10 ay sonra boşanmak için sözleştik.

Evlilik öncesi ihanet. Benim kafamda bitmişti aslında evlenmeyecektim ama yaptıgım şeyler yüzünden ben ittim oldum ailem falanda bunu söyledi. Bile bile evlendim ve patlak verdi işte yapamıyorum evde sürekli mutsuzuz

Keske hic evlenmeseydiniz. Evlenmeniz hata, hayatinizin 1 yilini cop etmek istemeniz ayrica hata. Zaman cok degerli, 5 yil sonra ben o 1 yili niye ziyan ettim diye kafanizi duvarlara vurursunuz. Bence hic durmayin simdi nikah iptali yaptirin,

Keske hic evlenmeseydiniz. Evlenmeniz hata, hayatinizin 1 yilini cop etmek istemeniz ayrica hata. Zaman cok degerli, 5 yil sonra ben o 1 yili niye ziyan ettim diye kafanizi duvarlara vurursunuz. Bence hic durmayin simdi nikah iptali yaptirin,
böyle birşey mümkün mü

Masrafları bölüşün, ev arkadaşı gibi yaşamaya çalışın ama zor. Elbet kıskançlık girer ve barışırsınız.

2 ay daha durun yahu biraz daha deneyin..
evlilik öyle kurulan hayaller gibi değil maalesef herkese karşı sorumluluğunz artıyo..

Masrafları bölüşün, ev arkadaşı gibi yaşamaya çalışın ama zor. Elbet kıskançlık girer ve barışırsınız.
zaten küs değiliz gayet iyi anlaşabiliriz ama geçmişe sünger çekemiyorum malesef herzamanda karşıma çıkıcak
2 ay daha durun yahu biraz daha deneyin..
evlilik öyle kurulan hayaller gibi değil maalesef herkese karşı sorumluluğunz artıyo..
malesef öyleymiş

Merhabalar hanımlar 26 yaşımdayım 2 aylık bir evliliğim var ama sürdüremiyoruz. Henüz yeni evli oldugumuz için hemen boşanmak istemedik aileler için, ama 1 yıl dolduktan sonra anlaşmalı olarak boşanacağız. Bu süre içinde evin içinde nasıl davranmalıyım. düşman değiliz ev işlerine yardımcıdır kendisi . ama bu evliliğin açık ilişki olmasınıda istemiyorum. yorumlarınızı bekliyorum

Nedeni evlilikten önce bana ihanet etmesi aştım sandım düzelir sandım bana elinden geleni yapacağını söyledi . ki yaptıda herkonuda destek oldu olmaya devam ediyor ama bende sevgi tükenmiş malesef.
Umarım bu sürede evliliğinizi kurtarırsınız.Bence herşeyden vazgeçmek yerine düzeltmeye bakın.Evlilik bir set olsun geçmiş ile evlendikten sonra yaşanılan bir sorun yoksa unutmaya çalışın

Evlenmeden önce birbirinizi tanıma süreniz ne kadar olmuştu ? Bende 26 yaşındayım ve evlenmek için ailemi ikna aşamasındayım bunları atlattıp evlenmişsiniz biraz daha zaman verin bence evliliğinize belki de 3 ay sonra vazgeçeceksiniz boşanmaktan.
3 yıl canım

Tepki derken annem çok üzülür. Aldatması konusunda net bilgiye sahip değilim yani cinsel ilişki oldu mu olmadı mı ondan emin değilim. Ben bazen çok kırıcı olabiliyorum onu kırdım her konuda özgüvenini yerle bir ettim. Eğer sadece konuştuysa dertleştiyse kabul edebilirim benimde bazen ihtiyacım oluyor başka bi sese başka bi yoruma . Ama cinsel ilişki olup olmadıgı konusunda net olamadıgım için çok bocalıyorum olmadı diyor ama tam içim rahat olmuyor hep tedirginim mutsuzum

Emin olmadığınız, dahası eşinize güvendiğiniz için gönlünüz eşinizden yana olmuş ve nikah kıymışsınız. "Evet" dedikten sonra aynı konuyu didiklemek insanı hasta eder. Yaşananların üzerine çizgi çekin, cicim aylarınızı yaşayın. Bir ihtimal uğruna, mutlu olma ihtimalini göz ardı etmeyin.

