10 -11 haftalık hamilelikte kaç kilo aldınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi panikatak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

panikatak

Ziyaretçi
slm bayanlar 10 - 11 haftalık hamileler, bu haftalarda kilo alanlarınız varmı.varsa ne kadar aldınız. :uhm:

hehe:) ben 4 kilo aldım 57ydim hamile olduuğumu öğrendiğim zamn şimdi 13 hatalık hamileyim ve 61 kiloyum:) çok aldım tabi ama bünyem sanırım kilo almaya çok müsait. birde aşırı ymk yemee başladım geçti ama artık dün tartıldığımda 1 kilo vermişim:)

canım bende o haftalarda 4 kilo almıstım almayada devam ediyorum suan 16 haftalık toplamda 7 kilo aldım

ben o ayda 2 kılo almıştım..doktorum çok aldın dedi.az yemeye çalış bile dedi.ama ben kılo almamıştım ya şişmiştim ozman :)))))) şimdi 68 kıloyum ama boyum 1 80.

ya size bişey daha sormak istiyorum.cinsiyetini öğrendim diyorsun.normal ultrasonlamı öğrendin? şimdiden tşk.

bu arada ben hiç kilo almadım.54 le başladım - 54 le devam ediyorum.9 hafta + 4 günlük hamileyim.aslında daha dikkatli ve dahadengeli besleniyorum.umarım sağlıklı şekilde hamileliğimizi geçiririz.

bu arada ben hiç kilo almadım.54 le başladım - 54 le devam ediyorum.9 hafta + 4 günlük hamileyim.aslında daha dikkatli ve dahadengeli besleniyorum.umarım sağlıklı şekilde hamileliğimizi geçiririz.

Beni hiç kılo almaman normal mi? Şimdi bende bunu merak ettim.

doktorum bana ilk 3 ayda en fazla 1 kilo almalısın demişti, tam dediği gibioldu...64 le hamile kaldım, 3. ay bittiğinde 65 olmuşum.

Beni hiç kılo almaman normal mi? Şimdi bende bunu merak ettim.

zaten bu yüzden bu başlık altında bu soruyu sordum. galiba herkesin alması gerekiyor.aslında dahada dikkat ediyorum.daha iyi besleniyorum.ama daha kilo artışı yok.endişeleniyorum.allah sağlıklı bi gebelik geçirmeyi nasip etsin.

endişelenmene gerek yokki kılo verenler bile oluyor yani.ama benimde çok elverişli vucudum kılo almaya yaaa((8

Ben 7 kilo verdim... Vermeye de devam ediyorum; çünkü bir şey yiyemiyorum, yesem de kusuyorum zaten. Doktorum, hatta birkaç doktora sorduğum için doktorlar demeliyim, bebeğin ilk 13 hafta zaten annenin depolarından beslendiğini, kilo vermenin hiçbir sakınca yaratmadığını söyledi.Bebeğin gelişiminde de herşey normal görünüyor..

bende 3 aylik hamisim,62 kiloyla kaldim,suan 63,5 kiloyum bazen tartiliyorum 63 kiloyum,fazla almamisim

bende şimdiye kadar 1kılo aldım kızlar

zaten kılolu kaldım hamıle almamayada ozen gosterıyorum açıkcası

ben 12 haftalıkken 1,5 ,, 2 kg almıstım yanlıs hatırlamıyorsam

hamilelikten önce 53 kiloydum şimdi 50 kiloyum.bakalım şimdilik almadım ama sonra ne olur bilemiyorum...

sevgili panik atak ikimizin bebişi tam anlamıyla yaşıt olcak sanırım bende 9+4 üm :))

Bende 2 kilo vermiştim o dönem çünkü mide bulantısından bişey yiyemiyordum. 4. aydan sonra almaya başladım. suandada 9 kilo aldım yani daha çok alırsın canım benim endişelenme.Hamileliğinin tadını çıkar sadece...

53 kiloydum bulantım da pek olmayınca 6 kilo aldım bu zamana kadar( 19 hafta) çok iştahlıyım ve acayıp tatlı yiyorum bu aralar.

kızlar hepinize merhaba.10-11 haftalık hamilelikte az kilo almış olmanız daha iyi.1-2 kilo gibi.çünkü inanın sonra daha hızlı ve fazla kilo alıyorsunuz.ben hiç kilo alamıycam zannetmiştim 4-5 aydan sonra bir hızlandı kilo alışım 20 kilo oldu toplamda.ama kilo almıycam diye sakın yemekten vazgeçmeyin dengeli düzenli sık ama azar azar yiyin.öpüldünüz Allah yardımcınız olsun.bu arada doğuma az kaldı dua edin bana emi taze hamişler öpüldünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…