- Konu Sahibi nailenamel
bende girdim vallahi.paravan evliliği burda duydum.bir de şimdi açık evliliği duydum.başka evlilik çeşidi varsa söyleyin kızlar vallahi bilmiyorumTeşekkür ederim. Bir yaşıma daha girdim.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende girdim vallahi.paravan evliliği burda duydum.bir de şimdi açık evliliği duydum.başka evlilik çeşidi varsa söyleyin kızlar vallahi bilmiyorumTeşekkür ederim. Bir yaşıma daha girdim.![]()
Yok aileler hiç sorun değil nadir görüşüyoruz zaten..
Evet yaşıyorduk. Kurtarmak istemiyorum açıkçası. Eski konulara sünger çekemiyorum dahada büyüyerek üzerime geliyorlar. affettim sandım affedememişim
E neden boşanmıyoruz.Evlilik bağı olsa da çiftler anlaştığı sürece başkalarıyla flört edip cinsel ilişki yaşayabiliyor. Evlenmek için uygun kişiliğe sahip olmayıp yine de evlenen çiftler için uygun evlilik çeşidi bence.
Ünlüler de bu şekilde evlilik yaşıyor ama kadınlar çok kaldıramıyor gibi. Ben yabancıları biliyorum Türk ünlülerden pek emin değilim ama Kenan- Beren Doğulu böyle bir evlilik sürüyor bence boşanmadıkları için insanlara farklı geliyor boşatmaya çalışıyorlar
Türkiyede uygulanması mümkün değil gibi o kadar yaygın olmaz kadınlar bu durumu kaldırsa da kıskanç erkekler karısının başka erkeklerle flört ettiği düşüncesiyle gözünü karartabilir.
Ama bence eşitlik olduğu sürece evliliğe uygun olmayıp evlenen kişiler deneyebilir.
hımm ..öncelikle ihanetin hiçbir kılıfı olamaz senin itmiş olman gibi. karaktersizlikle alakalı birşey bu . evlenmeden önce iyi düşünseymişsin keşke ama olan olmuş evlenmişsin kafandan atamaman çok normal ihanet sonuçta karşılıklı yıpranmaktansa ayrılmak doğrusu gibi görünüyorEvlilik öncesi ihanet. Benim kafamda bitmişti aslında evlenmeyecektim ama yaptıgım şeyler yüzünden ben ittim oldum ailem falanda bunu söyledi. Bile bile evlendim ve patlak verdi işte yapamıyorum evde sürekli mutsuzuz
Bu çiftler birbirini de seviyor amaE neden boşanmıyoruz.
Aramızda katolik nikahi mı var.
Ya da biz manyak mıyız.
Hakim orda. Avukat orda. Imam orda. Boşanmak bu kadar zor olmamalı![]()
Hakkınızda hayırlısı olsun o halde. Aileler 10 ay sonra da üzülecektir. Bu durumda uzatmanın manası yok. Ne kadar erken, o kadar iyi.
Şahsen, nikahlı kocamdan ayrılmayı kabul etmiş olsam dahi evlilik birlikteliği içindeyken başka kadın/lar/la görüşmesinden rencide olurdum herhalde.
E neden boşanmıyoruz.
Aramızda katolik nikahi mı var.
Ya da biz manyak mıyız.
Hakim orda. Avukat orda. Imam orda. Boşanmak bu kadar zor olmamalı![]()
Evet bende görüşmesin istiyorum. ama ayrıyken cinsellik yaşamak ne kadar uygun olur ne kadar kaldırabilirim bilmiyorum
evet ama ben şuan boşanma + tepkileri kaldıramam. o kadar güçlü hissetmiyorum
Kendiside söyledi zaten mutfak dağınıksa ben toplarım vs vs. bu arada çaba harcamayan benim. kendisi elinden geleni yaptı ama benden bişey göremeyince pes etti ve konuyu açtı mutsuz oldugunu böyle bişey beklemediğini ..10 ay uzun bir süre bence ev arkadaşlığı için.Sizin olmasa da eşinizin hayatına muhakkak biri girer.Gönül ilişkisi olmasa bile günübirlik şeyler yaşayabilir.Adamin bunları yaptığını bilerek onun gömleklerini yıkayıp önüne yemek koymak canınızı sıkar.Ailelerle aynı şehirde değilseniz evleri ayırabilirsiniz.O da mümkün değilse herkes kendi odasını temizler,kendi camasirini yıkar,kendi yemeğini yapar.
