10 ay sonra boşanmak için sözleştik.

Yok aileler hiç sorun değil nadir görüşüyoruz zaten..

Evet yaşıyorduk. Kurtarmak istemiyorum açıkçası. Eski konulara sünger çekemiyorum dahada büyüyerek üzerime geliyorlar. affettim sandım affedememişim

Hakkınızda hayırlısı olsun o halde. Aileler 10 ay sonra da üzülecektir. Bu durumda uzatmanın manası yok. Ne kadar erken, o kadar iyi.

Şahsen, nikahlı kocamdan ayrılmayı kabul etmiş olsam dahi evlilik birlikteliği içindeyken başka kadın/lar/la görüşmesinden rencide olurdum herhalde.

Evlilik bağı olsa da çiftler anlaştığı sürece başkalarıyla flört edip cinsel ilişki yaşayabiliyor. Evlenmek için uygun kişiliğe sahip olmayıp yine de evlenen çiftler için uygun evlilik çeşidi bence.
Ünlüler de bu şekilde evlilik yaşıyor ama kadınlar çok kaldıramıyor gibi. Ben yabancıları biliyorum Türk ünlülerden pek emin değilim ama Kenan- Beren Doğulu böyle bir evlilik sürüyor bence boşanmadıkları için insanlara farklı geliyor boşatmaya çalışıyorlar 😄
Türkiyede uygulanması mümkün değil gibi o kadar yaygın olmaz kadınlar bu durumu kaldırsa da kıskanç erkekler karısının başka erkeklerle flört ettiği düşüncesiyle gözünü karartabilir.
Ama bence eşitlik olduğu sürece evliliğe uygun olmayıp evlenen kişiler deneyebilir.
E neden boşanmıyoruz.

Aramızda katolik nikahi mı var.

Ya da biz manyak mıyız.

Hakim orda. Avukat orda. Imam orda. Boşanmak bu kadar zor olmamalı🙄

10 ay uzun bir süre bence ev arkadaşlığı için.Sizin olmasa da eşinizin hayatına muhakkak biri girer.Gönül ilişkisi olmasa bile günübirlik şeyler yaşayabilir.Adamin bunları yaptığını bilerek onun gömleklerini yıkayıp önüne yemek koymak canınızı sıkar.Ailelerle aynı şehirde değilseniz evleri ayırabilirsiniz.O da mümkün değilse herkes kendi odasını temizler,kendi camasirini yıkar,kendi yemeğini yapar.
Bizim de eşimle öyle bir raddeye geldiğimiz dönem oldu.Bi gün yemekten sonra tabağını masada bıraktı."Biz neyiz"dedim."Ev arkadaşıyız" dedi.O zaman o tabağı alıp makinaya koyuyorsun dedim.Özetle adamın dışarda canının istediği gibi gezip tozup,evliymis gibi evi temiz,yemeğini hazır vs bulmasını sağlamayın.

Yani bosanmayi kafaya koyduysaniz evde ev arkadaşı gibi yasayin. Yatakları ayırın, faturalari felan bölün.

Evlilik öncesi ihanet. Benim kafamda bitmişti aslında evlenmeyecektim ama yaptıgım şeyler yüzünden ben ittim oldum ailem falanda bunu söyledi. Bile bile evlendim ve patlak verdi işte yapamıyorum evde sürekli mutsuzuz
hımm ..öncelikle ihanetin hiçbir kılıfı olamaz senin itmiş olman gibi. karaktersizlikle alakalı birşey bu . evlenmeden önce iyi düşünseymişsin keşke ama olan olmuş evlenmişsin kafandan atamaman çok normal ihanet sonuçta karşılıklı yıpranmaktansa ayrılmak doğrusu gibi görünüyor

E neden boşanmıyoruz.

Ya da biz manyak mıyız.

Bu çiftler birbirini de seviyor ama 😄 sadece maymun iştahlılar sanırım. Evliliğin getirdiği sadakata tam uymuyorlar ama sevdikleri kişiyle de evleniyorlar. Bence evlenmemek daha mantıklı böyle kişiler için ama evleniyorlarsa da en azından böyle çözüm bulmuşlar.
Çiftler aralarında anlaşıyorlarsa bize laf söylemek düşmez :) herkesin ilişkisi kendine 😄

Hakkınızda hayırlısı olsun o halde. Aileler 10 ay sonra da üzülecektir. Bu durumda uzatmanın manası yok. Ne kadar erken, o kadar iyi.

Şahsen, nikahlı kocamdan ayrılmayı kabul etmiş olsam dahi evlilik birlikteliği içindeyken başka kadın/lar/la görüşmesinden rencide olurdum herhalde.

Evet bende görüşmesin istiyorum. ama ayrıyken cinsellik yaşamak ne kadar uygun olur ne kadar kaldırabilirim bilmiyorum

E neden boşanmıyoruz.

Ya da biz manyak mıyız.

evet ama ben şuan boşanma + tepkileri kaldıramam. o kadar güçlü hissetmiyorum

Evlenmeden düzelmeyen şeylerin evlendikten sonra düzelebileceğini düşünerek hastalıkta sağlıkta varlıkta ve yoklukta beraber olmaya söz verip aklınızdaki soru işaretleriyle birlikte imza atmakta ne bileyim :işsiz:

Evet bende görüşmesin istiyorum. ama ayrıyken cinsellik yaşamak ne kadar uygun olur ne kadar kaldırabilirim bilmiyorum

evet ama ben şuan boşanma + tepkileri kaldıramam. o kadar güçlü hissetmiyorum

Boşandığın için gelecek tepkileri kaldırmak, aldatılmanın verdiği histen kurtulmaktan daha hızlı ve kolay olacaktır. Kırılan gururun tesellisi olmuyor.

