10 ay bitti bebek yok

alcapone1981

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2015
11
4
1
43
Kızlar yeni evliyim 14 subat da 1.yıl bitecek henüz bebek yok 40 günde 1 adet oluyorum düzenli olarak. hiç korunmadık 4 gün geçti daha öncede 10 gün geçmişti adet olmuştum göğüs ağrısı sırt ağrısı var lekelere vs yok

Doktora sorsaniz daha faydalı cevap verir bence

arkadaşım doktora gidin bizde de aynı sıkıntı oldu 1 sene olmadı adetler normal hormonlar normal derken bende pco oldugunu, eşimde de varikosel(sperm kanallarını besleyen damarlarda genişleme sonucu oranın daha fazla ısınarak spermlerin verimsiz olması,spermler sıcaga gelemiyor malesef) denen bi rahatsızlık oldugunu ögrendik hemde ikimizde hiçbir hastalık belirtisi yokken biz şok biz iptal tabi.. sonuç eşim ameliyat oldu sperm sayı ve hareketliliğinin normale dönmesini bekliyoruz

Doktora gitmeyi düşündün mü? 40 günde bir adet olurken neden gitmediniz? Normal değil ki.
Ben de 2-3 kete 40 günde bir oldum ilaç verdi doktor düzeldi.

Dr gittim herşey iyi dedi kimi 28 kimi 32 kimi 35 lik periyotlarla kanama görür dedi ben 35 ya da 40 günde 1 oluyorum bu normalmiş acelem 34 yaşındayım eşim 36 Dr kanama olunca gel ultrason yapcam dedi önceleri lay lay lom geliyordu şimdi stres başladı

eşine sperm testi yaptı mı

artık sperm kaliteleri düşük

biz bir yılın sonunda gittik ve sıfır sperm dediler

sonuç tüp bebek, başka tedavi kurtarmaz sizi dedi

yani bir yılın başında da sperm testi yapsa imiş aynı şeyi dermiş

boşuna bir yıl her ay bekledik gerildik vs

40 günde bir mi bence bunun için dr gitmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…