Bizim de eşimle öyle bir raddeye geldiğimiz dönem oldu.Bi gün yemekten sonra tabağını masada bıraktı."Biz neyiz"dedim."Ev arkadaşıyız" dedi.O zaman o tabağı alıp makinaya koyuyorsun dedim.Özetle adamın dışarda canının istediği gibi gezip tozup,evliymis gibi evi temiz,yemeğini hazır vs bulmasını sağlamayın.
ikimizde çalışıyoruz zaten ortak harcıyoruz ev içinYani bosanmayi kafaya koyduysaniz evde ev arkadaşı gibi yasayin. Yatakları ayırın, faturalari felan bölün.
hımm ..öncelikle ihanetin hiçbir kılıfı olamaz senin itmiş olman gibi. karaktersizlikle alakalı birşey bu . evlenmeden önce iyi düşünseymişsin keşke ama olan olmuş evlenmişsin kafandan atamaman çok normal ihanet sonuçta karşılıklı yıpranmaktansa ayrılmak doğrusu gibi görünüyor
Son cümle beni benden aldı ..Evlilik bağı olsa da çiftler anlaştığı sürece başkalarıyla flört edip cinsel ilişki yaşayabiliyor. Evlenmek için uygun kişiliğe sahip olmayıp yine de evlenen çiftler için uygun evlilik çeşidi bence.
Ünlüler de bu şekilde evlilik yaşıyor ama kadınlar çok kaldıramıyor gibi. Ben yabancıları biliyorum Türk ünlülerden pek emin değilim ama Kenan- Beren Doğulu böyle bir evlilik sürüyor bence boşanmadıkları için insanlara farklı geliyor boşatmaya çalışıyorlar
Türkiyede uygulanması mümkün değil gibi o kadar yaygın olmaz kadınlar bu durumu kaldırsa da kıskanç erkekler karısının başka erkeklerle flört ettiği düşüncesiyle gözünü karartabilir.
Ama bence eşitlik olduğu sürece evliliğe uygun olmayıp evlenen kişiler deneyebilir.
İşin içinde ihanet varsa evlenmeniz hata olmuş zaten.Evlilik öncesi ihanet. Benim kafamda bitmişti aslında evlenmeyecektim ama yaptıgım şeyler yüzünden ben ittim oldum ailem falanda bunu söyledi. Bile bile evlendim ve patlak verdi işte yapamıyorum evde sürekli mutsuzuz
Bende evlilik bumuymuş ya ne monotonmuş dedim :) ama sonra alışılıyor dediğiniz gibiyalniz ilk 6 ay böyle oluyor bende çok ne biçim evlilik bu dediğim oldu .sonra yavaş yavaş duzeniniz oturuyor.birbirinize alisiyorsunuz
Evlilik bağı olsa da çiftler anlaştığı sürece başkalarıyla flört edip cinsel ilişki yaşayabiliyor. Evlenmek için uygun kişiliğe sahip olmayıp yine de evlenen çiftler için uygun evlilik çeşidi bence.
kesinlikle .daha 1.gün kavga etmiştik hic unutmuyorumBende evlilik bumuymuş ya ne monotonmuş dedim :) ama sonra alışılıyor dediğiniz gibi
Tepki derken annem çok üzülür. Aldatması konusunda net bilgiye sahip değilim yani cinsel ilişki oldu mu olmadı mı ondan emin değilim. Ben bazen çok kırıcı olabiliyorum onu kırdım her konuda özgüvenini yerle bir ettim. Eğer sadece konuştuysa dertleştiyse kabul edebilirim benimde bazen ihtiyacım oluyor başka bi sese başka bi yoruma . Ama cinsel ilişki olup olmadıgı konusunda net olamadıgım için çok bocalıyorum olmadı diyor ama tam içim rahat olmuyor hep tedirginim mutsuzumBoşandığın için gelecek tepkileri kaldırmak, aldatılmanın verdiği histen kurtulmaktan daha hızlı ve kolay olacaktır. Kırılan gururun tesellisi olmuyor.
Şeytan sizle uğraşıyo valla bak görürsün kendiliğinden düzelir ınsalh çok erkenMerhabalar hanımlar 26 yaşımdayım 2 aylık bir evliliğim var ama sürdüremiyoruz. Henüz yeni evli oldugumuz için hemen boşanmak istemedik aileler için, ama 1 yıl dolduktan sonra anlaşmalı olarak boşanacağız. Bu süre içinde evin içinde nasıl davranmalıyım. düşman değiliz ev işlerine yardımcıdır kendisi . ama bu evliliğin açık ilişki olmasınıda istemiyorum. yorumlarınızı bekliyorum
Nedeni evlilikten önce bana ihanet etmesi aştım sandım düzelir sandım bana elinden geleni yapacağını söyledi . ki yaptıda herkonuda destek oldu olmaya devam ediyor ama bende sevgi tükenmiş malesef.