10 ay uzun bir süre bence ev arkadaşlığı için.Sizin olmasa da eşinizin hayatına muhakkak biri girer.Gönül ilişkisi olmasa bile günübirlik şeyler yaşayabilir.Adamin bunları yaptığını bilerek onun gömleklerini yıkayıp önüne yemek koymak canınızı sıkar.Ailelerle aynı şehirde değilseniz evleri ayırabilirsiniz.O da mümkün değilse herkes kendi odasını temizler,kendi camasirini yıkar,kendi yemeğini yapar.
Bizim de eşimle öyle bir raddeye geldiğimiz dönem oldu.Bi gün yemekten sonra tabağını masada bıraktı."Biz neyiz"dedim."Ev arkadaşıyız" dedi.O zaman o tabağı alıp makinaya koyuyorsun dedim.Özetle adamın dışarda canının istediği gibi gezip tozup,evliymis gibi evi temiz,yemeğini hazır vs bulmasını sağlamayın.
Kendiside söyledi zaten mutfak dağınıksa ben toplarım vs vs. bu arada çaba harcamayan benim. kendisi elinden geleni yaptı ama benden bişey göremeyince pes etti ve konuyu açtı mutsuz oldugunu böyle bişey beklemediğini ..

Yani bosanmayi kafaya koyduysaniz evde ev arkadaşı gibi yasayin. Yatakları ayırın, faturalari felan bölün.
ikimizde çalışıyoruz zaten ortak harcıyoruz ev için

hımm ..öncelikle ihanetin hiçbir kılıfı olamaz senin itmiş olman gibi. karaktersizlikle alakalı birşey bu . evlenmeden önce iyi düşünseymişsin keşke ama olan olmuş evlenmişsin kafandan atamaman çok normal ihanet sonuçta karşılıklı yıpranmaktansa ayrılmak doğrusu gibi görünüyor

evet..

Evlilik bağı olsa da çiftler anlaştığı sürece başkalarıyla flört edip cinsel ilişki yaşayabiliyor. Evlenmek için uygun kişiliğe sahip olmayıp yine de evlenen çiftler için uygun evlilik çeşidi bence.
Ünlüler de bu şekilde evlilik yaşıyor ama kadınlar çok kaldıramıyor gibi. Ben yabancıları biliyorum Türk ünlülerden pek emin değilim ama Kenan- Beren Doğulu böyle bir evlilik sürüyor bence boşanmadıkları için insanlara farklı geliyor boşatmaya çalışıyorlar 😄
Türkiyede uygulanması mümkün değil gibi o kadar yaygın olmaz kadınlar bu durumu kaldırsa da kıskanç erkekler karısının başka erkeklerle flört ettiği düşüncesiyle gözünü karartabilir.
Ama bence eşitlik olduğu sürece evliliğe uygun olmayıp evlenen kişiler deneyebilir.
Son cümle beni benden aldı ..
Evlilik müessesesi o kadar basit ve düşük değildir..Herşeyden önce kendisine saygısı olan bunu yapmaz/yapamaz

Evlilik öncesi ihanet. Benim kafamda bitmişti aslında evlenmeyecektim ama yaptıgım şeyler yüzünden ben ittim oldum ailem falanda bunu söyledi. Bile bile evlendim ve patlak verdi işte yapamıyorum evde sürekli mutsuzuz
İşin içinde ihanet varsa evlenmeniz hata olmuş zaten.
Madem mutlu değilsiniz ayrılın o zaman. Aileler ne karışır ki.
Sizin hayatınız.

Bende evlilik bumuymuş ya ne monotonmuş dedim :) ama sonra alışılıyor dediğiniz gibi
kesinlikle .daha 1.gün kavga etmiştik hic unutmuyorum😁

Boşandığın için gelecek tepkileri kaldırmak, aldatılmanın verdiği histen kurtulmaktan daha hızlı ve kolay olacaktır. Kırılan gururun tesellisi olmuyor.
Tepki derken annem çok üzülür. Aldatması konusunda net bilgiye sahip değilim yani cinsel ilişki oldu mu olmadı mı ondan emin değilim. Ben bazen çok kırıcı olabiliyorum onu kırdım her konuda özgüvenini yerle bir ettim. Eğer sadece konuştuysa dertleştiyse kabul edebilirim benimde bazen ihtiyacım oluyor başka bi sese başka bi yoruma . Ama cinsel ilişki olup olmadıgı konusunda net olamadıgım için çok bocalıyorum olmadı diyor ama tam içim rahat olmuyor hep tedirginim mutsuzum

Merhabalar hanımlar 26 yaşımdayım 2 aylık bir evliliğim var ama sürdüremiyoruz. Henüz yeni evli oldugumuz için hemen boşanmak istemedik aileler için, ama 1 yıl dolduktan sonra anlaşmalı olarak boşanacağız. Bu süre içinde evin içinde nasıl davranmalıyım. düşman değiliz ev işlerine yardımcıdır kendisi . ama bu evliliğin açık ilişki olmasınıda istemiyorum. yorumlarınızı bekliyorum

Nedeni evlilikten önce bana ihanet etmesi aştım sandım düzelir sandım bana elinden geleni yapacağını söyledi . ki yaptıda herkonuda destek oldu olmaya devam ediyor ama bende sevgi tükenmiş malesef.
Şeytan sizle uğraşıyo valla bak görürsün kendiliğinden düzelir ınsalh çok erken

Back
X