10 -11 haftalık hamilelikte kaç kilo aldınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi panikatak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar size kendi deneyimlerimi soyluyum. ilk 3 ayda en fazla 1 kilo alın. daha sonra 5. aya kadar 4 kilo almak normal. 5. aydan itibaren cok hızlanacaksınız su ıcsenız bıle bır anda gramlar artacak ben suanda 28 haftalıgım ve 8 kılo aldım normal olarak bu haftada 8-10 arası almak gerekırmıs doktor gayte ıyı gıttıgımı soyledı...

benden sıze kılo ozetı:)

bende 12 haftalığım daha kilo almadım ..almiim de zaten :))))))

ağlamak Istiyorum Yaaaa(( Pantolanlarim Olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrr(88888888888

ağlamak Istiyorum Yaaaa(( Pantolanlarim Olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrr(88888888888

kaç kilo aldın ?
kaç kilosun ?
kaç haftalık hamilesin ?
çok mu soru sordum :uhm:
hem doğumla çoğu veriliyormuş,

14. haftama kadar hiç kilo almadım

Ben de 12 haftalık oldum ve aslında kilo bile verdim. Ki benim vücudum da kilo almaya epey müsait. Ama yemek yiyemeyince verdim mecburen. Yeni yeni birşeyler yemeye başladım. Sanırım 1 hafta içinde 1 kilo kadar alırım. Zaten doktorum da 13. haftaya kadar almamaya bak demişti.

Canımcım bende sanırım 4 kilo aldım aslında yemem de fazla değil aksine eskisinden daha dengeli ve sağlıklı besleniyorum ama nedense böyle oldu..
Amann hiç takıntım da yok sağlıklı olsun da bebeğim:icecream:
Benim sadece göbekde toplandı kilocum.Bundan da çevremdekiler oğlum olacağını söylüyorlar bakalım.Sizin nerelerde kilonuz?

canım benim ilk bebeğimde kalçamda toplandı kilolarım kız oldu ikinci de ise göbeğimde toplandı oda kız oldu inanma böyle hurafelere ultrasonda görürsen işte o doğrudur 4aydan sonrakiler tabiii

canım benim ilk bebeğimde kalçamda toplandı kilolarım kız oldu ikinci de ise göbeğimde toplandı oda kız oldu inanma böyle hurafelere ultrasonda görürsen işte o doğrudur 4aydan sonrakiler tabiii

nurcancım benımde hem kalcam cok büyüdü hemde göbüşüm erkek olcak dedi dr bende inanmiyorum valla:1closedeyes:

nurcancım benımde hem kalcam cok büyüdü hemde göbüşüm erkek olcak dedi dr bende inanmiyorum valla:1closedeyes:

belki haklısınız ama arkadaşlar, ben dr'umla konuştum.bana hiç bir kocakarı lafına inanma, ama şu bir gerçekki kız bebekler ostrojen maddesini salgıladığı için annede daha çok kalça ve basen gelişir.göbek yayganlaşır.erkek bebeklerde bu madde üretilmediği için sivri durur karın demişti.çevremdede sivri karnı olan kadınlar genelde erkek doğurdu hep.kız bebeklere hamilelerde ise mide bulantısı ve kilo alımı daha çoktu.
CADIARZU

benim 9 haftalık 3 kilo aldım şuan 54 kiloyum, ilk hamileliğimde 58 kiloda doğum yapmıştım. doğumdan 2-3 ay sonra 45 kiloya düştüm

bende 11 hafta 3 günlük hamileyim ama kilo veriyorum hamile kaldığımda 62 kiloydum şuan 58 kiloyum ama ilk 4 ayda kilo verme bazılarında olabiliomuş
bende hiç bulantı kusma olmadı belkide ondandır

...........................................................................................

bu arada ben hiç kilo almadım.54 le başladım - 54 le devam ediyorum.9 hafta + 4 günlük hamileyim.aslında daha dikkatli ve dahadengeli besleniyorum.umarım sağlıklı şekilde hamileliğimizi geçiririz.

canım bende 9 hafta + 4 üm :) ve ben yarım kilo zor aldım ama bebeğe yaradığını düşünüyorum yediklerimin
öyle duydum çünkü eğer anne kilo almazsa ( çok fazla) tabi, bebek için iyiymiş o alıyormuş yani :) inşallah iyi bişeydir hakkımızda.

16.haftanin icine girdim ve 3 kilo kadar aldim ama fazla istahli degilim yaa o moralimi bozuyor:çok üzgünüm:

suan 14 haftalik hamileyim sadece 2 kilo aldim ama bulanti ve kusmam cok oldu bundan sonra galiba cok kilo alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…