- Konu Sahibi panikatak
-
sevgili panik atak ikimizin bebişi tam anlamıyla yaşıt olcak sanırım bende 9+4 üm :))
ağlamak Istiyorum Yaaaa(( Pantolanlarim Olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrr (88888888888
slm bayanlar 10 - 11 haftalık hamileler, bu haftalarda kilo alanlarınız varmı.varsa ne kadar aldınız. :uhm:
kaç kilo aldın ?
kaç kilosun ?
kaç haftalık hamilesin ?
çok mu soru sordum :uhm:
hem doğumla çoğu veriliyormuş,
canım benim ilk bebeğimde kalçamda toplandı kilolarım kız oldu ikinci de ise göbeğimde toplandı oda kız oldu inanma böyle hurafelere ultrasonda görürsen işte o doğrudur 4aydan sonrakiler tabiiiCanımcım bende sanırım 4 kilo aldım aslında yemem de fazla değil aksine eskisinden daha dengeli ve sağlıklı besleniyorum ama nedense böyle oldu..
Amann hiç takıntım da yok sağlıklı olsun da bebeğim:icecream:
Benim sadece göbekde toplandı kilocum.Bundan da çevremdekiler oğlum olacağını söylüyorlar bakalım.Sizin nerelerde kilonuz?
canım benim ilk bebeğimde kalçamda toplandı kilolarım kız oldu ikinci de ise göbeğimde toplandı oda kız oldu inanma böyle hurafelere ultrasonda görürsen işte o doğrudur 4aydan sonrakiler tabiii
canım benim ilk bebeğimde kalçamda toplandı kilolarım kız oldu ikinci de ise göbeğimde toplandı oda kız oldu inanma böyle hurafelere ultrasonda görürsen işte o doğrudur 4aydan sonrakiler tabiii
nurcancım benımde hem kalcam cok büyüdü hemde göbüşüm erkek olcak dedi dr bende inanmiyorum valla:1closedeyes:
bu arada ben hiç kilo almadım.54 le başladım - 54 le devam ediyorum.9 hafta + 4 günlük hamileyim.aslında daha dikkatli ve dahadengeli besleniyorum.umarım sağlıklı şekilde hamileliğimizi geçiririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?