Bir psikoloğa gitseniz? Sanırım o daha doğru yönlendirir. Böyle bir evliliği tepkileri kaldıramam diyerek sürdürmek kendini kandırmaktan öte değil bence. Bunu bu şekilde sürdürmek zok daha fazla zarar verecektir kanaatimce..

bende girdim vallahi.paravan evliliği burda duydum.bir de şimdi açık evliliği duydum.başka evlilik çeşidi varsa söyleyin kızlar vallahi bilmiyorum:olamaz:
Bende buradan çok farklı şeyler öğrendim. Bazen Google'dan bakıyorum merak ettiklerime, eşim internet geçmesine baksa, bizim hanım nelere bakmış diye kalp krizi geçirebilir 🤦

Merhabalar hanımlar 26 yaşımdayım 2 aylık bir evliliğim var ama sürdüremiyoruz. Henüz yeni evli oldugumuz için hemen boşanmak istemedik aileler için, ama 1 yıl dolduktan sonra anlaşmalı olarak boşanacağız. Bu süre içinde evin içinde nasıl davranmalıyım. düşman değiliz ev işlerine yardımcıdır kendisi . ama bu evliliğin açık ilişki olmasınıda istemiyorum. yorumlarınızı bekliyorum

Nedeni evlilikten önce bana ihanet etmesi aştım sandım düzelir sandım bana elinden geleni yapacağını söyledi . ki yaptıda herkonuda destek oldu olmaya devam ediyor ama bende sevgi tükenmiş malesef.
Ne zaman tukendi sevgi Nailcigim,daha 2 ay olmus,ne ara kabullendin ne ara caydin:)

Bende buradan çok farklı şeyler öğrendim. Bazen Google'dan bakıyorum merak ettiklerime, eşim internet geçmesine baksa, bizim hanım nelere bakmış diye kalp krizi geçirebilir 🤦
of sormayın arama motorunda direk burdaki başlıklar çıkıyor benim de adam baksa benim altattigimi felan düşünür😯

Evlilik öncesi ihanet. Benim kafamda bitmişti aslında evlenmeyecektim ama yaptıgım şeyler yüzünden ben ittim oldum ailem falanda bunu söyledi. Bile bile evlendim ve patlak verdi işte yapamıyorum evde sürekli mutsuzuz

ya biraz daha detayli anlatirsaniz daha iyi yardimci olabiliriz.

ayrilik o kadarda cok istediginiz gibi birsey degil ki buraya konu actiniz gibi geldi.

ıhanet ya affedılır ya affedılmez
hele dur bır bakım duruma belkı gecer dıye evlenılır mı yahu

en bastan evlenmemenız gerektı 7 denız suyuyla abdest alıp tovbe etse yıne ınanmam affetmem ben sahsen . oyun oynar gıbı evlenıp tekrar bosanmanın altından baska bırsey ararım ben sırf adım evlenmıs olsun dıye evlenmek gıbı

Evlilik öncesi ihanet etmiş zaten eşiniz, daha ne kadar açık evlilik olabilir ki?
Sizin açınızdan olmayabilir ama eşiniz açısından açık evlilik olacağına eminim diyebilirim. Daha nişanlı ya da evliyken size sadık kalamamış, boşanma kararı verdikten sonra mı kalacak?
Aileleri filan boşverin, o şekilde aynı evde yaşamak felaket zor bir durum. Kararlıysanız boşanın hayatınıza bakın benim tavsiyem.

O 10 ay cok kiymetli olacak ve birbinizi sevdiginizi anlayacaksiniz bosanmayacaksiniz.

Ne zaman tukendi sevgi Nailcigim,daha 2 ay olmus,ne ara kabullendin ne ara caydin:)
3 yılı var ilişkimizin
ıhanet ya affedılır ya affedılmez
hele dur bır bakım duruma belkı gecer dıye evlenılır mı yahu

en bastan evlenmemenız gerektı 7 denız suyuyla abdest alıp tovbe etse yıne ınanmam affetmem ben sahsen . oyun oynar gıbı evlenıp tekrar bosanmanın altından baska bırsey ararım ben sırf adım evlenmıs olsun dıye evlenmek gıbı

ben biraz daha yumuşamaya çalıştım insandır falan filan kendimi suçladım hatalıydım ama olmuyomuş

Aklıma Almanya'da evli bir çift geldi. Kızı Türkiye'den gelin olarak getirmişlerdi, erkek ailesinin baskısıyla bu kızla evlenmişti. Ev arkadaşı gibi yaşıyorlardı ama adam gidip erkek arkadaşıyla birlikte oluyordu.
Millet yorumumda şoklanmış ama olay gerçek. Kız 5 yıldan sonra oturum alınca boşanacaktı o zaman.

Evlilik öncesi ihanet etmiş zaten eşiniz, daha ne kadar açık evlilik olabilir ki?
Sizin açınızdan olmayabilir ama eşiniz açısından açık evlilik olacağına eminim diyebilirim. Daha nişanlı ya da evliyken size sadık kalamamış, boşanma kararı verdikten sonra mı kalacak?
Aileleri filan boşverin, o şekilde aynı evde yaşamak felaket zor bir durum. Kararlıysanız boşanın hayatınıza bakın benim tavsiyem.
Önümüzdeki hafta ona konuyu tekrar açacağım. bu söylediklerinizi söyleyeceğim ona

Back
X