• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yumurtam çıktı tüp bebek

• Konu Sahibi Konu Sahibi brfi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu ay bende 1 yumurta var mesela onu alıyolar donduruyolar 2 ay ne kadar varsa alıp öyle işlem yapıyolar

Suan gonal f 225 menapur 150 vuruyorum dün başladım bugün de aynı doz uyguladım yarında aynı doz cuma kontrolüm var sizin dozlar ve ilaçlar nedir
Bana ilk denemem de menapur vermişti ama bana etki etmedi inşallah size edecektir dozu yüksek vermiş şuan gonalf 225 pergoveris 75 kullanıyorum

Bana ilk denemem de menapur vermişti ama bana etki etmedi inşallah size edecektir dozu yüksek vermiş şuan gonalf 225 pergoveris 75 kullanıyorum
Ben bugün 3 gundeyim sizin kaçıncı gün sizin tedablviniz nerde oluyor acaba

Daha tedaviye başlamadan ultrasonda baktıysa bir görünmesi normal değil mi benim hiç görünmüyordu ağlayarak eve gittim. İğnelere başladık 0 umut. İğneler büyüttü kontrole bir gittik 7, 8 yumurta görünüyor. Çok aşırı mutlu oldum. Sonra hepsi toplandı döllendi hiçbiri de tutmadı ama olsun yani nasip oradan sonrası. Yani demem o ki ilk muayeneye takılmayın iğnelerden sonrası önemli

Tüp bebek yaptırmak için gittiğimiz doktorda 1 yumurta gözüktü yaşım 28 amh düşüklüğüm var 1 yumurtayla tüp bebek yapan var mı doktpr şansımın %50 altında olduğunu söyledi
Merhaba,
Benimde yumurta sayım az.3 tane toplandığını duyduğumda yıkılmıştım.Herkes 20 tane toplandı 10 tane döllendi.3-5 tane donduruldu diyordu çünkü.Acayip bozulmuştum.Benim toplanan 3 taneden son ana kadar kaç tane kalacak diye dert edindim kendime.Ama 3 tanesi de döllendi ve 3ü de donduruldu.Yani sıfır kayıp. Bir sonraki ay bir daha toplattım.6 tane toplandı 5i döllendi 2 si donduruldu sadece.

Demem o ki sende bende bir yumurtanın döllenmesiyle oluştuk.İçini ferah tut.Sayı çok önemli değil kalitesi önemli.bu ay 1 olan gelecek ay 5 de çıkabilir. Ama kalitesiz ise sayının önemi kalmıyor.Kalite arttıracak beslenme düzenine geçin.Ve en önemlisi mentalinizi toparlayın.Elinizden geleni yapıp gerisini Takdiri ilahiye bırakmamız gerek.

Pes etme birden fazla da doktor görüşü al.Ve kendine güven canım🌸

Merhaba
Her ay değişiyor antral folikül sayısı doktorum bana bir kaç ay takip edelim en fazla saydığımız zaman tedaviye başlarız demişti.
Gerçekten bir zaman 3 olan sayı bir zaman 8 olmuştu adet döngümüzle değişiyormuş.
Bununla birlikte, kullanılan ilaçlar yumurtalıklarımızı uyardığı için beklenenden daha fazla yumurta da elde edilebiliyor.
Sayı az olunca 5. Güne kadar gitmeyi riske etmeyip 3. Günde transfer sağlanıyor çünkü rahim bir embriyo için en güzel ortammış laboratuvar şartlarına göre :)

Ve arkadaşlarında dediği gibi önemli olan sayı değil kalite ve nasip kısmet. Fazla yumurta olunca insan kendini daha garantide hissediyor bu transfer olmasada geride embriyom var gibi ama işte o altın yumurtayı yakaladı mı zaten yetiyor :) Biliyorum zor ama stres olmamaya çalışın ne kadar mucize örnekler var.

Merhabalar ben de amh 0.43 ile tedavi oldum, ilk seferde 4 yumurtam gorundu ama ikisi ilaca tepki verdi, bir embriyo oldu, ikinci sefer 5 yumurta goruldu, ucu ilaca tepki verdi fakat toplandiginda yine sadece bir yumurta saglikli cikti , son toplamada iki yumurtam gelisti ikisi de saglikli dendi ama yine birisi dollenmedi yine bir embriyom oldu, 3 toplama ile 3 embriyo yani her toplamada bir embriyom oldu, ilk transferimden 21 haftalik gebeyim 35 yasindayim sizin yasiniz daha genc umudunuzu yitirmeyin :)

Back
X