10 ay sonra boşanmak için sözleştik.

Evlilik bağı olsa da çiftler anlaştığı sürece başkalarıyla flört edip cinsel ilişki yaşayabiliyor. Evlenmek için uygun kişiliğe sahip olmayıp yine de evlenen çiftler için uygun evlilik çeşidi bence.
Ünlüler de bu şekilde evlilik yaşıyor ama kadınlar çok kaldıramıyor gibi. Ben yabancıları biliyorum Türk ünlülerden pek emin değilim ama Kenan- Beren Doğulu böyle bir evlilik sürüyor bence boşanmadıkları için insanlara farklı geliyor boşatmaya çalışıyorlar 😄
Türkiyede uygulanması mümkün değil gibi o kadar yaygın olmaz kadınlar bu durumu kaldırsa da kıskanç erkekler karısının başka erkeklerle flört ettiği düşüncesiyle gözünü karartabilir.
Ama bence eşitlik olduğu sürece evliliğe uygun olmayıp evlenen kişiler deneyebilir.
beren saat kenan doğulu hiç anlamadığım şeyler.
ikisi de kendi kafasinda..
kenan doğulu üzgün..
sanirim çocuk meselesi anlaşamiyorlar
beren kısırmış. amerikada tedavi felan görüyodu.
bide kaynanasiyla anlaşamiyordu.
bla bla..
şimdi beren kendine başka sevgili bulmuş daha boşanmadan.
zaten ilişkileri bitmiş resmi olarak boşanamadilar.

ailenı ıkna etme dınle ahh ahh dıye benım gıbı kafanı taslara vurma eger aılen yok dıyorsa nedenı ne
Benim ailem daha tanımadan pek istemiyorlar çünkü başka şehre gelin gidecek olmam ve henüz iş bulamayışım 🙄

Bence az çok asmasaydiniz evlenmezdiniz. Evliliğin başında gerçekten insan düşman gibi oluyor bazen. İki farklı insan aynı eve giriyor yatağa bile 2 kişi girmeye alışmaya çalışıyorsun. Çünkü dışarda gördüğün adam değil artık o en bakımsız hallerinizi de görüyorsunuz artık.
O yüzden aslında hissettiklerin normal. Çevremde ki herkes ama herkes başta o kadar bocalamis ki boşanmayı düşünecek kadar. Ama şuan çocuklu ve mutlular. Kendinize şans ve zaman verin. Keza bende öyleyim ilk 2 sene içinde kaç kez ayrilcam diye kavga ettim çünkü evlilik zor geldi. O adam bu adam mı dedim. Ama şimdi 2 çocuğumuzla mutluyuz. Çok şükür. 2 ay çok erken kendinize zaman tanıyın.♥️

birlikteyken aldatan hic evlilik bittiginde aldatmaz mi? kaldiramayacaksaniz boyle bir ise sakin girmeyin. yipranan siz olacaksiniz. tepkilere aldirmadan bosanin hayatiniza bakin. omrunuzun 1+ yilini boyle bocalayarak harcamayin

Merhabalar hanımlar 26 yaşımdayım 2 aylık bir evliliğim var ama sürdüremiyoruz. Henüz yeni evli oldugumuz için hemen boşanmak istemedik aileler için, ama 1 yıl dolduktan sonra anlaşmalı olarak boşanacağız. Bu süre içinde evin içinde nasıl davranmalıyım. düşman değiliz ev işlerine yardımcıdır kendisi . ama bu evliliğin açık ilişki olmasınıda istemiyorum. yorumlarınızı bekliyorum

Nedeni evlilikten önce bana ihanet etmesi aştım sandım düzelir sandım bana elinden geleni yapacağını söyledi . ki yaptıda herkonuda destek oldu olmaya devam ediyor ama bende sevgi tükenmiş malesef.

Evlilikten önce ihanet etmesiymiş neden.. Hım.. Ben de ilk baş sonra anladım.. Bacım sen de sana ihanet eden adamla neden evlendin acaba? NEyse geçmiş olsun..

Olan damada olmus. Kendinden emin olmadıgın halde evlenip cocugun hayatını karartmıssın. Bir yuva kolay kurulmuyor. On ay falan beklemeyin bir an once bitirin bu işi. O da yoluna baksın yeniden yuva kurup baba olsun.

