30’da çatlatma iğnesi vurdum. Progesteron için sabah tesr verdim.

Hepimiz için güzel, hayırlı haberler gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…