11 haftalık hamileyim bende 4,5 kilo aldım. hiç bulantım olmadı iştahım çok açık. ama ekşi ve tuzlu çok yiyorum. hamilelik öncesi çok tatlı yerdim şimdi aklıma bile gelmiyor.
çok kilo alıcam gibi geliyor. korkuyorumda veremem diye. ne yapmam lazım bilemiyorum. bebişim sağlıklı doğsun kiloyu sorun etmem herhalde diyorum ama :))
15 haftalık hamileyim,hiç kilo almadım.Ama ben ormalde de kilolu denebilecek bir düzeyde olduğum için önceden kilolu olanlar hamilellikte fazla yağ tutup kilo almıyorlar diye duymuştum.Şimdilik te öyle çok şükür.Öyle ki ikiz bekliyor olmama rağmen karnım bile belli olmuyor diyebilirim,ama normalde de göbeğim vardı heheheh .Üstelik hiç mide bulantım iştahsızlığım da olmadı.Fakat tam kış çıkışı ve bu bahar döneminde söylemesi ayıp deli gibi portakal,kivi,çilek,muz gibi meyveler tükettim,tüketiyorum,bunlarf beni korumuş olabilir.Herkese bol meyve tavsiye ediyorumyerimseniben
13+2 yım 2 kg aldım cok aldım ya kıtaptan baktım ilk 3 ayda 1 kg almak gerekmıs ben 2,5 almıs oluyorum napıyım hayrlısı ıns su 2, 3 aydada 2 ile kaparım ozaman süper olur
11 haftalıkken ben 1 kilo vermiştim suan 23 haftama girdim ve allaha sukur 2 kilo aldım bu durumumdanda gayet memnunum doktorum ilk 5 ay içinde 2 kilo almalısın demişti ve son aylarda zaten istemsiz kilo alacaksın dikkat et dedi ben hala dikkat ediyorum 58dim 60 oldum
ben ilk 17 hafta hic kilo almamistim cok bulanti ve kusmalardan dolayi aksine zayiflamistim...kizlar sizin kilolar yinede fazla geldi bana...ilk 3 ay kilo alinmamasi hatta alinacaksa bile en fazla 1 kilo alinmasi uygunmus....
benim 19.hafta 2 kilo aldım.. ama ilk aylarda aldım onu da sanırım. çünkü iştahım çok açılmıştı.hatta annem böyle giderse beni de geçersin demişti :) kendisi ilk bebeğinde 20 kilo almış da :)
ben imreniyorum kilo alanlara çünkü ben 14.haftadayım ve hiiiç kilo alamadım mide bulantılarım ve tiksinmeden dolayı sanırım..doktorum ise alırsın daha çok erken dedi bi sakıncası olsa mutlaka sölerdi zaten 16.haftaya kadar senin yediklerinden beslenmicek depondan alıcak dedi..
kilo ilk aylar kişiden kişiye değişiyor bende ilk 4 ayda 5 kilo verdim çünkü bulantılarım fazlaydı suan doğumuma neredeyse 10 gün var ve 16 kilo almış durumdayım son aylar daha çok aalınıyor
selam bende o hafta da kılo almadım
su an 18 haftalıgım 3 bucuk kılo almısım
4 de denebılır
65 le hamıle kalmıstım
dıkat etmedım aslında ama abartmadım da ıstahım acıldı dıye
sonucta bebek daha 500 gr bıle olmadı bu kadar kılo fazla bıle bence bana