2 Aylık evlisin ve eşin ihanet mi etti? Allah binbir belasını versin, şerefsizin. Madem neden evlendi? Ev işlerinde yardımcı olsa ne olur kızım adam daha yeni evlendin hemen ihanet etmiş. Hayır ne ara aldattı onu da anlamadım ben şimdi..
Evlilikten once diye yazmıs ya

Bir arkadasımın daha boyle oldu hatta bulasıcı hastalık bile kapmıs arkadasıma da bulaştı hastalık uzun sure tedavi gordu ama eşini affetti evlilikten Önce olmus diye

Biz de 1 yıl sonra boşanacağız dedik , mal paylaşımı vs sebebiyle evde sen kal dedi ama ben ailemin yanına geldim. 2 aydır sıfır iletişim, kurbanlık gibi 1 yılın dolmasını bekliyorum. Aynı evde çok zor olacağını düşündüğüm için ben evi terk ettim. Umarım siz becerebilmissinizdir.

Merhabalar hanımlar 26 yaşımdayım 2 aylık bir evliliğim var ama sürdüremiyoruz. Henüz yeni evli oldugumuz için hemen boşanmak istemedik aileler için, ama 1 yıl dolduktan sonra anlaşmalı olarak boşanacağız. Bu süre içinde evin içinde nasıl davranmalıyım. düşman değiliz ev işlerine yardımcıdır kendisi . ama bu evliliğin açık ilişki olmasınıda istemiyorum. yorumlarınızı bekliyorum

Nedeni evlilikten önce bana ihanet etmesi aştım sandım düzelir sandım bana elinden geleni yapacağını söyledi . ki yaptıda herkonuda destek oldu olmaya devam ediyor ama bende sevgi tükenmiş malesef.
Evlilik öncesi olan birseyi bukadar isitip o ne sürmek tabiki önünüzü göremezsiniz ama içinizde bittiyse hersey ve 10 ay icindede değişen bişey olmazsa bosanin

Selam.Oncelikle aramadkileri silmek oluyor isterseniz ben soylerim siz yaparsiniz. Birde Canm benim ya sakin bowanma bende istiyordum yemin ederim ailemede demiwtim yani 1 yil 3aydir evliyik 6 ay cok sorun yawadm ama wimdi cok mutluyum iyki biwanmadm. O kadar weyler olmuwduki her kadn ona dayanamazdi ve ben ailem icin dayandm wimdi muutluyum istersen seninle konuwalm burda anlatirim .

Madem seni aldattı neden ayrılmadın da Üzerine ödülmüş gibi evlendin? Neden çocuğun hayatını kararttın? Çünkü intikam Dürtsüydü bu.. O KIZA NİSPET için Kendi hayatını ve eşinin hayatını mahvettin.. Bir daha aynı hatayı yapmaman dileği ile.
Rabbim hakkınızda En hayırlısı neyse onu versin tez zamanda...

Açık evlilik ne bilmiyordum açıklamışsın sağolasın. O dediğin Açık evliliği yapmayın bu birdefa evliliğin fıtratına aykırı. Nekadar anlaşsanızda Gurur kırıcı ozaman şimdiden ayrılmanız gerekiyor. Tanışacağınız insanlarda sizi nekadar ciddiye alacak çocuk oyuncağı değil. Evlilik kurumunu bukadar ayaklar altına almayın ayrılın hemen ozaman. Kişisel fikrim böyle bir anlaşma yapana kadar biraz daha zaman tanısanız ilişkinize daha iyi edersin. Evlilik farklı bir hayat mükemmel bir hayat gibi görünebiliyor ve yaşayınca bu değildi benim beklediğim diyebiliyorsunuz. Yanlışı yanlışla onarmaya çalışmak yerine daha yapıcı bir süreç çizin beraberce.

Konu hortlatilmis, ne yaptınız konu sahibi? Karar verdiniz mi, bir araya mi geldiniz tekrar? Merak ettim sizi

beren saat kenan doğulu hiç anlamadığım şeyler.
ikisi de kendi kafasinda..
kenan doğulu üzgün..
sanirim çocuk meselesi anlaşamiyorlar
beren kısırmış. amerikada tedavi felan görüyodu.
bide kaynanasiyla anlaşamiyordu.
bla bla..
şimdi beren kendine başka sevgili bulmuş daha boşanmadan.
zaten ilişkileri bitmiş resmi olarak boşanamadilar.
Gecen kenan doğulu ile beran saat sarmaş dolaş göruldü. Ayrilmiyorlar.

Ev arkadaşı gibi olun yalnız bence akışına bırakınca zaman merhem oluyor yaralara ihanete bir şey diyemem asla affetmesi hazmetmesi zordur. Ama nedense 10 ay sonra bu yuva kurtulur gibi hissettim . Aldatılmadım ama eşimi asla affetmem derken 6 ay sonra mutlu bir evliliğim oldu 😍😍

Back
X