10 ay sonra boşanmak için sözleştik.

sanırım siz hırs yapmışsınız
hazmedememişsiniz ayrılmayı ve bi nevi intikam almak için evlilik yoluna girmişsiniz
ama kendinize ediyosunuz tek taraflı olmuyor..
bilet alır gibi 10 ay sonraya boşanma anlaşması yapmak hiç mantıklı değil..
ya tamamen akışına bırakırsınız ya da hemen bitirirsiniz..

bitirmeniz sizin yararınıza olacaktır zira aldatılmak güven zedelenmesi tamir edilebilir şeyler değil
ömür boyu sizin kamburunuz olur..

sanırım siz hırs yapmışsınız
hazmedememişsiniz ayrılmayı ve bi nevi intikam almak için evlilik yoluna girmişsiniz
ama kendinize ediyosunuz tek taraflı olmuyor..
bilet alır gibi 10 ay sonraya boşanma anlaşması yapmak hiç mantıklı değil..
ya tamamen akışına bırakırsınız ya da hemen bitirirsiniz..

bitirmeniz sizin yararınıza olacaktır zira aldatılmak güven zedelenmesi tamir edilebilir şeyler değil
ömür boyu sizin kamburunuz olur..
Haklısınız.. dava mı açayım ben şimdi.. ne diye açıcam ki anlaşmalı olmuyo bile 2 ay oldugu için

iyi de ben nişanlıyım şuan ve 33 yasındayım evlilik guzel hele güzel bi adama denk gelmişsiniz çokta guzel ama öyle bekar yada nişanlılık gbi takıldıgınz gibi değil ki yani bnn bilincindeyim en azından..evlilik her 2 tarafında idare edebileceği bişy .. Kadın kör ve dilsiz , erkekte sağır oldugu sürece yürütülür tabi bundan kastım ufak tefek seylerde..

madem bu adamı affetmedinz kendi içinzde neden devam ettinz mademevlendnz o zaman az mücadele edin 2 ay çok erken bir süre..
Hülya Avşar'da kör ve dilsizdi ama kulaginin dibinde bağırdılar Ferayeeeeeee diye,nereye kadar kör ve dilsiz?
Coraplarini kaldirmamasi bile göze batarken.

Haklısınız.. dava mı açayım ben şimdi.. ne diye açıcam ki anlaşmalı olmuyo bile 2 ay oldugu için

ne diye açacağınızı bilemiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olur ama illaki vardır boşanma
ünlüler 2 gün evli kalıp boşanıyor yani

Aileler 1 yıl sonrada üzülür, uzatıp kendinizi mutsuz etmeyin. Ama belki bir ihtimal bu 1 yilda da evliliğiniz düzelebilir

Tepki derken annem çok üzülür. Aldatması konusunda net bilgiye sahip değilim yani cinsel ilişki oldu mu olmadı mı ondan emin değilim. Ben bazen çok kırıcı olabiliyorum onu kırdım her konuda özgüvenini yerle bir ettim. Eğer sadece konuştuysa dertleştiyse kabul edebilirim benimde bazen ihtiyacım oluyor başka bi sese başka bi yoruma . Ama cinsel ilişki olup olmadıgı konusunda net olamadıgım için çok bocalıyorum olmadı diyor ama tam içim rahat olmuyor hep tedirginim mutsuzum
10 ay çok uzun süre bu yazdığınızdan sonra da boşanmayacaksınız gibi geliyor 10 ay sonra. Bence kendi içinizde çözeceksiniz sorunlarınızı

Evlenmeden önce birbirinizi tanıma süreniz ne kadar olmuştu ? Bende 26 yaşındayım ve evlenmek için ailemi ikna aşamasındayım bunları atlattıp evlenmişsiniz biraz daha zaman verin bence evliliğinize belki de 3 ay sonra vazgeçeceksiniz boşanmaktan.
ailenı ıkna etme dınle ahh ahh dıye benım gıbı kafanı taslara vurma eger aılen yok dıyorsa nedenı ne

bence bir evlilik danismanina gitmelisiniz.
Yani durumu kabul edip evlenmissiniz, bir sans vermissiniz,
simdi on ay bekleyecegim diyorsunuz, bu da bir sekilde sans vermek demek.

madem sansi veriyorsunuz,
o zaman biraz daha caba sarf etmelisiniz.

ya da bosanin yani.

