- Konu Sahibi randomlife
-
Cocukta bir suc göremedim ben.
Sonucta sana yakinlasmak istemesi normal, zaten gitmeden yakinlasma varmis aranizda,
E senide 10 aydir görmeyince yakinlasmak isteyecektir tabi.
Simdi soguyan taraf sen degilde, sevgilin olsaydi,
burda bayan olarak sevgiline verir veristirirdik.
Seni haketmemis, hemen sogumus,
hemen unutmus,
demekki yasananlar yalanmis bosver üzülme derdik.
Yani sorun sende, cocuga parlama bos yere.
Uzaktan iliski yürütmek her babayigidin harci degildir.
Birinden sogumak kolay, onu yillar gecsede hala sevmek zordur.
InsAllah görüstügünüzde yeniden duygularin yogunlasir ne diyelim.
ben zaten onda sorun görmüyorum. boş yere parladım o gün. haksızdım yani. şaşırdı zaten noluyo diye... bişey de demedi yine.. sevgim bitmiş değil ama nedense o konuları düşününce eskisi gibi olamam gibi geliyo...
Bence senin sorunun vicdanen rahatsızlığın. İçten içe böle bişey yapmakla doğru yapıp yapmadığını en önemliside o kişinin doğru kişi olup olmadığından şüphelisin. İçinde sevgilinin sırf seni cinsel yönden istiyor fikri oluşması, bunuda o ayrı kaldığın dönemde daha iyi anlamış olmandan kaynaklıyor olması..Verdiğin tepkilerin ana kaynağı bu bence..ne dersin?
Bence senin sorunun vicdanen rahatsızlığın. İçten içe böle bişey yapmakla doğru yapıp yapmadığını en önemliside o kişinin doğru kişi olup olmadığından şüphelisin. İçinde sevgilinin sırf seni cinsel yönden istiyor fikri oluşması, bunuda o ayrı kaldığın dönemde daha iyi anlamış olmandan kaynaklıyor olması..Verdiğin tepkilerin ana kaynağı bu bence..ne dersin?
ya sen psikolog değilsin dimi her yorumunda çok güzel noktalara değiniyorsun canım tebrik ediyorum seni alkisalkisalkis
senin arkadaş için söylediklerine katılıyorum çok doğru bi yere değinmişsin alkisalkisalkis
aynneeennnn bu bence ne bir eksik ne bir fazlaaa yerimseniben
Teşekkür ederim canım benim..Ben psikolog değilim ama psikoloji okudum, okuyorumda, insan psikolojisi, davranış psikolojisi ile yakından ilgiliyim. Kişilerin davranışlarındaki asıl nedene odaklanırım. Çok iyi gözlem yaparım. Ayrıcada dediğim gibi bununla ilgili araştırmalar yapar, notlar alırım.
Burdaki arkadaşın sorunu, rahatsız olduğu şey benim dediğim şey, ama itiraf etse kendine sorun burda çözülecek..
süpersin çok iyi bir psikolog olabilirsin bence gerçekten sorunun ana nedenlerini anlayabiliyosun bu sitede çok konu okudum senin yazdığın yorumlar hep dikkatimi çekmişti tebrik ediyorum seni son derce başarılısın insan psikolojisinde alkisalkisalkis vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?