- 25 Mart 2025
- 297
- 59
- 13
- 33
Çok teşekkür ederimKenarda emriyo kalsın diye menepoz oranı amh düşük olunca yüksek olunca menepoz girilmeden yumurtaları toplama gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimKenarda emriyo kalsın diye menepoz oranı amh düşük olunca yüksek olunca menepoz girilmeden yumurtaları toplama gibi
Evet bir yumurta toplandı. Taze transfer oldu. Benimde düşüktü.Bir yumurta toplanıp mı oldu? Benim de rezervim çok düşük. Umut oldunuz şu an
Ay maşallah çok sevindim.Evet bir yumurta toplandı. Taze transfer oldu. Benimde düşüktü.
Bana ilk denemem de menapur vermişti ama bana etki etmedi inşallah size edecektir dozu yüksek vermiş şuan gonalf 225 pergoveris 75 kullanıyorumSuan gonal f 225 menapur 150 vuruyorum dün başladım bugün de aynı doz uyguladım yarında aynı doz cuma kontrolüm var sizin dozlar ve ilaçlar nedir
Ben bugün 3 gundeyim sizin kaçıncı gün sizin tedablviniz nerde oluyor acabaBana ilk denemem de menapur vermişti ama bana etki etmedi inşallah size edecektir dozu yüksek vermiş şuan gonalf 225 pergoveris 75 kullanıyorum
0.12 amh fsh 10Canım senin amh kaç 1 yumurta mı göründü sende
Merhaba,Tüp bebek yaptırmak için gittiğimiz doktorda 1 yumurta gözüktü yaşım 28 amh düşüklüğüm var 1 yumurtayla tüp bebek yapan var mı doktpr şansımın %50 altında olduğunu söyledi