Merhabalar hanımlar 26 yaşımdayım 2 aylık bir evliliğim var ama sürdüremiyoruz. Henüz yeni evli oldugumuz için hemen boşanmak istemedik aileler için, ama 1 yıl dolduktan sonra anlaşmalı olarak boşanacağız. Bu süre içinde evin içinde nasıl davranmalıyım. düşman değiliz ev işlerine yardımcıdır kendisi . ama bu evliliğin açık ilişki olmasınıda istemiyorum. yorumlarınızı bekliyorum

Nedeni evlilikten önce bana ihanet etmesi aştım sandım düzelir sandım bana elinden geleni yapacağını söyledi . ki yaptıda herkonuda destek oldu olmaya devam ediyor ama bende sevgi tükenmiş malesef.
Yani zamanında alamadığınız bi karar için karşı tarafı bu kadar zor duruma sokmaya ne gerek vardı? Düğün dediğiniz şey masraf yorgunluk vs vs.
Aldattığını öğrendiğiniz anda neden ayrılmadınız?
Şu an haklıyken haksız durumdasınız kusura bakmayın. Karşı tarfa haksızlık yapmışsınız.
Evlenip kusura bakma ben yaptığını unutamıyorum demek olmaz. Burada bunu bir erkek kadına yapmış olsaydı kıyametler kopardı.

Cinsel yönelimin farklı olduğu halde heteroseksüel gözükmek için evlilik yapmak demek. Gay bir adamın yada lezbiyen bir kadının evlenip çocuk sahibi olması türkiyede çok yaygın aslında
Eşlerin haberi oluyor k m u ki

Evlilik bağı olsa da çiftler anlaştığı sürece başkalarıyla flört edip cinsel ilişki yaşayabiliyor. Evlenmek için uygun kişiliğe sahip olmayıp yine de evlenen çiftler için uygun evlilik çeşidi bence.
Ünlüler de bu şekilde evlilik yaşıyor ama kadınlar çok kaldıramıyor gibi. Ben yabancıları biliyorum Türk ünlülerden pek emin değilim ama Kenan- Beren Doğulu böyle bir evlilik sürüyor bence boşanmadıkları için insanlara farklı geliyor boşatmaya çalışıyorlar 😄
Türkiyede uygulanması mümkün değil gibi o kadar yaygın olmaz kadınlar bu durumu kaldırsa da kıskanç erkekler karısının başka erkeklerle flört ettiği düşüncesiyle gözünü karartabilir.
Ama bence eşitlik olduğu sürece evliliğe uygun olmayıp evlenen kişiler deneyebilir.
Kenan doğulu Beren saat çifti öyle mıymış hiç bilmiyordum

Evet bende görüşmesin istiyorum. ama ayrıyken cinsellik yaşamak ne kadar uygun olur ne kadar kaldırabilirim bilmiyorum

evet ama ben şuan boşanma + tepkileri kaldıramam. o kadar güçlü hissetmiyorum

Güzelim siz daha evli değilken ihanet ettiği için bu duruma gelmişsiniz bide boşanma kararı alcaksiniz aynı evde yasicaksiniz ve adamın on ay boyunca sadık olmasını mı isticeksin bosanacsgi eşine? Resmen kendime üzüntü arıyorum diyosun su anda
Aklıma Almanya'da evli bir çift geldi. Kızı Türkiye'den gelin olarak getirmişlerdi, erkek ailesinin baskısıyla bu kızla evlenmişti. Ev arkadaşı gibi yaşıyorlardı ama adam gidip erkek arkadaşıyla birlikte oluyordu.
Yazık yaa kızın haberi rızası yok nasıl kiymislar vicdansizlar

10 ay sonra boşanmak için sözleştiyse inşallah o söz yalan olsun:)
madem düzelir diye evlenmişsin ;sen boşanmak için mi evlendin?

Evlilik bağı olsa da çiftler anlaştığı sürece başkalarıyla flört edip cinsel ilişki yaşayabiliyor. Evlenmek için uygun kişiliğe sahip olmayıp yine de evlenen çiftler için uygun evlilik çeşidi bence.
Ünlüler de bu şekilde evlilik yaşıyor ama kadınlar çok kaldıramıyor gibi. Ben yabancıları biliyorum Türk ünlülerden pek emin değilim ama Kenan- Beren Doğulu böyle bir evlilik sürüyor bence boşanmadıkları için insanlara farklı geliyor boşatmaya çalışıyorlar 😄
Türkiyede uygulanması mümkün değil gibi o kadar yaygın olmaz kadınlar bu durumu kaldırsa da kıskanç erkekler karısının başka erkeklerle flört ettiği düşüncesiyle gözünü karartabilir.
Ama bence eşitlik olduğu sürece evliliğe uygun olmayıp evlenen kişiler deneyebilir.
beren saat kenan doğulu hiç anlamadığım şeyler.
ikisi de kendi kafasinda..
kenan doğulu üzgün..
sanirim çocuk meselesi
beren kısırmış. amerikada tedavi felan görüyodu.
bide kaynanasiyla anlaşamiyordu.
bla bla..
şimdi beren kendine başka sevgili bulmuş daha boşanmadan.
zaten ilişkileri çoktan bitmiş resmi olarak boşanamadilar.

Back
X