10+4 hamileyim öneri var mı ilk hamileligim

UTEM1530

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
27
12
3
30
Cok heycanliyim cinsiyetini suan ne yaptigina kadar herseyini merak ediyorum bugun asiri yorgun hissettim kendimi ayakta duracak halim yoktu dogumu simdiden dusunuyorum bi kac arkadas toplandik gecen normal dogum yapan sakin normal yapmayin diyo sezaryan yapanda cok zorlandim diyor ben normal istiyorum rabbim izin verirse sizin dusuncelerinizde cok onemli benim icin ha birde erkek olursa Atınç kız olursa İz olsun istiyoruz ismini ama herkes oyle isimmi olur diyor sizce

Normal Doğum yapmayın diyen zihniyet nasıl bir insan zihniyeti?? Normal Doğum yapabilmek için bi haftadır egzersiz yapıyorum bebeğim ters çünkü hergünüm ağlamaklı. Senin normal doğurmam bebeğin be senin sağlığın için en iyisi. İlk bebeğim diyorsun gencecik ameliyat olup napcan? Allah kimseyi mecbur bırakmasın mecbur kalırsan tabi sezeryan. Ama normal Doğum süreci olursa mutlaka normal doğur . İkinci bebeğime hamileyim ilkim normal 100 tane doğursam o sancıyı çekip kucağıma almak isterim be sütte sorun yaşadım ne kanamada . Ayağa kalktım hemen şükürler olsun.

Cok şükür canımm benimm insallah bir sıkınti yaşamadan normal doğumla bebegini kucagina alirsin

İsimler cidden garip. Hani şevkinizi kırmak istemem ama koyacağımız isimlerden mesul durumdayız. Hep bebek kalmayacaklar.. Okul hayatları olacak, iş hayatı, evlilik, çoluk çocuk derken bir gün onlar da yaşlanacak dede nine olacak. İz nine Atınç dede.. Kulağa nasıl geliyor sizce? İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.. Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın.

normal de sezeryan da bi dogum sekli. hangisine daha yakin hissedersen onu yap. doguma yaki daha saglikli karar verirsin.

Henuz bunlari dusunmek icin cok erken degil mi?

Allah hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin isim konusunda
Ben Herkese katılıyorum:) iz biraz olmamış sanki

gun gun hamulelik takvumi diye bir bolum var. Ordan takip edebilirsiniz icerde olanı biteni. dogum konusunu ne cok okuyun ne cok konusun tavsiye ederim. Daha 7 ay var. Mide bulantin yoksa hamilelogin tadini cikar. Soylemeden gecemicem isimleri çok mu aradınız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…